chainsaw (05-05-11), differance (04-05-11), sirkostas (01-12-11)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
chainsaw (05-05-11), differance (04-05-11), sirkostas (01-12-11)
Ξεκαρδιστικο νομιζω...το λιγοτερο...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Οι άνθρωποι δεν παλεύονται με τίποτα. Κέρδισαν τον Ατρόμητο Περιστερίου με την εύνοια της διαιτησίας και τις ορδές των οπαδών τους που μπούκαραν ετσιθελικά στο γήπεδο και αίφνης μεταμορφώθηκαν σε Μπαρτσελόνα. Ό,τι και να πει κανείς για τη φαντασία τους είναι λίγο. Ο Άρθουρ Κλαρκ ωχριά μπροστά τους.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-05-11)
Τον Τσακ Νόρις τον γέννησε η θεία του γιατί κανείς δεν τόλμησε να του πηδήξει τη μάνα
consigliere (08-05-11)
Kaine (10-05-11)
Κι άλλα του Μανόλο:
«Για όσους έχουν ασπρόμαυρη τηλεόραση, ο έγχρωμος παίχτης Μπατίστα του Εθνικού, είναι αυτός με το μπλε σορτσάκι»
«Και να η Ροναλντίνια που πρέπει να είναι πολύ ικανοποιημένη με το δοκάρι του Ρονάλντο»
«Η Νορβηγία ξεκίνησε τον αγώνα με το καλό πόδι»
«Και εδώ βλέπετε ότι τον ενοχλεί και μάλιστα τον παρενοχλεί από πίσω. Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς της FIFA
είναι αποβολή λοιπόν, γιατί ο αμυντικός παίρνει τον επιθετικό από πίσω»
«Κένεθ Αντερσον μέσα στην περιοχή. Καναβάρο τώρα και η εστία πάνω από τον Αντερσον»
«Ο Χένρικ Λάρσον πετυχαίνει σήμερα το ενδέκατό του λεπτό»
Γιατί το "κάνει ένα δυνατό σουτ και η μπάλα περνάει ξυστά κάτω απ' το οριζόντιο δοκάρι"...![]()
—John Lennon
Υποκλιθειτε!!!!!!!!!!!!
Δε μπορω να πω παντως οι καρπαζοεισπρακτορες εχουν χιουμορ.
Το γυρίσαμε στις τσόντες βλέπω σαν λαός!Άντε ωραία, να παράγουμε κι εμείς κάτι...
![]()
Έχω έτοιμο το συνεργείο, κάμερες, φώτα, χώρους, τα πάντα. Ενδιαφέρεται κανείς να πρωταγωνιστήσει να
σπάσουμε το μονοπώλιο του Σειρηνάκη;![]()
Kaine (10-05-11)
Αυτά είναι...Απενοχοποιηθείτε...
Θα είναι Σουηδοελληνική παραγωγή; Νομίζω ότι επιβάλλεται..
Λες να κάνουμε ροκ-τσόντα αλά ροκ-όπερα; Ολόκληρο κιθαρίστα έχουμε...Φρόντισε να γράψεις μουσική ανάλογη..
Σε χαλεπούς καιρούς ζούμε....Πρέπει να δουλέψει υπερωρίες η φαντασία και το ταλέντο...
Έχεις σκεφτεί καθόλου το σενάριο; Δώσε μου ένα πλάνο να αρχίσω να το γράφω....![]()
Μπορεί να είναι διεθνής παραγωγή αλλά θα τιμήσουμε τον πρώτο διδάξαντα Γκουζγκούνη...
Και έχω πει στα ρεμάλια να με προμηθεύσουν με ταινίες του γιατί έχω πολλά κενά στο είδος και δεν έκαναν τίποτα..
Γενικά η κιθάρα είναι το καταλληλότερο όργανο...Θυμήσου τον Carlos Santana...Θυμάμαι κάποτε έλεγαν ότι: ακούμε Santana Sex...
Καιρός να λένε: ακούμε Kaine Sex.....
Δεν κάνω πλάκα...Για σκέψου να γράψεις ένα κομμάτι για μια πολύ καυτή ερωτική σκηνή...Να δεις που θα βγει πολύ "γαμηστερό" κομμάτι...
![]()
Βλέπω Grammy στον ορίζοντα.![]()
Eleni7 (10-05-11)
O Αντώνης;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Bookmarks