Ο "οπαδός"!!!
Το mp3 με τον ξεκαρδιστικό "οπαδό" που βγήκε στην εκπομπή "Μπαμ & Κάτω" του Novasportfm 94,6
Τι διαφορά έχει το Στρινγκ με το Τάγκα;;;;;
Ότι ο Στίγκ με τον Τράγκα
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Ο "οπαδός"!!!
Το mp3 με τον ξεκαρδιστικό "οπαδό" που βγήκε στην εκπομπή "Μπαμ & Κάτω" του Novasportfm 94,6
IERO (09-03-11)
Μια χαρά τα λέει
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Μια χαρά τα λέει και δεν φαίνεται και πυροβολημένος.
... there's no such thing as "too much"...
Ένας άντρας έχει έξι παιδιά και είναι πολύ περήφανος για το κατόρθωμά του. Είναι τόσο... περήφανος δε, που όπου βρεθεί κι όπου σταθεί φωνάζει την γυναίκα του 'Μητέρα
των έξι', παρόλο που αυτό δεν της αρέσει καθόλου.
Ένα βράδυ πάνε σε ένα πάρτυ. Ο άντρας αποφασίζει πως είναι ώρα να φύγουν και φωνάζει την γυναίκα του μπροστά σ όλο το κόσμο : 'τι λες; Φεύγουμε Μητέρα των Έξι;
Η γυναίκα του, πολύ εκνευρισμένη για την αδιακρισία του, του απαντά :
- 'Όποτε θες, Πατέρα των Τεσσάρων.'![]()
Ένας Άραβας θέλει να παντρευτεί μια τέταρτη γυναίκα. Πηγαίνει λοιπόν στον Ιμάμη για να του λύσει κάποιες απορίες.
- "Ιμάμη, θέλω να παντρευτώ τέταρτη γυναίκα, μπορώ;"
- "Ναι τέκνο μου μπορείς είναι γραμμένο στο Κοράνι ότι ο άντρας μπορεί να έχει μέχρις 4 γυναίκες".
- "Θα ήθελα να κάνουμε από κοινού το γλέντι, να είμαστε όλοι μαζί άντρες και γυναίκες. Μπορεί να γίνει αυτό;"
- "Όχι τέκνο γιατί πάνω στην διασκέδαση μπορεί να παρασυρθείτε και να χορέψετε άντρες γυναίκες μαζί και δεν κάνει!"
- "Μάλιστα. Μετά το γάμο μπορώ να κάνω σεξ με τις γυναίκες μου και με τις τέσσερις ταυτόχρονα;"
- "Ναι τέκνο μου άλλωστε θα είναι πλέον όλες γυναίκες σου και μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις με αυτές".
- "Μπορούμε να κάνουμε διάφορες στάσεις του σεξ; Ξαπλωτά αλλά και στα όρθια;"
- "Όχι τέκνο μου! Μόνο ξαπλωτά, αν είστε όρθιοι μπορεί να παρασυρθείτε και να χορέψετε!"
Τίτλος μέσα στη Τούμπα (πρωτοσέλιδο Πρωκταθλητή)
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ρε σεις το βλέπει κανείς αυτό; Έχει πολύ γέλιο, το πέτυχα στο YouTube...
Δείτε την τελευταία φάρσα μετά το 6:40, εμένα πόνεσε η κοιλιά μου...
αυτό με τη μάνα και το γιο είναι κορυφαίο!!!!!! δεν είχα ιδέα για τη σειρά και μου έστειλε κάτι βιντεάκια ένα φίλος και με κούφανε!! πολύ γέλιο μερικά!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
την άκουσα dolby digital![]()
Phaedra (16-03-11)
SACHA BARON COHEN
ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ALI G SHOW SEASON 1&2 ελπιζω να ειναι καλο![]()
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
Αυτο ειναι παλιο και δε ξερω αν το εχετε βαλει,αλλα εχει πολυ γελιο
τον εβγαλε 3 φορες οφ σαιντ![]()
Αυτο το εχουμε??
Λιγο αναχρονιστικο χιουμορ,αλλα μου θυμισε την εποχη που μας ελεγαν "μη μου φερεις εγχρωμο εδω μεσα και τρομαζω στο σκοταδι.¨Η αν φερεις κανα γυναικωτο θα τον χουφτωσει ο πατερας σου να το ξερεις.![]()
[YOUTUBE]BXMlUJv3vRk[/YOUTUBE]
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks