panty (26-09-12)
panty (26-09-12)
Συγνώμη αυτό γιατί με έβαλε ηλικιακά στην ίδια κατηγορία με τον ππλη;
Ελένη πες του ότι είμαι ππν μη το ξεχέσω.![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
sadi (04-02-11)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Καλα την επομενη φορα στο 5Χ5 φυλαγε και τα ποδια σου καλου κακου....![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Δεν το έσωσες ακόμα.
Coach είμαι ... ξεκίνα πουσάπς και μεθαύριο που θα μου περάσει θα ξεκουραστείς.![]()
Παντως τα lol lmao εχουν πολυ γελιο οταν χρησιμοποιουνται ως σχολια πχ σε διαφορα βιδεακια στο you tube.
ΥΓ:δε θα εχει χρηστο στο επομενο 5χ5??Τον εφαγαν οι εξωγηπεδικες δηλωσεις??![]()
Του κρέμασα το δελτίο στο ταβάνι.![]()
Ισως να δηλωσει τραυματίας οπως το ινδαλμά του η Τιτικα (Χριστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο)
Παντως δεν ειναι το θεμα αν θα χρησιμοποιήσεις καποια φορα μερικες συντομεύσεις στο λογο σου , εστω και αν ειναι καπως .... δεν ξερω πως να το χαρακτηρισω οταν γινεται στον προφορικο λογο. Το θεμα ειναι να μην γινουν μονιμα. Φαντασου σε λιγο καιρο να μιλαμε ετσι (που θα γινει)
Πως είσαι c σήμερα;
Lol μια χαρά, ωπα ο καφές brb...
Εεεεε....μαλλον θα χρειαστω ξανα φροντιστήρια ξενων γλωσσων.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Coach (04-02-11)
Το βιντεάκι είναι ένα απλό δείγμα της νέας γενιάς νεοελλήνων. Πού να κάθονται τώρα να μάθουν ορθογραφία, ιστορία, γεωγραφία... Δεν είναι της μόδας. Τώρα όλα εξαρτώνται από το facebook, το msn και την Τζούλια...
Red Sting (04-02-11)
Red Sting (04-02-11)
θα φωνάξω τον Φέτφα με τον Ιμπαγάσα να το κατεβάσουν!!!
εγκώ ντεν καταλαμπαίνει τι λέει πρόεντρο.....
ρε εγώ τους σπάω τα @@ όταν χρησιμοποιούν τέτοιες λέξεις και εκφράσεις. και το χειρότερο είναι πως μερικοί το θεωρούν εθνικιστικό το να μιλάς σωστά ελληνικά...και τι σωστά...δεν έχω και παγκόσμιου επιπέδου λεξιλόγιο...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Καταστροφές και τραυματισμός στο Θέατρο Τέχνης στην παράσταση για τον ΠΑΟΚ
Οι πρωταγωνίστριες της παράστασης, Μυρτώ Αλικάκη και Ειρήνη Στρατηγοπούλου, με τον Αργύρη Μπακιρτζή.
Αθήνα
Eπίθεση στο Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν, έγινε από αγνώστους το βράδυ της Παρασκευής, όπου είχε πρεμιέρα η παράσταση «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ, μια ιστορία του Σταθμού Λαρίσης».
Συγκεκριμένα, όπως λένε οι πληροφορίες, γύρω στις 9:10', 40' πριν αρχίσει η παράσταση, οι επιτιθέμενοι έσπασαν τις κεντρικές πόρτες, μπήκαν στο χώρο και πέταξαν τις βόμβες, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές. Μάλιστα, κατέστρεψαν και μέρος του σκηνικού, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τραυματίστηκε και υπάλληλος.
Την ώρα της επίθεσης, στο χώρο του θεάτρου βρίσκονταν περίπου 150 άτομα. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται αστυνομικοί και παίρνουν καταθέσεις και αποτυπώματα.
Συλλήψεις, πάντως, δεν έγιναν, καθώς η αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν αφότου τελείωσε η επίθεση και αποχώρησαν οι επιτιθέμενοι.
«Επικράτησαν άγριες καταστάσεις. Έσπασαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους» δήλωσε ο σκηνοθέτης Σταύρος Τσιώλης, από τους βασικούς συντελεστές της παράστασης και συγγραφέας του έργου, στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο έχει και ο Καβαλιώτης καλλιτέχνης, τραγουδοποιός και ηθοποιός Αργύρης Μπακιρτζής.
Newsroom ΔΟΛ
Τι σημαίνει να είσαι μαλάκας και αγάμητος...
Ένας πατέρας ζήτησε από τον Αρίστιππο να διδάξει τον γιο του.
Ο φιλόσοφος ζήτησε αμοιβή 500 δραχμές. Ο πατέρας θεώρησε υπερβολικό το ποσό.
-«Με τόσα χρήματα» είπε, «θα μπορούσα να αγοράσω ένα ζώο».
-«Αγόρασε» είπε ο Αρίστιππος, «κι έτσι θα έχεις δύο».
*για όσους μετρούν τα πάντα με το χρήμα...
Συνεληφθη αντρας με μικροποσοτητα μισθου.
οταν τον ρωτησαν τι τον ηθελε απαντησε:για προσωπικη μου χρηση......
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
celticfrost (09-02-11), chainsaw (09-02-11), consigliere (15-02-11), pandragon (11-02-11), panty (16-02-11), sadi (10-02-11)
Bookmarks