Ναι ρε εδώ χαχανίζουμε.![]()
Πειραζει που με πηρανε τα κλαμματα;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ναι ρε εδώ χαχανίζουμε.![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Ρε πιπινιους αυτα που λενε ειναι τραγικα! Ακομα και σε στημένο να επαιζα δε θα δεχομουνα να πω τετοιες μαλακιες. Αν μαλιστα τα λενε ΟΝΤΩΣ λογω ασχετίλας τι να πω...εγω ντρεπομαι
Και μη μου φωναζεις ενταξει; Πρωτεύουσα της Γλυφάδας ειναι η Κωσταντινα. Παει και τελειωσε.
Ππλη εσύ μετά από 6 χρόνια πίστεψες ότι διαβάζω πάνω από 1' τα thread?
Ιδέα δεν έχω τι γράφετε από τις 5 το ξημέρωμα που είχα να μπω.![]()
Α,εγω εχω να μπω κανα διήμερο. Δεν πραζ, δες το βιντεακι πιο πανω απο την απαντηση μου και θα καταλαβ'ς. Θα σου αρεσει σε λεω (με λες)![]()
Έτσι ακριβώς έγραφε.
Καλά εγώ για μία συγκεκριμένη μιλάω.
Ασφαλώς δεν είναι ολά.
Νευριάζω 1000 φορές παραπάνω όταν βλέπω 30-40 να γράφουν greeklish.
Νε ρε παπουλει μμας πυιράζοι![]()
De me noiazei egw den dinw simasia stis gnwseis alla stin prothesi. Kai as min xerw prosthesi. BRB, BBW , BDSM
Έξαλλη γίνομαι. Και με την ορθογραφία και με το συντακτικό τους και με την ομιλία τους.
Δεν υπάρχει λέξη που να κλίνεται πλέον. Όλα ίσωμα...
Το γιο μου όταν κάνει λάθος τον διορθώνω συνέχεια. Μπορεί να φαίνεται σπαστικό αλλά του λέω σου λέω το λάθος για να μάθεις δεν στο λέω για να κάνω την έξυπνη.
Βάλε τίποτα 20άρηδες πάνω κάτω να σου πουν με μία λέξη για παράδειγμα πως λέγονται αυτοί που διορίζονται, ταυτίζονται, μαλακίζονται...
Μου ήρθε αυτό τώρα. Πολύ εύκολο αλλά το τι βατράχια έχουν να πετάξουν στην πλειοψηφία τους...
Red Sting (04-02-11)
καλά αυτό με τα greeklish δεν μπορώ να το καταλάβω...ελληνικά γράφεις ρε ούγκανο, γιατί γράφεις με ξένους χαρακτήρες????? γαμώ τα ιντερνέτια μου μέσα!!!
όσο για το βιντεάκι......τραγικό....
το να μην ξέρετε τα Όσκαρ πάει στο καλό...χολιγουντιανή μαλακία. αλλά τα Νομπέλ...(Νομπέλ την τρέλα μου και όχι Νόμπελ...)
ρε στραβάδια δεν έχετε δει τους Βροντάτσηδες και τους Φουρτουνάτσηδες?????? Πάτυ και Μαρία η Άσχημη μόνο εε???
τον ζωγράφο Παρθένη πες δεν τον ξέρεις, αλλά ρε πούστη πες μας πως δεν ξέρεις τι ήταν....όχι να λες μοντέλο την τύχη μου μέσα....
ο Ναός του Σολομώντα στο Παρίσι ρε??????????? θα πηδηχτώ από το παράθυρο ρεεεεεεεεε...αλήθεια εσείς τα νεούδια(Σάκης, Αδαμαντία κλπ που σας βλέπω μέσα) ξέρετε πώς λέγεται στις μέρες μας η περιοχή της παλιάς Ιερουσαλήμ???
πρωτεύουσα της Κροατίας το Πεκίνο???? ΤΟ ΠΕΚΙΝΟ?????? ρε μας δουλεύετε??? εντάξει δεν το ξέρεις, αλλά το Πεκίνο???
ο Όργουελ τραγουδιστής??? και το λες με μια φυσικότητα.....ρε διάβασε κανένα βιβλίο του να ξεστραβωθείς...παρτσακλό!!!
το Μαρακανά στα Τρίκαλα και στο Μαράκα(Μακάκα)....και είχατε και αγόρι στην ομάδα.....ΜΕΓΑΛΕΙΑ!!!
ρε ούγκανο.....όταν λες Κάλχας το "μάντης" σου έρχεται αυτόματα στο νου...
καλά το ότι δεν ήξερες ποιος ήταν πρωθυπουργός το 1950 το προσπερνώ, μιας και λογικά δεν ξέρεις καν τον Πλαστήρα...
πάλι προσπερνώ το τι διασχίζει ο Άραχθος, γιατί δεν ήξερες καν τον ποταμό....ΟΥΓΚΑΝΟ!!!
στα άλλα 2 το παίξατε 50-50 έτσι????
εγώ θα συμφωνήσω με τον Σάκη...για κλάματα είναι το βίντεο...όχι για γέλια (ρεμαλοΑντώνη δεν υπονοώ κάτι για εσένα που το ανέβασες, άλλωστε γέλασα)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
IERO (04-02-11)
το άλλο που με εκνευρίζει είναι κάτι LOL, BRB και κάτι τέτοιες πίπες που τις χρησιμοποιούν και στην ομιλία τους.....όχι μόνο στο γραπτό λόγο...
τα περισσότερα παιδιά (άσχετα με το μορφωτικό τους επίπεδο) δεν ξέρουν ορθογραφία...εγώ σπανίως κάνω λάθος, γιατί ήμουν σπασικλάκι, αλλά τώρα που μεγάλωσα συνειδητά προσπαθώ να ξέρω σωστή ορθογραφία. τελευταία προσπαθώ να εφαρμόσω τον τονισμό στα γραπτά μου(στον υπολογιστή μου έχει γίνει συνήθεια, αλλά στο χαρτί τους αγνοώ...)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Παντως υπαρχει μοντελο Παρθενης..ο Αλεξαντρος Παρθενης![]()
Πέρα απο την πλακα τώρα ειναι λιγο τραγικο ολο αυτο με τις συντομεύσεις. Οσο τραγικό είναι οτι εγώ που προλαβα το πολυτονικό, στα ποστ μου σπανίως βαζω τόνους. Αντιθέτως στα γραπτά βαζω τόνους, λογω συνήθειας. Ομως εχει περασει ευκολα. Γιατί; Γιατί οταν ΟΛΟΙ το κανουν δεν αισθάνεσαι οτι κανεις κατι κακο.
Δεν φταινε τα παιδια, φταίνε οι γονεις (χιλιοειπωμένο αλλα...)
IERO (04-02-11)
Bookmarks