IERO (17-12-10)
Ταυτίζομαι!!!!
Μερικές φορές οι γονείς μπορεί να γίνουν οι χειρότεροι εφιάλτες των παιδιών: Τα συγκεκριμένα πιτσιρίκια το προηγούμενο βράδυ ξενύχτησαν βλέποντας τον «Δολοφόνο με το πριόνι» και από τον φόβο τους, μετά την ταινία, κοιμήθηκαν μαζί. Το πρωί της επομένης, ο μπαμπάς και η μαμά τους επιφύλασσαν ένα… ξεχωριστό ξύπνημα.
Καλά τώρα σοβαρά μιλάς; Είναι γονείς αυτοί; Δεν είναι αστείο, μπορεί να προκληθεί κάτι σοβαρό...
Εγώ δεν θα το έκανα στο γιο μου γιατί δεν θα μου ξαναμιλούσε ποτέ...
Έχω όμως υποστεί μεγάλη τρομάρα με τη μάσκα του scream από τον ίδιο μέσα στη νύχτα, που μου έμεινε αξέχαστο..
Με την έννοια αυτή ταυτίζομαι....
Όπως επίσης που έχει ένα βιβλίο με ερπετά και μου το βάζει στη μούρη. Έχω τεράστια φοβία που δεν μπορώ να δω φίδι ούτε
σε φωτογραφία...Ε την επόμενη φορά που θα το κάνει, δεν θέλει κάτι αντίστοιχο;
Αστείο το φίδι μια φορά, δυο φορές, τρεις φορές...Παθαίνω αμόκ...
Τον έχω απειλήσει ότι θα τον βάλω να φάει τυρί με το ζόρι.
Το σιχαίνεται.....
Πάντως αυτό με το scream έχει και την πλάκα του. Επειδή έχει και τη στολή και το δρεπάνι του χάρου και όλα τα σχετικά
του είπα μια μέρα να τα φορέσει και να πάει να χτυπήσει νύχτα την πόρτα μια κακιασμένης γριάς γειτόνισσας και να της πει "ήρθα"
Ένας φίλος γιατρός είχε σκεφτεί να τον πάρει μια μέρα σε εφημερία στο νοσοκομείο και να τον βάλει πίσω από το παραβάν
Το σκέφτηκε απλώς, δεν το έκανε κιόλας......![]()
Απειλώ μόνο δεν το κάνω...
Το έχω υποστεί από την αδερφή μου μικρή και ξέρω πως είναι....
Δεν θα ξεχάσω που είχαμε πάστες στο ψυγείο, έφαγε αυτή τη δική της και ήθελε να φάει και τη δική μου.
Κι επειδή δεν την άφησα έβαλε πάνω ένα κομμάτι φέτα....
Άνοιξα το κουτί και είδα πάνω στη σκοτεινή, σοκολατένια, στιλπνή επιφάνεια της πάστας, το κάτασπρο σιχαμερό πράμα...
Red Sting (17-12-10)
Η φέεεετααααα δεν είναι τυρί.... είναι φετίχ....!
![]()
Τη φέτα σιχαίνομαι, τα άλλα τυριά τα τρώω. Ο γιος μου δεν τρώει κανένα.
Αφού αν τύχει και με δει να τρώω αν μετά τον πλησιάσω κάνει πίσω και ρωτάει: έπιασες τυρί; μη με πιάνεις...
Στάσου μύγδαλα είσαι; Εμένα μου αρέσει στα γλυκά κουταλιού. Στο κυδώνι για παράδειγμα. Αχ πόσο καιρό έχω να φάω...
Bookmarks