Διερμηνεας υπηρχε σε αυτην την εκπομπη?![]()
ειναι ευκολο λεει να μαθεις κλαρινο?????τι ειναι αυτη ρε?
εντω μεταξυ της διαβαζε τις ερωτησεις ετσι?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
οταν η "κουραμπιεδοσκονη" συναντα τα ψυχοφαρμακα,αυτα ειναι τα αποτελεσματα μιας εκπομπης.
Του Μνη-μουνιού ο Γάμος
[YOUTUBE]Fw1fCpDMthY[/YOUTUBE]
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
*****8.23*****
Ο τυπάκος απο πίσω, παρότι εντελώς καμένος, όλα τα λεφτα!! Χοροπηδάει για να φανεί ο κ@#ος του (και οχι μονο) στην κάμερα!!!
Cobain_7 (06-12-10)
τι ειναι αυτος ρε;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Kαλα αυτος ειναι καμενος,οι υπολοιποι που το θεωρουν φυσιολογικο και συνεχιζουν τη συνεντευξη τι ειναι??![]()
d.n.a. (07-12-10)
Phaedra (09-12-10)
Μάλλον είναι κάμερα γούμαν και ο άλλος την έβγαλε και την έπαιζε. Εκτός και αν είναι αδερφή.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ωχ χριστε μου...
Γιατί δεν μπορώ να βάλω φωτογραφίες από το αρχείο μου εδώ;
Κρίμα γιατί τράβηξα ένα αριστούργημα σήμερα...
Γρήγορα βρείτε λύση να βάλω φωτογραφία...Όλο προβλήματα πια τίποτα δεν λειτουργεί;
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Eleni7 (10-12-10)
Βασίλη είσαι θησαυρός!!!
Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Και για να διαφωτίσω..
Τις φωτογραφίες τις τράβηξα σήμερα το απόγευμα με το κινητό μου γυρνώντας από τη δουλειά έξω από το ΜΕΤΡΟ
του Αγίου Αντωνίου.
Λίγο κουνημένες γιατί φυσούσε μανιασμένα, αλλά και γιατί η φωτογράφος έτρεμε σαν το ψάρι....
Η ουσία είναι στα όσα γράφει η το χαρτί....
Έκλεισαν με κορδέλες το μικρό παρκάκι με την προτομή πρώην δημάρχου και έβαλαν και χαρτί για να το αιτιολογήσουν.
Τώρα πως με τέτοια παράβαση σου παίρνουν το δίπλωμα, εξηγήστε το μου γιατί θα σκάσω....
Νόμιζα ότι το έπαθα από το κρύο αλλά έχω ντοκουμέντα...Το βλέπετε κι εσείς![]()
PrisonBreak-7- (10-12-10)
Και καλά πες ότι υπάρχει...
Βίτσια είναι αυτά. Γιατί να κρίνουμε τον συνάνθρωπο;
Το δίπλωμα γιατί να του το αφαιρέσουν; Και είναι σίγουρο ότι θα πάει με το αυτοκίνητο ή με τη μηχανή;
Ρε θα τρελαθώ, με ποια λογική το έβαλαν εκεί; Πλάκα μας κάνουν;
Και είναι τουλάχιστον από χτες εκεί αλλά δεν πρόσεξα τι έγραφε. Σήμερα σταμάτησα να δω γιατί έβαλαν κορδέλα και να διαβάσω τι λέει
και όσο να΄ναι ένα σοκ το έπαθα...![]()
Bookmarks