-ποσοι βαζελοι χρειαζονται για να αλλαξουν μια λαμπα?
-κανενας,ερχεται ο ολυμπιακος και τους αλλαζει τα φωτα.
ο τσακ νορις μπορει να διαιρεσει με το μηδεν.![]()
Κι εσύ το ίδιο βίτσιο έχεις ε;Κι εγώ ρε γαμώτο! Τόσες ώρες και στο σχολείο τόσα χρόνια μπροστά στα κομπιούτερ κι όποτε
πήγα στον οφθαλμίατρο "πάλι σε στείλανε εσένα εδώ; κάτσε να βγάλω τον πίνακα με τις κουκίδες"Μιλάμε γαρίδα το μάτι...
Τι λεπτομέρειες Ελένη; Γκρι μαλλάκι είχε και φόρμα τερματοφύλακα φόραγε ο Ανδώνης, τι άλλο ήθελες να παρατηρήσεις;![]()
ANDREASPROEDROS (13-11-10)
δεν ειναι αστείο, αλλα είναι πολυ καλό βιντεάκι!
ANDREASPROEDROS (24-11-10), BrazHlias (14-11-10), captain-cook (13-11-10), consigliere (15-11-10), dtakis80 (18-11-10), Eleni7 (13-11-10), masinGun (16-11-10), nbqgr (13-11-10), Rena (14-11-10)
Καλα η Diesel εχει ξεφύγει... κανονικά όμως... ΔΙΑΦΗΜΙΣΑΡΕΣ!!
consigliere (15-11-10), Eleni7 (13-11-10), Kaine (13-11-10), Rena (14-11-10)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Κάπου στα βόρεια προάστια ένας καλοντυμένος κύριος περπατάει αμέριμνος τη νύχτα...
Ξαφνικά, πίσω από ένα δέντρο πετάγεται ένας μασκοφορεμένος, του κολλάει ένα πιστόλι στα πλευρά και του ψιθυρίζει:
"Τα λεφτά σου καi γρήγορα"...
"Μα τι λές;" αντιδράει ο κύριος, "ξέρεις ποιός είμαι εγώ; Εγώ είμαι ο Τάδε Ταδόπουλος, Βουλευτής και πρώην Υπουργός!!!"...
"Ε, τότε αλλάζει", λέει ο μασκοφορεμένος,
"Τα λεφτά ΜΟΥ και γρήγορα κουφάλα" !!!!!!!!!!!
Φανταστειτε μια cowboy κατασταση καπου στο texas,ενα μεσημερι τρεχει ενας παλαβος και μπαινει μεσα σε ενα σαλουν και φωναζει ''φυγετε ολοι γρηγορα ερχεται ο John white !!!'' Eξαφανιζονται ολοι και κλειδωνονται στα σπιτια,κρατανε οπλα κλπ.Γινεται αυτο καμια 2-3 φορες και μια μερα μπαινει ενας μεσα στο σαλουν και λεει τον μπαρμαν ''φερε μου μια μπυρα τωρα''του φερνει και τον σκοτωνει ''μετα ζηταει μια πουτανα του φερνουν την γαμαει και την σκοτωνει,οι cowboys κατατρομαγμενοι τον κοιτανε χωρις να πουν λεξη και λεει ο τυπος ''αντε μαλακες την κανω γιατι ερχεται και ο john white.
Αγνη ποδοσφαιρικη αναλυση...
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΚΛΕΙΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΝΑ ΣΑΞΕΙΣ ΚΑΝΑ ΤΟΣΤ, ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΖΑΜΠΙΟΛΙΓΚ. ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ, ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΕΡΑΜΑΝ, ΤΟ ΕΚΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΡΚΟΥΑΖ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΚΙΤΡΙΝΟ ΚΑΙ ΜΠΛΕ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΗ. ΟΠΟΤΕ SHUT DOWN, ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΣΤΑ ΖΑΜΠΑ, ΤΑ ΜΠΕΪΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΡΙΑ, ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ, ΝΑ ΝΤΕΡΛΙΚΩΣΕΙ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΑΝΙΚΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ (ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΖΕΝΤΛΕΜΑΝ).
Πάμε, λοιπόν.
Είσαι κύριος πρόεδρας. Το καλοκαίρι. Και θες να πάρεις παίκτουρες για την ομάδα σου. Και επειδή το φυσάς το χρήμα, σιγά μην «επενδύσεις στα νιάτα», «βγάλεις παίκτες από τις ακαδημίες» και «προωθήσεις τα δικά σου παιδιά», φράσεις που λένε οι σκατίφλωροι φτωχομπινέδες που δεν έχουν δάκρυα να κλάψουνε και πλασάρουν αυτές τις καμαρωτές παπαριές στον κόσμο για να μη φανεί ότι οι τσέπες τους είναι πιο άδειες κι απ' την ψυχή σου μετά από βραδιά με πατσαφλόμπα γκόμενα και δυο μπουκάλια Τζόνι (έτσι δικαιολογείται και η παρουσία της φλόμπας). Ακόμα κι αν το φυσάς, όμως, ακόμα κι αν σε παίρνει να αγοράσεις τον Μέσι μόνο και μόνο για να τον έχεις στο σαλόνι σου και να σου κάνει γκελάκια με το τόπι, πρέπει να προσέξεις, γιατί υπάρχουν παγίδες. Που δεν τις ξέρεις. Γι' αυτό, όμως, είμαι εγώ εδώ. Για να σε προστατέψω και να μην πέσεις ξωβράκωτος και με ασάλιωτη βαλβίδα στον λάκκο με τ' αγγούρια. Πες μου μόνο τι θες. Μήπως θες...
Βραζιλιάνο;
Καλή φάση ο Μπραζιλέιρο. Παίκτης με τεχνική κατάρτιση, μιλάει συνήθως στην μπάλα σε πρώτο ενικό και κάνει πράγματα που δεν μπορείς ούτε καν να διανοηθείς ότι γίνονται με το τόπι. Ντριμπλάρει σε τηλεφωνικό θάλαμο στην Αχαρνών δύο αντιπάλους μιλώντας με τη μάνα του στο Σάο Πάουλο χωρίς τηλεκάρτα, ενώ μπορεί ακόμα και με κοίλο και κωλάθρα στα 35 του να πάρει ένα ματς μόνος του αν τόνε λένε Λουτσιάνο. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μην είναι πολύ ατομιστής, γιατί ξέρω κάτι Βραζιλιάνους που δεν τη δίνανε ούτε στα παιδιά τους όταν παίζανε για πλάκα στο Πεδίον του Αρεως.
Οσον αφορά, τώρα, κάτι περιπτώσεις τύπου Ζιλμπέρτο Σίλβα, ξέχνα το. Αυτός δεν είναι Βραζιλιάνος, πρέπει να είναι Μογγόλος και να τόνε περάσανε αστάρι και δυο χέρια μαύρο 145 της Βερνιλάκ, γιατί δεν εξηγείται αλλιώς. Στη Βραζιλία αν ξέρεις όση μπάλα ξέρει και ο Ζιλμπέρτο σε διώχνει ο πατέρας σου από το σπίτι και στη γειτονιά σε φτύνουνε στα μούτρα όταν βγαίνεις βόλτα. Αν, δε, είσαι από Μπραζίλ και ξέρεις λιγότερη μπάλα από Σίλβα, πλακώνεσαι στις πλαστικές, γίνεσαι τραβέλι και δίνεις πρωκτό για δυο δολάρια στο Καρναβάλι σε Αμερικανούς κοπρολάγνους τουρίστες για να επιβιώσεις. Ή πλακώνεσαι στα βάρη και παίζεις σε τσόντες, αν, με το συμπάθιο, κουβαλάς τρίτο πόδι και αγοράζεις τις κάλτσες ανά τριάδες.
Επίσης, κύριε πρόεδρα, μην πάρεις ποτέ Βραζιλιάνο που παίζει αμυντικός ή τερματοφύλακας. Αν σου τόνε στείλουνε για δεξί ή αριστερό μπακ, λένε ψέματα. Χαφ είναι, που δεν ξέρει και πολλή μπάλα και θέλουνε να τον ξεφορτωθούνε, όπως ο Γκάμπριελ ή ο χαλκέντερος Ράμος, που πέρασε από την ΑΕΚ και κάθε φορά που έπαιρνε το τόπι τραγουδάγανε στην εξέδρα «Γκέεελα, γκέλα, πουλί μου, γκέεελα». Βραζιλιάνος σέντερ μπακ και τερματοφύλακας δεν υπάρχουνε και αυτά που βλέπετε στην τελεόραση να μην τα πιστεύετε, γιατί είναι σαν τις ειδήσεις που λέει η Τρέμη στο MEGA. Ο Λούσιο με το μαλλί το πλούσιο και ο Ζούλιο Σέζαρ είναι μπάσταρδα Ιταλών που βρέθηκαν στην εξωτική χώρα της Νοτίου Αμερικής για διακοπές και έτυχε να περάσουνε ένα γαζί κάτι χορεύτριες σάμπας, μην ασχολείσαι.
Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος έχει ένα βασικό πρόβλημα. Σε ξορκίζω, μη δει νιαμού και μπουζούκια. Και επειδή τα πρώτα στην Ελλάδα συχνάζουν στα δεύτερα, σίγουρα θα έχεις θέμα με τον Βραζιλιάνο σου... εκτός κι αν είναι παντρεμένος, που σε αυτή την περίπτωση οι Βραζιλιάνοι γίνονται πιο φλώροι κι απ' τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και τους Backstreet Boys και το παίζουν καλά παιδιά και του Θεού και της θρησκείας, με δηλώσεις του τύπου «τιμάω την ομάδα που παίζω» και τέτοια γλυκανάλατα. Που, βέβαια, οι πιο έμπειροι ξέρουμε ότι είναι τρελά σότα και ότι αν δεν ήταν η κυρά στο σπίτι με μπλάστη ανά χείρας αυτά τα λόγια δεν θα ξεστομίζονταν ποτές.
Επίσης, επειδή οι συμπαθείς Μπραζιλέιρος είναι συνήθως φτωχαδάκια και προέρχονται από τις υπερπολυτελείς φαβέλες, στη θέα του χρήματος τους γυρνάνε τα μάτια σαν τις μπάρες στα φρουτάκια. Λέγεται, μάλιστα, ότι ο Ριβάλντο έδερνε τα παιδιά του όταν κερδίζανε το φλουρί στη βασιλόπιτα και το έπαιρνε πίσω για να το βάλει στην τράπεζα, στον κοινό λογαριασμό που έχει με τις δώδεκα συζύγους του.
Τέλος, αν ο Βραζιλιάνος δεν έχει κανένα από τα παραπάνω ελαττώματα, λέγεται Κακά και παίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Ιταλός στο επόμενο τεύχος, γιατί πολλά έγραψα για σήμερα. Αντε, καληνύχτα σας τώρα!
Χαχαχαχα καλό...![]()
Κορυφαίο κειμενάκι , μια προώθηση με mail στον Ολυμπιακό πλιζ...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Καλό κειμενάκι, αλλά στο σπίτι πρέπει να έχει πέσει πολλή παντόφλα.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
sadi (16-11-10)
Μοναδικός Χάρρυ Κλύνν...
Ήταν ένας Αμερικανός, ένας Έλληνας και ένας Αφγανός και ταξίδευαν με αεροπλάνο. Σε κάποια στιγμή περνάει η αεροσυνοδός και ρωτάει τον
Αμερικάνο: "Θα πάρετε κάτι;"
- "Ένα ουίσκι με πάγο," απαντάει εκείνος. Ρωτάει τον Έλληνα. "Ένα ούζο με πάγο," αποκρίνεται.
Ρωτάει τέλος τον Αφγανό και εκείνος αποκρίνεται:
"Τίποτα. Σε λίγο θα οδηγήσω."
ANDREASPROEDROS (03-12-10), Eleni7 (17-11-10), Haris1984 (17-11-10), steliosb (18-11-10)
Σε πήραν χαμπάρι Κούλα
[YOUTUBE]2VNOD420zr0[/YOUTUBE]
consigliere (25-11-10), Rena (18-11-10), steliosb (18-11-10)
χαχαχα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μετά από μια νύχτα ανελέητου σεξ μεταξύ ελέφαντα και μυρμηγκιού, ο ελέφαντας δεν αντέχει άλλο και πεθαίνει.
Όχι ρε πούστη μου, λέει το μυρμήγκι, για μια νύχτα γαμήσι θα σκάβω μια ζωή!!
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
ANDREASPROEDROS (03-12-10), consigliere (18-11-10), Eleni7 (18-11-10), nikos7 (11-04-11), panty (11-01-11), Red Sting (19-11-10), sexyred (04-12-10), steliosb (19-11-10)
... there's no such thing as "too much"...
Bookmarks