Σελίδα 183 από 504 ΠρώτηΠρώτη ... 83133143153163173179180181182183184185186187193203213223233283383483 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 3.641 έως 3.660 από 10061

Θέμα: ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ!

Το avatar του χρήστη iosif

Περιοχή
    chalkidiki
    Thanks
    496
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 386 φορές σε 288 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Ανέκδοτα

μιλαει ο λενιν σε χωρο συγκεντρωσης τον κομουνιστων και λεει θα κανω το ενα το αλλο θα τους γαμησουμε κτλ.Φωναζουν απο κατω ''μπραβο λεννον,μπραβο''λενιν με λενε οχι λεννον τους απανταει,γινεται αυτο 3-4 φορες και μια φορα που τελειωνει αλλη μια συγκεντρωση ξαναφωναζουν μπραβο λεννον και κανει μια ο λεννιν''δεν γαμιεται,imagine all the people''.
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

2. Οι ακόλουθοι 6 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον iosif για αυτό το μήνυμα:

aljawn (07-11-10), ANDREASPROEDROS (13-11-10), BrazHlias (06-11-10), consigliere (08-11-10), panahs7 (06-11-10), panty (08-11-10)

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.172
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.426 φορές σε 20.691 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nbqgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    4. Γραμματές Γεν. Διεθυντή βάζει τον Γενικό να της αλλάξουμε το PC άμεσα γιατί έχει πρόβλημα.
    Επειγόντως στήνουμαι καινούριο PC και κατά τις 8 το βράδυ που τελειώσαμε το πάμε στο άλλο κτήριο και το αντικαθιστούμε.
    Την άλλη μέρα παίρνει τηλέφωνο ή τύπισσα έξαλλη "Γιατί δεν μου αλλάξατε το PC" "Το αλλάξαμε" "Οχι" "Ναι" "Οχι" "Ναι""Οχι" "Ναι"... ξεκινάω και πάω να δώ τι παίζει πάω στο γραφείο και της δείχνω το νέο PC κι αυτή
    "Αυτό είναι κουτί, αυτό είναι το PC" και δείχνει την Οθόνη.

5. 1997
    "Βασίλη η πεταλιέρα(;;;;;;;;;;;;;;) που μου φέρατε δεν δουλεύει"
    Πάμε με τον Βασίλη και τι βλέπουμε το mouse στο πάτωμα και την άλλη να το πατάει με μανία.
    4. Αυτό το κάνουν οι περισσότεροι άσχετοι, λένε υπολογιστή την οθόνη! Αφού πριν κάτι μήνες είχε χαλάσει το παλιό pc μου
    και είχα μια παλιά οθόνη που το συνόδευε. Οπότε λέω εκεί που θα φάει σουτ η κεντρική μονάδα, να φάει μαζί της και η οθόνη,
    έτσι κι αλλιώς ούτε 20 ευρώ δεν έπιανε και να την πουλούσα. Τα βγάζω έξω λοιπόν να τα παω κάποια στιγμή σε κατάστημα
    ανακύκλωσης ηλεκτρονικών και έρχεται η μάνα μου με μια φόρα:

"Καλά γιατί έβγαλες τον υπολογιστή έξω;"
    "Χάλασε ρε μάνα θα τα πάω για ανακύκλωση"
    "Αυτό (δείχνοντας την οθόνη) μέχρι χτες δούλευε!"
    "Το ξέρω, και τώρα δουλεύει, απλά επειδή χάλασε το κουτί (που να της εξηγώ τώρα) θα το πετάξω κι αυτό μαζί"
    "Όχι να το κρατήσεις, ένα σωρό λεφτά είχαμε δώσει. Θα το πάρει η αδερφή σου και αν είναι παίρνουμε και ένα καινούριο κουτί,
    πόσο να έχει σιγά!"

5. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iosif Εμφάνιση μηνυμάτων
    μιλαει ο λενιν σε χωρο συγκεντρωσης τον κομουνιστων και λεει θα κανω το ενα το αλλο θα τους γαμησουμε κτλ.Φωναζουν απο κατω ''μπραβο λεννον,μπραβο''λενιν με λενε οχι λεννον τους απανταει,γινεται αυτο 3-4 φορες και μια φορα που τελειωνει αλλη μια συγκεντρωση ξαναφωναζουν μπραβο λεννον και κανει μια ο λεννιν''δεν γαμιεται,imagine all the people''.
    Τι λέει;;;

4. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

captain-cook (06-11-10)

ReDevil Το avatar του χρήστη Phaedra

Περιοχή
    Always somewhere..
    Thanks
    2.800
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 716 φορές σε 465 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ!

ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΜΙΑΣ 96ΧΡΟΝΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ!!!

Σας παρουσιάζουμε ένα γράμμα που έστειλε μια 96άχρονη γυναίκα σε μια Τράπεζα. Ο Διευθυντής της Τράπεζας που το έλαβε το βρήκε τόσο διασκεδαστικό, που το δημοσίευσε στην εφημερίδα «New York Times».

«Αγαπητέ κύριε, Σας ευχαριστώ που σφραγίσατε την επιταγή μου με την οποία σκόπευα να πληρώσω τον υδραυλικό τον περασμένο μήνα.
    Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, δεν πρέπει να πέρασαν ούτε 3 δευτερόλεπτα μεταξύ του σφραγίσματος της επιταγής μου και της αυτόματης κατάθεσης της σύνταξής μου από το δημόσιο!
    Θα πρέπει να σας ευχαριστήσω και για το πρόστιμο των 30 δολαρίων που χρεώσατε το λογαριασμό μου ως πέναλτι για την ταλαιπωρία που προκάλεσα στην Τράπεζά σας. Η ευγνωμοσύνη μου ξεχειλίζει κυρίως γιατί με κάνατε να ξανασκεφτώ τους τρόπους με τους οποίους αντιμετωπίζω τα οικονομικά μου.

Έχω προσέξει πως κάθε φορά που προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί σας η μόνη μου παρηγοριά είναι η απρόσωπη και ασύμφορη οντότητα που έχει γίνει η Τράπεζά σας.

Οι πληρωμές της υποθήκης και του δανείου μου δε θα γίνονται αυτόματα, αλλά θα φτάνουν στην Τράπεζά σας με επιταγή στο όνομα ενός υπαλλήλου, που θα ορίσετε εσείς. Να θυμάστε πως είναι αδίκημα να ανοιχτεί η αλληλογραφία που θα περιέχει την επιταγή από κάποιον άλλον και όχι από τον παραλήπτη.
    Από εδώ και στο εξής, όπως ακριβώς κάνετε κι εσείς, θα κάνω τiς συνδιαλλαγές μου μαζί σας προσωπικώς.
    Σας επισυνάπτω την αίτηση που θα πρέπει να συμπληρώσει ο υπάλληλος που θα ορίσετε. Σας ζητώ συγγνώμη για το 8σελιδο μέγεθός της, αλλά θα πρέπει να γνωρίζω γι’ αυτόν όσα γνωρίζει η Τράπεζά σας για μένα.

Σημειώστε πως όλες οι πληροφορίες που αφορούν το ιατρικό ιστορικό του θα πρέπει να υπογραφούν από το αρμόδιο Υγειονομικό τμήμα, ενώ και οι πληροφορίες για τα οικονομικά του θα πρέπει να συνοδεύονται από τα κατάλληλα θεωρημένα αντίγραφα-ντοκουμέντα.

Στη συνέχεια θα πρέπει να εκδώσω ένα PIN, τον οποίο θα χρησιμοποιεί ο υπάλληλός σας στις συναλλαγές μαζί μου.

Λυπάμαι, αλλά δε θα είναι μικρότερο από 28 νούμερα – τόσα είναι και τα νούμερα που πληκτρολογώ κάθε φορά που καλώ το telephone banking και πρέπει να συνδεθώ με το λογαριασμό μου. Κι επειδή, όπως λένε, η μίμηση είναι η υπέρτατη κολακεία, επιτρέψτε μου να! σας αντιγράψω.

Επιτρέψτε μου επίσης να σας γνωστοποιήσω και τα ακόλουθα.
    Όταν θα μου τηλεφωνείτε, θα πατάτε τα ακόλουθα κουμπιά:
    1. Για να κλείσετε ραντεβού να με δείτε.
    2. Για να με ρωτήσετε για μια πληρωμή που δεν έγινε.
    3. Για να μεταφέρετε το τηλεφώνημα στο σαλόνι σε περίπτωση που είμαι εκεί.
    4. Για να μεταφέρετε το τηλεφώνημα στην κρεβατοκάμαρα σε περίπτωση που κοιμάμαι.
    5. Για να μεταφέρετε το τηλεφώνημα στην τουαλέτα σε περίπτωση που με καλεί η φύση.
    6. Για να μεταφέρετε το τηλεφώνημα στο κινητό μου σε περίπτωση που λείπω από το σπίτι.
    7. Για να στείλετε e-mail στον υπολογιστή μου, απαιτείται ένας μυστικός κωδικός, ο οποίος και θα σας αποσταλεί εν ευθέτω χρόνω.
    8. Για να επιστρέψετε στο κύριο μενού και να ξανακούσετε τις επιλογές 1-7.
    9. Για να διατυπώσετε κάποιο αίτημα ή παράπονο. Κατόπιν θα μπείτε σε αναμονή ανάλογα με την πληρότητα του αυτόματου τηλεφωνητή μου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τηλεφωνήματος θα παίζει χαλαρωτική μουσική. ! Αν, ωστόσο, χρειαστεί να περιμένετε πολύ, λυπάμαι, αλλά ακολουθώντας και πάλι το παράδειγμά σας, θα πρέπει να σας χρεώσω με ένα ποσό για τη διαδικασία.

Κλείνοντας, σας εύχομαι ένα ευτυχισμένο και λιγότερο κερδοφόρο νέο έτος.

Η ταπεινή σας πελάτισσα. »

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Phaedra : 08-11-10 στις 02:48

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (10-11-10)

Το avatar του χρήστη Eleni7

Thanks
    10.440
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.774 φορές σε 5.241 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από IERO Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αφιερωμένο στον ΑΙΙΖ

Βρε που το ανακάλυψες αυτό το κελεπούρι;
    Κατά πάσα πιθανότητα κάνει πλάκα. Σε διαφορετική περίπτωση πίνει κάτι που εμείς οι υπόλοιποι δυστυχώς
    δεν το έχουμε ανακαλύψει ακόμη
    Θέλω κι εγώ από αυτό που πίνει αυτός.....

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazΗlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    και στο zoupan

ρε παιδια ξερει κανεις πως ειναι τα "ειλικρινη" ποδια?
    Τα δικά μου δυστυχώς με έχουν φλομώσει στο ψέμα. Δεν μπορώ να τα εμπιστευτώ.
    Συνεχώς ψεύτικες υποσχέσεις, φτηνές δικαιολογίες, απατηλά λόγια.
    Είναι γνωστό ότι όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ZouPan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έεεεεετσι!

HEY! PANOS!!
    Αυτός είναι και Ζυγός, κόβω το λαιμό μου!!!
    Hey Panos!!!!!!!
    Ταυτίστηκες ε; 100% Ζυγός βάζω κι εγώ στοίχημα.
    Αναγνωρίζω τα παράξενα ανθρωπάκια που προέρχονται από τον δικό μας σουρεαλιστικό κόσμο.
    Το λέει και ο πρώτος διδάξας σουρεαλιστής Εμπειρίκος, σε ποίημα γραμμένο για τον έτερο σουρεαλιστή και Ζυγό Εγγονόπουλο

H πλάστιγξ κλίνει εκεί που προτιμάμε
    Kατά την ερμηνεία που της δίνουμε
    Kάθε φορά που επιτυγχάνουμε στα ζάρια.

Αν σας μυρίζει καμένο μην ανησυχείτε.
    Κάτι καμένοι εγκέφαλοι εδώ μέσα είναι
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599457_404739842896598_735801972_n.jpg

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Για τους λατρεις της μεταλ

9. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Rena για αυτό το μήνυμα:

d.n.a. (07-11-10), Eleni7 (07-11-10), sadi (07-11-10)

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Το τάνγκα...συγνώμη το Τανγκο του Ντιόγκο στο ομώνυμο θρεντ για τους λάτρεις του θεού της μπάλας.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Το avatar του χρήστη nbqgr

Περιοχή
    ΠΕΙΡΑΙΑ
    Thanks
    3.956
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.238 φορές σε 6.408 μηνύματα
    Ignore User

5. ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ;;;

Δυστυχώς ή ευτυχώς όλα είναι πραγματικά γεγονότα
    Cogito ergo sum

A member of the 6G club

12. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (07-11-10)

Thanks
    1.805
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.909 φορές σε 1.167 μηνύματα
    Ignore User

Αυτό με την πεταλιέρα είναι από τα πιο extreme που έχω ακούσει. Ένα κορυφαίο που θυμήθηκα τώρα:
    Έχω πάει για καφεδάκι σε ένα internet cafe πριν μερικά χρόνια με ένα φιλαράκι που δούλευε τεχνικός
    εκεί και καθόμαστε με το παιδί που έχει βάρδια στο ταμείο. Ένας αρκετά ηλικιωμένος κύριος ρωτάει
    τι πρέπει να κάνει για να ανοίξει κάποιο πρόγραμμα οπότε του λένε να κάνει διπλό κλικ στο αντίστοιχο
    εικονίδιο. Ο ηλικιώμένος κύριος έκανε "κλικ, κλικ" με το στόμα! Τις επόμενες μέρες το θυμόμουν και
    γελούσα μόνος μου σε άσχετες φάσεις.

14. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Kaine για αυτό το μήνυμα:

captain-cook (07-11-10), d.n.a. (07-11-10)

Post-Pollution Member Το avatar του χρήστη d.n.a.

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.215 φορές σε 3.170 μηνύματα
    Ignore User

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Ignore User

Ολα τα λεφτα οι Μεταλιρα! Χαθήκανε και αυτοί.

Ασχετο!

17. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον d.n.a. για αυτό το μήνυμα:

captain-cook (07-11-10), Eleni7 (07-11-10), Kaine (07-11-10)

Thanks
    10.440
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Kaine Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτό με την πεταλιέρα είναι από τα πιο extreme που έχω ακούσει. Ένα κορυφαίο που θυμήθηκα τώρα:
    Έχω πάει για καφεδάκι σε ένα internet cafe πριν μερικά χρόνια με ένα φιλαράκι που δούλευε τεχνικός
    εκεί και καθόμαστε με το παιδί που έχει βάρδια στο ταμείο. Ένας αρκετά ηλικιωμένος κύριος ρωτάει
    τι πρέπει να κάνει για να ανοίξει κάποιο πρόγραμμα οπότε του λένε να κάνει διπλό κλικ στο αντίστοιχο
    εικονίδιο. Ο ηλικιώμένος κύριος έκανε "κλικ, κλικ" με το στόμα! Τις επόμενες μέρες το θυμόμουν και
    γελούσα μόνος μου σε άσχετες φάσεις.
    Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από d.n.a. Εμφάνιση μηνυμάτων

Άντε μωρέ τον καημενούλη τι γελάτε;
    Τον χωρίζει ένα χάος από τις γενιές της τεχνολογίας. Που να ξέρει; Εδώ θυμάμαι ότι όταν πρωτοκυκλοφόρησαν υπολογιστές
    με ποντίκια και είχα πάρει η αδερφή μου πήγα σπίτι της και μου φάνηκε βουνό να συγχρονιστώ με την κίνηση του κέρσορα και να ελέγχω
    το χέρι μου. Και ήταν κι ο μπαμπάς μου εκεί και καθώς η αδερφή μου μου εξηγούσε πως οι υπολογιστές αυτοί λειτουργούν με παράθυρα
    και μου έδειχνε πως τα ανοίγω, το άκουσε ο μπαμπάς μου και είπε: σώπα βρε παιδάκι μου ανοίγεις και τα παράθυρα με το κομπιούτερ;
    Και αυτό το έχουν πει πάρα πολλοί. Τι θα σκεφτεί ένας άσχετος όταν θα ακούσει παράθυρα και ποντίκια;
    Εγώ όταν έκανα μάθημα στη σχολή μου για χειρισμό υπολογιστών στα 18 με 20 μάθαινα MS-DOS με τη μαύρη οθόνη και τα πράσινα γράμματα
    που την έβλεπες και πάθαινες κατάθλιψη. Όταν είδα τα windows έπαθα πλάκα, χάζεψα εντελώς.
    Ασεβείς νέοι.....
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599457_404739842896598_735801972_n.jpg

Thanks
    10.440
    Ignore User

Και να ήθελε να το κάνει δεν θα το κατάφερνε....
    Μηχανικός κατεδαφίσεων είναι;

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Eleni7 Εμφάνιση μηνυμάτων

Και να ήθελε να το κάνει δεν θα το κατάφερνε....
    Μηχανικός κατεδαφίσεων είναι;
    Έλα μου ντε?! Τσαλιμάκια μου ήθελε...

21. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Eleni7 (07-11-10)

Thanks
    20.172
    Ignore User

Άντε μωρέ τον καημενούλη τι γελάτε;
    Τον χωρίζει ένα χάος από τις γενιές της τεχνολογίας. Που να ξέρει; Εδώ θυμάμαι ότι όταν πρωτοκυκλοφόρησαν υπολογιστές
    με ποντίκια και είχα πάρει η αδερφή μου πήγα σπίτι της και μου φάνηκε βουνό να συγχρονιστώ με την κίνηση του κέρσορα και να ελέγχω
    το χέρι μου. Και ήταν κι ο μπαμπάς μου εκεί και καθώς η αδερφή μου μου εξηγούσε πως οι υπολογιστές αυτοί λειτουργούν με παράθυρα
    και μου έδειχνε πως τα ανοίγω, το άκουσε ο μπαμπάς μου και είπε: σώπα βρε παιδάκι μου ανοίγεις και τα παράθυρα με το κομπιούτερ;
    Και αυτό το έχουν πει πάρα πολλοί. Τι θα σκεφτεί ένας άσχετος όταν θα ακούσει παράθυρα και ποντίκια;
    Εγώ όταν έκανα μάθημα στη σχολή μου για χειρισμό υπολογιστών στα 18 με 20 μάθαινα MS-DOS με τη μαύρη οθόνη και τα πράσινα γράμματα που την έβλεπες και πάθαινες κατάθλιψη. Όταν είδα τα windows έπαθα πλάκα, χάζεψα εντελώς.
    Ασεβείς νέοι.....
    Αν είχαμε βαρέσει 7ωρες ενέσεις στο Λύκειο! Και με παράδοση θεωρίας μαζί, το ρίχνεις στα σκληρά στο χαλαρό όμως,
    μέχρι να κάνεις και λίγο Δίκτυα και να αυτοκτονήσεις δίχως δεύτερη σκέψη!!

Thanks
    1.805
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.909 φορές σε 1.167 μηνύματα
    Ignore User

ΜS-DOS, QBasic, δισκέττες 5.25.. ωραίες εποχές.

24. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

pandragon (09-11-10)

Thanks
    10.440
    Ignore User

Αν είχαμε βαρέσει 7ωρες ενέσεις στο Λύκειο! Και με παράδοση θεωρίας μαζί, το ρίχνεις στα σκληρά στο χαλαρό όμως,
    μέχρι να κάνεις και λίγο Δίκτυα και να αυτοκτονήσεις δίχως δεύτερη σκέψη!!
    Κάνατε τέτοια στο Λύκειο; Πότε μωρέ Πανούλη; Στη δεκαετία του 2000; Μαθαίνατε MS-DOS;
    Για ποιο λόγο; Στο μάθημα της πληροφορικής; Γιατί κι γιος μου κάνει φέτος πληροφορική στην έκτη δημοτικού
    αλλά μαθαίνουν για κεντρικές μονάδες, συσκευές εισόδου και εξόδου, μπαίνουν στο internet.
    Εσείς τι μαθαίνατε ιστορία της τεχνολογίας; Δεν είμαστε καλά. Εντελώς χαμένες διδακτικές ώρες.
    Ελπίζω να άλλαξε η ύλη και να μην φτάσει κι ο γιος μου να μάθει στο Λύκειο τα ίδια.
    Στο μάθημα της πληροφορικής περνάνε σούπερ πάντως. Έχουν και καθηγητή τον κύριο Πάνο
    Είναι πιτσιρικάς και περνάνε κοτσάνι μαζί του. Μέχρι και στο facebook μπαίνουν, στο YouTube, στο falmerama.
    Άντε να διδάξεις κι εσύ. Έχεις πάρει γαλόνια στη διδασκαλία με μένα

Thanks
    20.172
    Ignore User

Τώρα που είπες δισκέτες, προχτέ βρήκα ένα κουτί δισκέτες μέσα στο συρτάρι. Μεγάλη χαρά έκανε το
    μικρό της γειτόνισσας. Ακόμα παίζει...

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Ignore User

Ω ναι, ωραία χρόνια. Θυμάμαι τοτε είχαμε isdn στην σχολή (Ουάαααου!!!) και είχε έρθει μια κοπέλα εκεί που σερφάραμε (τσόντες κλασικά αλλα ξέρετε φωτογραφείες... που να κάνει streaming βιντεο τοτε) και μας λέει : Αχ πολυ καλό το internet να σας φέρω μια δισκέτα να μου το περάσετε, να το έχω σπίτι...
    Αφου χεστήκαμε στα γέλια, τις είπαμε να μας φέρει ενα cd (μολις ειχαν βγεί τα cdr ) γιατι σε δισκέτα δεν χωράει... είμασταν τελικά πολυ μαλακισμένα! Ωραία χρόνια...

28. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

captain-cook (07-11-10)

Thanks
    10.440
    Ignore User

Αναπολεί το γέρικο κριάρι.....
    Τα πρόλαβες κι εσύ; Εδώ τα πρόλαβε ο Πάνος να μου πεις που είναι και μικρότερος.......

Thanks
    20.172
    Ignore User

Κάνατε τέτοια στο Λύκειο; Πότε μωρέ Πανούλη; Στη δεκαετία του 2000; Μαθαίνατε MS-DOS;
    Για ποιο λόγο; Στο μάθημα της πληροφορικής; Γιατί κι γιος μου κάνει φέτος πληροφορική στην έκτη δημοτικού
    αλλά μαθαίνουν για κεντρικές μονάδες, συσκευές εισόδου και εξόδου, μπαίνουν στο internet.
    Εσείς τι μαθαίνατε ιστορία της τεχνολογίας; Δεν είμαστε καλά. Εντελώς χαμένες διδακτικές ώρες.
    Ελπίζω να άλλαξε η ύλη και να μην φτάσει κι ο γιος μου να μάθει στο Λύκειο τα ίδια.
    Στο μάθημα της πληροφορικής περνάνε σούπερ πάντως. Έχουν και καθηγητή τον κύριο Πάνο
    Είναι πιτσιρικάς και περνάνε κοτσάνι μαζί του. Μέχρι και στο facebook μπαίνουν, στο YouTube, στο falmerama.
    Άντε να διδάξεις κι εσύ. Έχεις πάρει γαλόνια στη διδασκαλία με μένα
    Μήπως είμαστε οφ-τόπικ; Πληροφορική πήγα Ελένη μου, σε Πολυκλαδικό. Μιλάω για την περίοδο 2001-2004. Απ' όλα
    κάναμε, είχαμε καμιά 15αρια διαφορετικά βιβλία και ΔΥΣΤΥΧΩΣ δασκάλους παλαιάς... κοπής! Βαρεμένοι δάσκαλοι, βαρεμένη
    γενιά σε κλάδο της Πληροφορικής, βγάλε άκρη τι παιδιά είμαστε! Ευτυχώς είχαμε γίνει γαύροι πιο μικροί, γιατί αλλιώς...

Σελίδα 183 από 504 ΠρώτηΠρώτη ... 83133143153163173179180181182183184185186187193203213223233283383483 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές