Το εχω ξαναβαλει παλιοτερα αλλα αξιζει τον κοπο. Μακριαν ο κορυφαίος ρεφερι παγκοσμίως. Στο 1.15 του βίντεο εκτελειται ενα κορνερ. Στο 1.19 (παγώστε αν θελετε τις εικονες) η μπαλα μπαινει γκολ. Απογοήτευση στην ομαδα που το δέχτηκε. Ο αμυντικός στο 1.21 την πιάνει με τα χέρια και την δινει στον γκολκήπερ. Οι αντίπαλοι φεύγουν στο κέντρο πανηγυρίζοντας. Ε,μετα απλα δείτε και γελαστε.
Ω,ναι...εδειξε "παίζετε"...
Και ... ω,ναι προκειται για αγωνα Πρέμιερ Λιγκ Σκωτίας, Νταντι Γ-Πατρικ Θιστλ...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
τι βλακας θεε μου...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΑΡΧΟΝΤΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Αρε Δαλούκα σς φάγαν τα κυκλώματα
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Ένας Πόντιος κάτοχος πανέμορφου, ταχύτατου, "κράχτη" αυτοκινήτου, σταματάει στα φανάρια.
Δίπλα του σταματάει ένα Fiatάκι cinquecento, που οδηγεί μια κουκλάρα.
Της χαμογελάει αυτός, του χαμογελάει αυτή.
Σφίγγει τα χείλη του αυτός, τα σφίγγει κι αυτή.
Μισοκλείνει τα μάτια του αυτός, τα μισοκλείνει κι αυτή.
Κατεβάζει το παράθυρο του οδηγού αυτός, κατεβάζει του συνοδηγού αυτή.
Της λέει ο Πόντιος:
- Έκλασες κι εσύ ;
Aμ ο Παμπορίδης? Μπροστά σε αυτόν μοιάζει υπερδιαιτητής![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
....Τελικά ποιός είναι αυτός ο Τάκης ρε παιδιά και γιατί είναι τόσο μ@λ@κ@ς...???![]()
consigliere (30-09-10), panahs7 (30-09-10), Rena (30-09-10), sadi (30-09-10)
Αίσχος!! ΤΟΝ ΕΙΠΕ "ΡΕ"!
"Τι σου 'τυχε και κοιμήθηκες;" λέει!!Χαχαχα τον Βέγγο θυμήθηκα: - "Ροχαλίζεις πάντα;" - "Μόνο όταν κοιμάμαι"
Τι είναι αυτό ρε σεις;; Θέλω πολύ να γνωρίσω τον σεναριογράφο τον... μακάκα, ρε μακάκα!![]()
MOYXAXAXAXAXAXA ταινια για Οσκαρ!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
BrazHlias (07-10-10), captain-cook (30-09-10)
Α ρε Benny hill... σε 10 δευτερα σε έκανε να γελάσεις!
BrazHlias (07-10-10), captain-cook (30-09-10), Haris1984 (30-09-10), Red Sting (01-10-10), Rena (30-09-10)
τελικα πολυ μ@@@@κας αυτος ο Τακης!!![]()
sadi (30-09-10)
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ένας άντρας πλησιάζει μια πανέμορφη γυναίκα σε ένα σουπερμαρκετ και της λέει: - Έχασα τη γυναίκα μου μέσα στο σουπερμαρκετ. Μπορείς να μιλήσεις μαζί μου για λίγο; ...Η γυναίκα τον κοιτάει παραξενεμένη και ρωτάει: - Και γιατί να μιλήσω μαζί σου; Ο άντρας απαντάει: - Γιατί κάθε ...φορά που μιλάω με μια γυναίκα με βυζιά σ...αν τα δικά σου η γυναίκα μου εμφανίζεται ξαφνικά από το πουθενά...!
Ήταν δύο άντρες μέσα στο σουπερμαρκετ και έχασαν τις γυναίκες τους.λέει ο ένας στον άλλο:-έχασα την γυναίκα μου και δεν μπορώ να την βρω-και εγώ την έχασα ρε φίλε.πως είναι η γυναίκα σου;-να είναι ψηλή,ξανθιά,όμορφη,με μεγάλο στήθος.εσένα πως είναι η γυναίκα σου;-άσε τώρα την δίκη μου πάμε να βρούμε την δίκη σου
panty (05-10-10)
Το βάζω εδώ γιατί στο Thread του λαγού θα ήταν για ...κλάμματα
[YOUTUBE]NxqQ8Yd51-A[/YOUTUBE]
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
differance (04-10-10), panahs7 (05-10-10), Phaedra (06-10-10)
Θου-Βου και πάσης Ελλάδος![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
smageo (05-10-10)
Bookmarks