Και ενα τελευταιο για σημερα(πολυ μου αρεσουν οι μερες που εχω ρεπο)
Σε οσους αρεσουν οι X men.Ο νεος σουπερ ηρωας των Xmen απευθειας απο τα DC comics
Το προσωπικο αγαπημενο το ξεχασα
Παναγία μου αυτό το καρπούζι!
Πως έζησε η κοπέλα;Απαπαπα
Εγώ τρόμαξα πολύ πάντως...ούτε θρίλερ να βλέπαμε!
Και ενα τελευταιο για σημερα(πολυ μου αρεσουν οι μερες που εχω ρεπο)
Σε οσους αρεσουν οι X men.Ο νεος σουπερ ηρωας των Xmen απευθειας απο τα DC comics
Το προσωπικο αγαπημενο το ξεχασα
Eνα υπερήλικο ζευγάρι, πηγαίνει στον γιατρό. Ο γιατρός ρωτά σε τι θα μπορούσε να τους βοηθήσει.
Ο παππούς λέει:
- Γιατρέ, θα μπορούσατε να μας παρακολουθήσετε όση ώρα θα κάνουμε έρωτα;
Ο γιατρός τον κοίταξε γεμάτος περιέργεια αλλά συμφώνησε. Οταν τελείωσαν, ο γιατρός είπε:
...
- Δεν έχετε απολύτως κανένα σεξουαλικό πρόβλημα.
Τους χρέωσε 50.00€ για την επίσκεψη και ο παππούς πλήρωσε και έφυγαν. Το ίδιο περιστατικό συνέβη για αρκετές εβδομάδες στην σειρά.Το ζευγάρι έκλεινε ραντεβού, έκαναν έρωτα, πλήρωναν τον γιατρό και έφευγαν. Κάποια στιγμή, ο γιατρός δεν άντεξε και τους ρώτησε:
- Τι ακριβώς είναι αυτό που ψάχνετε;
Μα δεν ψάχνουμε κάτι, απάντησε ο παππούς. Είναι παντρεμένη και δεν μπορούμε να πάμε στο σπίτι της. Είμαι παντρεμένος και ούτε στο δικό μου μπορούμε να πάμε. Το Χίλτον χρεώνει 100.00€ το δωμάτιο. Το Kάραβελ χρεώνει 80.00€ και έτσι το κάνουμε εδώ, πληρώνοντας 50.00€. Μετά παίρνω πίσω τις 40.00€ από το ΙΚΑ για την επίσκεψη στον γιατρό!
panty (14-09-10)
Κυριακάτικο πρωινό στην κουζίνα και η σύζυγος τηγανίζει αυγά.
Ο σύζυγος, αγουροξυπνημένος, ετοιμάζει τον καφέ, πίνει μια γουλιά και μετά πάει και στέκεται ακριβώς δίπλα από την σύζυγο, παρατηρώντας προσεκτικά τα αυγά.
Πίνει άλλη μια γουλιά καφέ.... και αρχίζει να φωνάζει πανικόβλητος:
"Πρόσεχε...
ΠΡΟΣΕΧΕ! Βάλε κι άλλο βούτυρο! Θεούλη μου! Έχεις βάλει πολλά αυγά μαζί στο τηγάνι! ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ Γύρνα τα. Γύρνα τα ΤΩΡΑ!
Χρειάζονται κι άλλο βούτυρο. Μα που θα βρούμε κι άλλο ΒΟΥΤΥΡΟ; Ωραία...
Μη, ΠΡΟΣΕΧΕ, θα σου ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ! Προσεχτικά... ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ! Σου είπα ΠΡΟΣΕΧΕ! Ποτέ δεν μ' ακούς εμένα... ΠΟΤΕ! Γρήγορα! Γύρνα τα ΓΡΗΓΟΡΑ! Είσαι τρελή; Τα έχεις παίξει;
Μην ξεχάσεις να τα αλατίσεις, όλο το ξεχνάς το αλάτι. Βάλε αλάτι. ΑΛΑΤΙ! ΒΑΛΕ ΑΛΑΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ!"
Η γυναίκα έχει μείνει αποσβολωμένη.
"Τι έπαθες άνθρωπε μου; Γιατί φωνάζεις μέσα στο αυτί μου;"
Ο σύζυγος ξαφνικά ηρεμεί τελείως και απαντάει...
"Ήθελα να σου δείξω πως είναι να σε έχω συνοδηγό όταν οδηγάω..."
*****8.23*****
Αργοπίνοντας το ποτό της,μια από τις τρεις φίλες λέει: «Την περασμένη Παρασκευή, μετά τη δουλειά, πήγα στο σπίτι , έκανα ένα αρωματισμένο μπάνιο, έβαλα σέξυ εσώρουχα έφτιαξα κλίμα στο σπίτι. Όταν ο άντρας μου επέστρεψε από τη δουλειά του τον έστειλα να κάνει ένα χαλαρωτικό ντούζ. Όπως βγαίνει από το μπάνιο πιάνω τ' "αυγά" του και του λέω πόσο κρυα είναι κάτσε να στα ζεστάνω και αρχίσω να του περιποιούμε.. Ο άνδρας ερεθίστηκε τόσο που κάναμε παθιασμένο έρωτα επι τόπου πάνω στο χαλί».
Η άλλη αφήνει ένα νευρικό γελάκι και λέει: « Περίπου τα ίδια είχα κι εγώ! Όταν ο αρραβωνιαστικός μου ήρθε την Παρασκευή, με βρήκε να του έχω ετοιμάσει το σπίτι με φωτισμό και αρώματα τον έστειλα να κάνει ένα χαλαρωτικό ντούζ. Όπως βγαίνει από το μπάνιο πιάνω τ' "αυγά" του και του λέω πόσο κρυα είναι κάτσε να στα ζεστάνω και αρχίσω να του περιποιούμε.. Ο άνδρας ερεθίστηκε τόσο που κάναμε παθιασμένο έρωτα όλο το βράδυ»
Την επόμενη μέρα η τρίτη εμφανίζεται με βουλωμένο μάτι οι άλλες την ρώτησαν τι συνέβει κι αυτή άρχισε να λέει: « Εγώ το σχεδίασα πολύ καλά. Άφησα τα παιδιά στη μητέρα μου, έκανα ένα αρωματισμένο
μπάνιο, έβαλα ένα σφιχτό δερμάτινο κορσάζ, ζαρτιέρες και μαύρες νάιλον κάλτσες και δωδεκάποντες γόβες. Όταν ο άντρας μου επέστρεψε από τη δουλειά του τον έστειλα να κάνει ένα χαλαρωτικό ντούζ. Όπως βγαίνει από το μπάνιο πιάνω τ' "αυγά" του και του λέω α τα δικά σου είναι ζεστά γιατί του Μήτσου και του Κώστα είναι κρύα.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Haris1984 (14-09-10)
καλο
![]()
Ειναι ενας κουφος και μια ξανθια. Ρωταει ο κουφος την ξανθια :
-Ποσο κανει μωρη 2 + 1?
-Τεσσερα!
-Να την φας και να'ναι κρυα!
![]()
*****8.23*****
consigliere (15-09-10), Du3lisT (16-09-10), Eleni7 (14-09-10), panty (15-09-10)
Καβλωσαμε απο το παιγνιδι, καβλωσαμε;![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Eleni7 (14-09-10)
και για τους δυο σας![]()
DaRkSaGa79 (14-09-10)
ΠΑ-ΛΙΟ-ΡΕ-ΜΑ-ΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σας την έγραψα την ιστορία με την Ελένη και το Γιάννη.
Άμα είναι πολύ ακατάλληλη πρόεδρε βάλε μου ποινή. Εσύ αποφασίζεις ποια θα είναι![]()
Eleni7 (14-09-10)
ξεσαλωσατε το βραδυ πουλακια μου;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
d.n.a. (15-09-10), differance (28-09-10), sadi (15-09-10)
Bookmarks