chainsaw (09-06-10)
Ένας άντρας, έκανε τη συνηθισμένη του βόλτα περπατώντας στους δρόμους της Αθήνας λέγοντας την προσευχή του. Ξαφνικά λεει δυνατά: 'Θεέ μου σε παρακαλώ, άσε με να σου κάνω μια ευχή!' Τότε μονομιάς, οι ουρανοί σκοτεινιάζουν, σύννεφα απλώνονται από πάνω του και η φωνή του Θεού από το υπερπέραν ακούγεται να λεει:...
'Επειδή ανέκαθεν προσπαθούσες και ήσουν πιστός σε εμένα με κάθε τρόπο, θα σου δώσω την ευκαιρία να κάνεις την ευχή σου.'
Κι ο τύπος λεει: Θέλω να φτιάξεις μια γέφυρα μέχρι την Πάρο, έτσι ώστε να πηγαίνω με το αμάξι μου όποια ώρα θελήσω.
Ο Κύριος του απαντάει: 'Το αίτημα σου είναι καθαρά τεχνοκρατικό. Φαντάσου τις δαπάνες ενός τέτοιου εγχειρήματος. Τα χιλιάδες στηρίγματα που θα χρειάζονταν και θα έφταναν τα βάθη του Αιγαίου! Το τσιμέντο και το ατσάλι που θα χρειαζόταν! Μπορώ να το κάνω, αλλά μου είναι δύσκολο να εκπληρώσω την επιθυμία σου για ένα ζήτημα τόσο πεζό. Μπορείς να σκεφτείς κάτι άλλο; μια ευχή που θα με τιμούσε και θα με δόξαζε.
Ο άντρας σκεφτόταν για πολύ, πολύ ώρα.
Τελικά λέει:
'Θεέ μου, εύχομαι να μπορούσα να καταλάβω τις γυναίκες.
Θέλω να ξέρω πώς νοιώθουν μέσα τους, τι έχουν στο μυαλό τους όταν δεν μιλούν, γιατί κλαίνε,
τι εννοούν όταν λένε 'όχι' και πώς μπορώ να κάνω μια γυναίκα αληθινά ευτυχισμένη'
Μετά από λίγα λεπτά ο Θεός του λέει: 'Ok Θέλεις δύο ή τέσσερις λωρίδες σ εκείνη τη γέφυρα;'
chainsaw (09-06-10)
Δύο τύποι με τη νόσο Alzheimer βρίσκονται στην παραλία.
Καθώς περπατούν λέει ο ένας :
- Πάω να πάρω ένα παγωτό.
- Πάρε μου κι εμένα ένα, του λέει ο δεύτερος.
- Ρε φίλε, ευχαρίστως να σου πάρω, αλλά πώς να το θυμηθώ;
- Θα το λες συνέχεια από μέσα σου.
- Έγινε, τι παγωτό θέλεις;
- Κρέμα - φράουλα. Φεύγει λοιπόν ο ένας για να πάρει τα παγωτά και καθώς προχωράει μονολογεί:
- Παγωτό κρέμα - φράουλα. Παγωτό κρέμα - φράουλα. Παγωτό κρέμα - φράουλα. Παγωτό κρέμα - φράουλα...
Καθώς έχει ήδη απομακρυνθεί του φωνάζει ο άλλος :
- Πες τους, σε παρακαλώ, να βάλουν και λίγη σαντιγύ.
- Παγωτό κρέμα - φράουλα, σαντιγύ. Παγωτό κρέμα - φράουλα, σαντιγύ. Παγωτό κρέμα - φράουλα, σαντιγύ.
- ...και λίγο σιρόπι... ακούει μετά από λίγο.
- Παγωτό κρέμα - φράουλα, σαντιγύ, σιρόπι. Παγωτό κρέμα - φράουλα, σαντιγύ, σιρόπι. Παγωτό κρέμα - φράουλα, σαντιγύ, σιρόπι.
Παγωτό κρέμα - φράουλα, σαντιγύ, σιρόπι...
Μετά από κανένα μισάωρο τέλος πάντων επιστρέφει κρατώντας δύο τυρόπιτες.
- ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;; ρωτάει ο πρώτος, φανερά εκνευρισμένος.
- Οι τυρόπιτες που ζήτησες.
- Η COCA-COLA ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;
Είναι ένας σκίουρος πάνω σε ένα πεύκο ..Αγναντεύει ,αγναντεύει ,αγναντεύει .....Αγναντεύει.
Σε κάποια φάση βλέπει κάτω μία αγελάδα. Ξεκινάει η αγελάδα και σκαρφαλώνει το πεύκο και έχει μείνει μ@λ@κας ο σκίουρος.
Έρχεται κάθετε διπλά του και του λέει :
- Καλημέρα σκίουρε .
Ο σκίουρος σοκαρισμένος :
- Μα καλά αγελάδα δεν είσαι? Τι κάνεις πάνω στο δεντρό ?
-Αγελάδα :Ήρθα να φάω μήλα
-Σκίουρος : Μα εδώ είναι πεύκο
-Αγελάδα : Έφερα τα δικά μου ......
[youtube]www.youtube.com/watch?v=UqXFjU3MJqY&feature=related[/youtube]
*****8.23*****
Haris1984 (31-05-10)
*Α ' ΜΕΡΟΣ *
Ο πατέρας Εβραίος είναι ετοιμοθάνατος.
Γύρω από το κρεβάτι του πόνου είναι συγκεντρωμένη όλη η οικογένεια του.
Το κλίμα είναι βαρύ και πένθιμο. Ένα μόνο μικρό καντηλάκι, δίπλα στον
άρρωστο, φωτίζει αμυδρά το στενό δωμάτιο.
Ο πατέρας, με κλειστά τα μάτια και πολύ κόπο, ψιθυρίζει:
Πατέρας: Γυναίκα μου Σάρα είσαι εδώ;
Σάρα (κλαίγοντας): Ναι, άντρα μου.
Πατέρας: Γιε μου Ιακώβ είσαι εδώ;
Ιακώβ (φανερά συγκινημένος): Ναι, πατέρα.
Πατέρας: Μικρή μου θυγατέρα Ιουδίθ, είσαι εδώ;
Ιουδίθ: (απαρηγόρητη): Ναι, πατέρα, είμαι κοντά σου.
Πατέρας: Και εσύ στερνοπούλι μου Ααρών, είσαι εδώ:
Ααρών (με αναφιλητά): Ναι, πατέρα.
Πατέρας: ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ;;;;;;
*Β' ΜΕΡΟΣ** *
Η οικογένεια συνειδητοποιεί αμέσως την εγκληματική αμέλεια και όλοι
αποχωρούν σιγά - σιγά από το δωμάτιο. Τελευταίος φεύγει ο μικρός Ααρών
που, κλείνοντας την πόρτα του δωματίου, λέει:
Ααρών: Και πού' σαι πατέρα.... Όταν αφήνεις την τελευταία σου πνοή,
άφησε την προς το καντήλι, για να σβήσει. Είναι κρίμα να καίει άδικα...
*Γ' ΜΕΡΟΣ*
Ο πατέρας φωνάζει τον πρωτότοκο Ιακώβ και του λέει να πλησιάσει. Με τις
τελευταίες δυνάμεις που του απομένουν, βγάζει από την τσέπη του ένα
ρολόι και εξηγεί ότι το έχει κληρονομιά από τον προπάππου του.
Ο Ιακώβ το κοιτάζει με μάτια που γυαλίζουν. "Σ' αρέσει;" ρωτά ο πατέρας.
"Ναι πατέρα!" αποκρίνεται ο Ιακώβ.
"Πόσα δίνεις;" ρωτά ο πατέρας.
*Δ' ΜΕΡΟΣ** *
Την άλλη μέρα του θανάτου του πατέρα, ο Ιακώβ πηγαίνει στην τοπική
εφημερίδα για να βάλει την αναγγελία του θανάτου.
Ιακώβ: Παρακαλώ, ποια είναι η μικρότερη χρέωση για μία αναγγελία θανάτου;
Υπάλληλος: 2 δολάρια, κύριε.
Ιακώβ: ΟΚ, γράψε λοιπόν "Αβραάμ Κοέν πέθανε".
Υπάλληλος: Μα, κύριε, πρέπει να έχετε υπόψη σας πως με τα 2 δολάρια
μπορείτε να
γράψετε μέχρι 8 λέξεις.
Ο Ιακώβ σκέφτεται μερικά δευτερόλεπτα και λέει στον υπάλληλο:
Ιακώβ: Ωραία, τότε γράψε "Αβραάμ Κοέν πέθανε. Πωλείται φορτηγάκι σε τιμή
ευκαιρίας".
*Ε' ΜΕΡΟΣ** *
Την ώρα της κηδείας πάει ο Ιουδίθ πάνω απο τον τάφο του, λίγο πρίν τον σκεπάσουν με χώμα και του αφήνει 1000 Ευρώ και λέει : πάρτα πατέρα, ξέρω πόσο πολύ σου άρεσαν, πάρτα να έχεις ένα καλό ξεκίνημα στην άλλη ζωή. Πάει και ο Ααρών που ήταν πιο large τύπος και αφήνει 2000 ευρώ και λέει πάρτα πατέρα , θα σου χρειαστούν στα πρώτα σου βήματα στην άλλη ζωή. Πάει και ο Ιακώβ, παίρνει τις 3000 ευρώ και αφήνει μια επιταγή 10.000 ευρώ και λέει : ορίστε πατέρα μια επιταγή να μην κρατάς μαζί σου μετρητά γιατί μπορεί εκεί που θα πάς να είναι επικίνδυνα..
BrazHlias (02-06-10)
[youtube]www.youtube.com/watch?v=r-bA9FYB8HY[/youtube]
[youtube]T7gJry602gA[/youtube]
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Κάποια παιχνίδια συνήθως εχουν σκοπο να σώσεις τιν Πριγκιπισσα για ένα ομορφο happy end.
Πόσο όμορφο και πόσο happy ειναι τελικά???
[youtube]cfkea2-u6mE[/youtube]
Cobain_7 (02-06-10)
Το βίντεο με την διαφήμιση της μπύρας (ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) το έχει κανείς;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
nbqgr (02-06-10)
Ναι την Παουλανερ. Ήθελαν δεν ήθελαν με την Ελλάδα ασχολήθηκαν πάλι οι Γερμανοί… Μια παρέα με Γερμανούς και Έλληνες αποφασίζει για το ποιος θα πληρώσει το λογαριασμό… Ο Γερμανος παει να βγαλει λεφτα και ο πρωτος Ελληνας του λεει : 'εχετε πληρωσει ηδη αρκετα' ο δευτερος 'αναλαμβανουμε εμεις οι Ελληνες' και ο τρίτος πληρωνει. Στο τελος λένε 'εχουμε και παλι λεφτα, γεια μας'
[youtube]RQRsBVv8d6k[/youtube]
ΥΓ. Στο λαιμό να σας κάτσει
Θά 'θελε να δω φάτσες γερμανών όταν την πρωτοείδαν
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
[youtube]ToroM7yLasY[/youtube]
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
[youtube]www.youtube.com/watch?v=xQWNlljupCM&feature=player_embedded[/youtube]
Λοιπόν μεταφερόμαστε στην ισπανική τηλεόραση και στο τηλεπαιχνίδι «Password» που θυμίζει κάτι από το επιτραπέζιο Ταμπού που παίζαμε ως φοιτητές. Η λέξη που πρέπει να βρει ο συμπαίκτης τής συμπαθούς και ζουμπουρλούδικης κοπέλας είναι η λέξη «Γκούτι».
Η κοπέλα ξεκινάει: «Ποδοσφαιριστής»
Ο τύπος (προφανώς οπαδός της Ρεάλ) μαντεύει λάθος: «Ραούλ»
Η συμπαθής κοπέλα, νομίζοντας ότι υπάρχουν 5-6 ποδοσφαιριστές στην υφήλιο επιμένει: «Άλλος;»
Ο τύπος που βαθιά μέσα του θέλει να πνίξει την κοπέλα μαντεύει και πάλι λάθος: «Μίτσελ»
Μια που δεν βγαίνει άκρη, η κοπέλα χρησιμοποιεί τα μεγάλα μέσα και δίνει σούπερ-χιντ: «Λούγκρα»
Ο τύπος δεν φαίνεται να καταλαβαίνει και πάλι (εγώ θα έλεγα Κριστιάνο Ρονάλντο π.χ.) της λέει να συνεχίσει με το επόμενο χιντ…
«Ξανθός» λέει η κοπέλα σίγουρη ότι τώρα θα το βρει ο πανίβλακας φίλος της…
«Ρίκι» απαντάει ο άμπαλος συμπαίκτης και πριν προλάβει το δίδυμο της επιτυχίας να συνεχίσει, ο χρόνος τελειώνει.
Η παρουσιάστρια ρωτάει την ζουμπουρλούδικη παίκτρια γιατί πιστεύει ότι ο Γκούτι είναι γκέι και τότε αυτή με χαρακτηριστική απλότητα της εξηγεί: «Γιατί στο Καμπ Νου πάντα τραγουδάμε «Γκούτι, Γκούτι, Γκούτι λούγκρα». Μια ακόμα χρυσή σελίδα της ισπανικής τηλεόρασης έχει γραφτεί…
Πηγή: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
chainsaw (08-06-10), consigliere (03-06-10), nbqgr (03-06-10), PanDeMon7 (04-06-10)
chainsaw (08-06-10), consigliere (03-06-10)
Bookmarks