stelios-7- (15-04-10)
Ôåëåéï
Áãáðçìåíç ìïõ áôáêá áðï ó÷ïëéáóôç áãùíá ìðáóêåô ðïõ áí èõìáìáé êáëá çôáí ï õðåñôáôïò Öéëëéðïò:
"ÏËÁ ÊÑÅÌÏÍÔÁÉ ÓÔÇÍ ÔÑÉ×Á ÌÉÁÓ ÊËÙÓÔÇÓ"![]()
"Ï êáèÝíáò ìáò åßíáé õðåýèõíïò áíÜ ðÜóá óôéãìÞ ãéá áõôÜ ðïõ ëÝåé êáé êÜíåé" ÅñíÝóôï ÂáëâÝñäå
stelios-7- (15-04-10)
ξεχασατε κ το φοβερο του μαυροματι ''ξεχυνεται σαν εμετος στην επιθεση'' σε μεταδωση αγωνα μουντιαλ
και το αλλο θεικο ''ετοιμος να εκτελεσει το πεναλτι που κερδισε σε πολυ καλη θεση''
Ειδικά το τελευταίο ήταν το κερασάκι στην τούρτα!Άντε και στην άρση βαρών είναι φαβορί ο Weight Lifting!
Εγώ είχα ακούσει ένα από τον Βερνίκο, πρέπει να ήταν στο Συνομοσπονδιών της Γερμανίας, δεν θυμάμαι ποιος έπαιζε και
ξαφνικά πιάνει μια δυνατή βροχή και ο Βερνίκος είναι μέσα στο μπουθ και δεν παίρνει πρέφα τι γίνεται, μας δείχνει ο σκηνο-
θέτης μια πλάγια κάμερα για να φανεί η ορμή της βροχής, το βλέπει ο πανέξυπνος αυτός άνθρωπος στο μόνιτορ και λέει:
"Όχι κυρίες και κύριοι, δεν βρέχει. Προφανώς είναι κάποιο από τα εφέ της Γερμανικής τηλεόρασης!"Και
μετά από 5 λεπτά λέει: "Ενώ αρχίζει να βρέχει κυρίες και κύριοι!"![]()
BrazHlias (16-04-10)
Long Text Frame - ÄéáâÜóôå áí èÝëåôå ìå ôï êïõìðÜêé 'ÅìöÜíéóç' ôï êåßìåíï:
[youtube]www.youtube.com/watch?v=j3MzqFaZG7U[/youtube]
Galletti97 (16-04-10)
Χαχαχαχα!
Παναγιώτη απλά έτυχε να το έχω δει....οπότε κατάλαβα αμέσως για ποιο περιστατικό έλεγες!![]()
[youtube]www.youtube.com/watch?v=Ic3mzhTU6z8&feature=player_embedded#![/youtube]
Äåéôå ôé ÷ïñåõôéêï ðñïóöåñåé ï Ðáíïðïõëïò óôïõò èåáôåò ôùí áãùíùí ôçò Skoda Îáíèçò êáôá ôç äéáñêåéá ôïõ çìé÷ñïíïõ..![]()
"Ï êáèÝíáò ìáò åßíáé õðåýèõíïò áíÜ ðÜóá óôéãìÞ ãéá áõôÜ ðïõ ëÝåé êáé êÜíåé" ÅñíÝóôï ÂáëâÝñäå
Εγώ γελάω πολύ με όλα τα βιντεάκια αυτού του χρήστη!
[youtube]www.youtube.com/watch?v=pxNg7ZP6E5E&feature=channel[/youtube]
[youtube]A7oH4MdGjCU[/youtube]
Galletti97 (23-04-10), Phaedra (26-04-10), smageo (19-04-10), stelios-7- (19-04-10)
φαση εχει...![]()
Ç ðÝôñá, ôï óßäåñï, ôï áôóÜëé äåí áíôÝ÷ïõí. Ï Üíèñùðïò áíôÝ÷åé.
Íßêïò ÊáæáíôæÜêçò ( 1883-1957 , ¸ëëçíáò óõããñáöÝáò)
¸íáò Üíôñáò ðÝèáéíå êáé ç ãõíáßêá ôïõ Þôáí ðÜíù áðü ôï êñåâÜôé ôïõ êáé ôïõ êñáôïýóå ôñõöåñÜ óôï ÷Ýñé óôéò ôåëåõôáßåò ôïõ óôéãìÝò. ÊÜðïéá óôéãìÞ áõôüò øõèéñßæåé:
- "Ìáñßá..."
- "Ôé åßíáé ÓùôÞñç ìïõ;..."
- "ÐñÝðåé íá óïõ åîïìïëïãçèþ êÜôé..."
- "¼÷é! ÓùôÞñç ìïõ äåí èÝëù íá ìïõ åîïìïëïãçèåßò!"
- "Ìá... åßíáé óçìáíôéêü Ìáñßá ìïõ..."
- "Ôé ÓùôÞñç ìïõ;"
- "Íá... Óå áðáôïýóá Ìáñßá ìïõ ìå ôçí ãåéôüíéóóá, ôçí êïõìðÜñá ìáò êáé ôçí îáäÝëöç óïõ..."
- "Ôï îÝñù ÓùôÞñç ìïõ... Ãé' áõôü óå äçëçôçñßáóá..."
Ìßá ãõíáßêá Þôáí óôç ñåóåøéüí ôïõ îåíïäï÷åßïõ ôçò êáé ðåñßìåíå íá ðÜñåé ôï êëåéäß ôçò. Êáèþò ðåñßìåíå Ýñ÷åôáé äßðëá ôçò Ýíáò ôýðïò êáé êáôÜ ëÜèïò ôçí ÷ôõðÜ ìå ôïí áãêþíá ôïõ óôï óôÞèïò. ÌÝóá óôçí íôñïðÞ ôïõ ðñïóðáèïýóå íá âñåé ìéá êáëÞ äéêáéïëïãßá. Ôçò ëÝåé ëïéðüí:
- "Áí ç êáñäéÜ óïõ åßíáé ôüóï ìáëáêÞ üóï ôï óôÞèïò óïõ åëðßæù íá ìå óõã÷ùñÝóåéò..."
Êáé áõôÞ áðáíôÜåé:
- "Áí ôï ð^&$&##^ óïõ åßíáé ôüóï óêëçñü üóï ï áãêþíáò óïõ... èá åßìáé óôï äùìÜôéï 202"!
Πάει μια μέρα ο Σούπερμαν στον Μπατμαν και του λέει.
- Ρε φίλε τι χάλι αυτή η χώρα των υπερ-ηρώων δεν υπάρχει γκόμενα ν' "κάνουμε την δουλειά μας".
- Τι λες ρε βλαμένε, του λέει ο Μπατμαν, και τι κάνει νομίζεις η Γουόντεργούμαν, όλοι αυτή πηδάμε
- Άντε ρε η Γουόντερ είναι φίλη μας, είναι μια από μας δεν μπορώ να το κάνω.
- Καλά ρε κάνε όπως νομίζεις.
Πέρναγε ο καιρός έσφιγγε η ανάγκη του Σούπερμαν σιγά σιγά του έμπαινε στο μυαλό η Γουόντερ αλλά όλο και τον συγκατούσαν οι "αρχές" του. Μια μέρα εκεί που πέταγε πάνω από ένα λιβάδι βλέπει την Γουόντερ γυμνή πόδια ανοιχτά και ψηλά και σκέφτεται έτσι κι αλλιώς είμαι τόσο γρήγορος που ούτε θα το καταλάβει όποτε κάνει μια γρήγορη
φσσσστ -μπαμ μπαμ - φσσσσσσσστ
Και η Γουόντερ, μην ήταν πουλί, μη ήταν αεροπλάνο;
κι ο αόρατος άνθρωπος δεν ξέρω τι ήταν αλλά εμένα με τσούζει ο κώλος μου
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Airness (25-04-10), Du3lisT (03-05-10), georgethirdeye (03-05-10)
Μην ήτανε ο Κοβατς ρε Νικολα;![]()
ÂëÝðåéò åêåßíï ôï âïõíü ðïõ ìïéÜæåé ìå êåñÜóé;
[youtube]www.youtube.com/watch?v=mCbe3Cdq7MI&feature=related[/youtube]
αφιερωμενο σε μια ψυχη!
Οι γυναίκες που φορούν αποκαλυπτικά ρούχα είναι υπεύθυνες για τους σεισμούς, δήλωσε κορυφαίος Ιρανός κληρικός.
Κατά τη διάρκεια των προσευχών της περασμένης Παρασκευής σε τέμενος της Τεχεράνης, ο Χογιατολεσλάμ Καζέμ Σεντιγκί είπε ότι οι πιστοί πρέπει να ακολουθούν τους αυστηρούς κανόνες σεμνότητας που υπαγορεύει η θρησκεία τους προκειμένου να προστατευτούν.
«Πολλές γυναίκες που δεν ντύνονται σεμνά παρασέρνουν τους νέους άνδρες και σκορπίζουν τη μοιχεία στην κοινωνία, κάτι που αυξάνει τους σεισμούς», ανέφερε.
«Τι μπορεί κανείς να κάνει για να αποφύγει να θαφτεί κάτω από τα ερείπια; Δεν υπάρχει άλλη λύση παρά να βρει καταφύγιο στη θρησκεία και να προσαρμόσει τη ζωή του στον ηθικό κώδικα του Ισλάμ».
Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σε σεισμούς την τελευταία δεκαετία στο Ιράν.
Σειρά σουν Άνθιμε
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Δεν μπορω να μην το βαλω!!!
[youtube]www.youtube.com/watch?v=9H0icpUT01M[/youtube]
Galletti97 (25-04-10), mard (25-04-10), PanDeMon7 (27-04-10)
Bookmarks