Airness (27-02-10)
Airness (27-02-10)
Τί κάνουν οι άνδρες μετά το σεξ;
Το 16% ανάβουν τσιγάρο.
Το 13% κοιμούνται.
Το 1% πάνε για ντους.
Το 70% γυρίζουν στο σπίτι τους.
Airness (27-02-10)
Ο ένδοξος ιππότης Φερδινάνδος ο μέγας εξολοθρευτής δράκων είχε μια επικίνδυνη εμμονή: να χώσει το πρόσωπό του στα πλούσια στήθη της Βασιλίσσης, αλλά ήξερε ότι για κάτι τέτοιο η ποινή είναι θάνατος.
Μια μέρα εξομολογήθηκε αυτό το μυστικό του στον σύντροφο του, τον Λεόντιο τον ιατρό, ο οποίος ήταν και ο αρχίατρος του Βασιλιά. Ο Λεόντιος ο ιατρός, αφού σκέφτηκε, του είπε ότι βρήκε ένα τρόπο για να του ικανοποιήσει την επιθυμία του, αλλά όλη η ιστορία θα του κόστιζε 1000 χρυσά νομίσματα. Χωρίς δισταγμό ο ιππότης Φερδινάνδος συμφώνησε με το ποσό.
Την επόμενη μέρα ο Λεόντιος ο ιατρός παρασκεύασε μια φαγουρόσκονη και έριξε λίγη στον στηθόδεσμο της Βασιλίσσης, όταν αυτή έκανε μπάνιο. Αμέσως μετά η Βασίλισσα ντύθηκε και η φαγουρόσκονη άρχισε να ενεργεί.
Όταν τον εκκάλεσαν στα ιδιαίτερα βασιλικά δωμάτια για να αντιμετωπίσει το περιστατικό, ο Λεόντιος ο ιατρός πληροφόρησε τον Βασιλιά και την Βασίλισσα ότι μόνο ένα ειδικό σάλιο, αν εφαρμοστεί για τέσσερις ώρες θα μπορούσε να θεραπεύσει αυτή την φαγούρα. Και, σύμφωνα με τα τεστ, το μόνο κατάλληλο σάλιο, σαν αντίδοτο, ήταν αυτό του ιππότη Φερδινάνδου του μεγάλου εξολοθρευτή δράκων. Ο Βασιλιάς αμέσως προσκάλεσε τον ιππότη Φερδινάνδο στο παλάτι. Ο Λεόντιος ο ιατρός έδωσε στον ιππότη το αντίδοτο της φαγουρόσκονης, το οποίο γρήγορα έβαλε στο στόμα του, και έτσι για τις επόμενες τέσσερις ώρες ο ιππότης εργαζόταν, με ζήλο, πάνω στα πλούσια και υπέροχα στήθη της Βασιλίσσης. Η φαγούρα πράγματι πέρασε, η Βασίλισσα ανακουφίστηκε και ο ιππότης έφυγε ικανοποιημένος και τιμημένος σαν ήρωας.
Όταν ο ιππότης Φερδινάνδος επέστρεψε στο σπίτι του, βρήκε τον ιατρό Λεόντιο, ο οποίος απαίτησε την πληρωμή των 1000 χρυσών νομισμάτων. Αλλά τώρα που η επιθυμία του είχε εκπληρωθεί, ο ιππότης Φερδινάνδος, επειδή γνώριζε ότι ο Λεόντιος ο ιατρός δεν θα μπορούσε ποτέ να αναφέρει την απάτη που κατασκεύασαν στον Βασιλιά, τον έδιωξε χωρίς να του πληρώσει τίποτα.
Την άλλη μέρα ο Λεόντιος ο ιατρός έχυσε μια πολύ μεγάλη δόση φαγουρόσκονης στο σώβρακο του Βασιλιά. Ο Βασιλιάς αμέσως εκάλεσε τον ιππότη Φερδινάνδο...
Ηθικόν δίδαγμα;
Να πληρώνεις τα χρέη σου.
*****8.23*****
Airness (27-02-10), nikolas_g7 (16-07-10)
Μία ζεστή μέρα με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 40, ένας ομοφυλόφιλος ταξιδεύει με ένα Deux Chevaux (Ντεσεβώ) στην Εθνική οδό Αθηνών Λαμίας. Ο εν λόγω “κύριος” πηγαίνει στην αριστερή λωρίδα ενώ η βελόνα δεν ξεκολλάει από τα 20 χλμ./ω. Από πίσω, ένας αρκετά τσαμπουκαλής φορτηγατζής, ακολουθεί σαν σε επιτάφιο, ενώ κάθε προσπάθεια να προσπεράσει αποβαίνει μάταιη....
Αφού λοιπόν προσπαθεί να συγκρατήσει τον εαυτό του από τα διόδια Σχηματαρίου, κάπου κοντά στις στροφές Αλεξάκη και λόγω της αφόρητης ζέστης, ο φορτηγατζής αποφασίζει να κάνει κάτι δραστικό. Σανιδώνει λοιπόν το φορτηγό και πέφτει πάνω στον ομοφυλόφιλο, όπου και το αυτοκίνητό του εκτελεί ένα πολλαπλό τετακέ, και καταλήγει στο χαντάκι.
Έξαλλος ο φορτηγατζής, κατεβαίνει από το φορτηγό, πλησιάζει τον ομοφυλόφιλο και ετοιμάζεται να δώσει συνέχεια στο θέμα. Εξοργισμένος ο ομοφυλόφιλος βγαίνει από το συντετριμμένο αυτοκίνητο και εμπλέκεται στον ακόλουθο διάλογο:
- Βάρβαρε, αγροίκε, πειρατή της ασφάλτου. Δεν δείχνεις κανένα σεβασμό στους άλλους οδηγούς. Θα έπρεπε να σε έχουν πίσω από τα σίδερα.
- Τι μου λες μωρή καρακραγμένη πουστ***; Με σέρνεις καροτσάκι από τα διόδια στο Σχηματάρι, και δεν κάνεις άκρη να περάσω και θες να βγεις και από πάνω;
- Και τι θες να κάνω; Σάμπως έχω και καμιά Ferrari;
- Να πας στην άκρη να οδηγήσεις τον κουβά σου. Χέστηκα και εγώ αν ο δρόμος δεν είναι καλός. Να πέσεις μέσα μόνος σου στο χαντάκι, μαλ***
- Δεν με φοβίζεις αγροίκε, τώρα θα πάρω το δικηγόρο μου και θα σου δείξω εγώ.
Ο ομοφυλόφιλος, βγάζει το Panasonic G500 από την τσέπη και σχηματίζει τον αριθμό του δικηγόρου.
- Έλα Τάκη χρυσέ μου, είμαι στην Εθνική και ένας βάρβαρος φορτηγατζής με τράκαρε από πίσω και μου διέλυσε το αμάξι… πώς;.. μα σαφώς και θα κάνω μήνυση… Ναι βέβαια, δεν πρόκειται να τον αφήσω από τα μάτια μου.
Yψώνοντας τη φωνή συνεχίζει…
- Δεν θα το κουνήσει ρούπι.. θα το μετανιώσει φρικτά που έμπλεξε μαζί μου.. βέβαια.. θα του πάρω την άδεια κυκλοφορίας, θα του πάρω τις πινακίδες, θα του πάρω το φορτηγό, θα του πάρω τα λεφτά του, θα του πάρω το σπίτι του, θα του τα πάρω όλα…
Σαρκάζοντας ο φορτηγατζής επεμβαίνει…
- Θα πάρεις ταρχί*** μου…
.. Και ο ομοφυλόφιλος …
- Άκυρο Τάκη.. τα βρήκαμε…
*****8.23*****
Airness (27-02-10)
Γιατί οι βάζελοι παίζουν με τράπουλες που έχουν 41 φύλλα?
Γιατί λείπουν οι κούπες.
Τι κοινό έχει το πρωτάθλημα με την ντομάτα?
Το χειμώνα είναι και τα δύο πράσινα και το καλοκαίρι κοοκκινίζουν.
Τι έκανε ο καραγκούνης όταν του πάτησε η νύφη το πόδι στην εκκλησία?
Επεσε κατω και ζήταγε πέναλτυ από τον παππά.
Τι κοινό έχει ο Παναθηναικός με το Big Brother;
Κάθε 15 ημέρες, φεύγει και από ένας!
Γιατί ο κόσμος αποφεύγει να σηκώνει πρασινους χαρταετούς την Καθαρή Δευτέρα;
Γιατί αν πέσουν, θα ζητήσουν πέναλτι.
Ποιος είναι ο παίκτης του Παναθηναϊκού που έχει αλυσίδα fast food;
Ο Καραγκούντις!
Πώς λέγεται στα Γερμανικά ο Παναθηναϊκός;
Never cupen!
Τι κοινό έχει ο βάζελος με το συνταξιούχο;
Και οι δυο κάνουν πορείες και στο τέλος παίρνουν τον πούλο!
Τι κάνει ένας βάζελος νυχτοφύλακας?
Λαγοκοιμάται
Τι αντιλιακό χρησιμοποιούν οι βάζελοι?
Καροτεν!!!
Οτινανισμός σε όλο του το μεγαλείο!!!
[youtube]www.youtube.com/watch?v=mJgC9LEBTuQ&feature=fvhr[/youtube]
![]()
Άμα κρίνω από τη φώτο η γκόμενά του είναι ακριβώς δίπλα του
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αυτή με τις μακριες φαβορίτες??![]()
Ακριβώς![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Phaedra (25-02-10)
[youtube]www.youtube.com/watch?v=z8Ov3dJwOb0&feature=player_embedded[/youtube]
Ο τυπος ειναι απιστευτος..![]()
stelios-7- (24-02-10)
8 χρονια ανεργος λεει
με τεσσερα παιδια.
ρε σπυρο πολυ καλο...
εχω πεθανει στο γελια το βλεπω και το ξανα βλεπω.
ρε τον μπαγασα..![]()
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Και προσεξε Στελιο που καθεται..Σε καφενειο ειναι!!!![]()
Εγω το εβλεπα πριν και μου εφυγαν τα κορν φλεικς απο την μυτη..![]()
Τι τον κάνει να πιστεύει ότι και τα 4 παιδιά είναι δικά του ;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Bookmarks