karytheod (20-11-09), stelios-7- (20-11-09)
παιδιά σας ευχαριστώ από καρδιάς! ζωγραφίζετε τις τελευταίες μέρες, χαρίζετε πολύτιμο γέλιο και ομορφαίνει η μέρα μας!!!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
karytheod (20-11-09), stelios-7- (20-11-09)
Εδώ ρε γαμώτο ή στο όλα για τ' αυτοκίνητο;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
panty (20-11-09)
[youtube]www.youtube.com/watch?v=fKlekqjTtXM[/youtube]
εδω δειτε εναν μακακα ανθρωπο ρε παιδια θελει να μας κερδισει κιολας...βιδοστε της καρεκλες ρε παιδια στο καραισκακη μεθαυριο μην εχουμε αλλο...για αυτο λενε η απο πεσιμο η απο χεσιμο θα πας αυτος μαλλον απο πεσιμο θα παει..
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Κοντέ μαζέψου .......ξέρω τι σκέφτεσαι!
![]()
Και γαμώ τα στρίνγκ!!!!!!!!
An Arab at the airport:
- Name?
- Abdul al-Rhazib.
- Sex?
- Three to five times a week.
- No, no. I mean male or female?
- Male, female, sometimes camel.
- Holy cow!
- Yes, cow, sheep, animals in general.
- But isn't that hostile?
- Horse style, doggy style, any style!
- Oh dear!
- No, no! Deer run too fast!
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
Για να μη μείνουν και οι άντρες παραπονεμένοι!!!!!!!![]()
Καλα αυτα τα νουμερα που κανουν δημοσιως προτασεις δεν τα καταλαβαινω.. ασε που κατα πασα πιθανοτητα για να τον χαστουκισει σιγουρα ειχε κανει μαλακια ο τυπος και πηγε να την ριξει την τυπισσα εκ του ασφαλους με την προταση γαμου on camera..
Τεσπα, καλα του εκανε..εγω θα του ριχνα κλοτσια μονο και μονο επειδη θα με εκανε ξεφτιλα μπροστα σε τοσο κοσμο..![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
karytheod χοαοοαχαοχοαχοαοχαοχαο
Κάθονται τρεις ξαδέλφες στο σαλόνι και συζητάνε παρουσία της κουφής γιαγιάς τους. Λέει η πρώτη:
- Κορίτσια διάβασα στο Elle ότι φέτος θα φορεθούν γάντια μέχρι εδώ. Και δείχνει τον καρπό της.
- Εγώ πάλι διάβασα στο Vogue ότι θα φορεθούν μέχρι εδώ λέει η δεύτερη και δείχνει τον αγκώνα της.
- Εγώ κορίτσια, λέει η τρίτη, μίλησα εχτές με τη Λίτσα που δουλεύει για τον Ασλάνη και μου είπε ότι θα φορεθούν μέχρι εδώ. Και δείχνει τον ώμο της.
Οπότε πετάγεται η γιαγιά και λεει:
- Κορίτσια… καλό παιδί να ‘ναι και ό,τι να ‘ναι!
Μακαρι να ηταν αυτο το τελος,αλλα οι αποψεις διιστανται.Υπαρχει και αλλο επεισοδιο που υπολογιζεται ως τελευταιο,το οποιο δειχνει το κογιοτ,στην προσπαθεια του να πιασει το αθλιο πουλι,ανεβαινει ενα λοφο,και την ωρα που ειναι στην κορυφη του,αντικρυζει απο κατω αμετρητα ολοιδια πουλια.Δεν ηταν ποτε μονο ενα
Εκει παθαινει παρακρουση και τελειωνει η ιστορια.Το εχω δει,αν το βρω θα το ανεβασω
*****8.23*****
d.n.a. (20-11-09)
Ιδιος Ο αρκουδιάρης ο .....Πατέρας είναι!!!![]()
stelios-7- (20-11-09)
karytheod εχω λιωσει φιλε μα την παναγια εχω πεθανει στο γελιο δεν με βλεπω καλα...ο αρκουδιαρης ο πατερας λεει χαχαοχαοχοαχοαοχαχοαχοαχοαοαοχαοχαοχααοχοαχοα
ρε ιδιος ο πατερας ειναι μειλαμε...δεν μπορο εχω λιωσει ρε φιλε που την βρικες αυτην την φοτο?
Μια ξανθια, μετα το 1ο ραντεβου, ανεβαινει για ενα τελευταιο... ποτο.
Αντρας: Γουστάρεις ουισκάκι;
Ξανθια: Ναι, γιατί όχι;
Αντρας: Να σου βάλω 2 δάχτυλα;
Ξανθια: Δε θα πιούμε ουίσκι πρώτα;;;
Du3lisT (23-11-09), nbqgr (20-11-09), panty (23-11-09), stelios-7- (20-11-09)
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Bookmarks