chainsaw (15-10-09)
Ο Αλβανός μεγιστανας (!!!!!!!!!!!) του πετρελαίου (!!!!!!!!!!!!!!) Ρεζάρτ Τάτση προσφερει για την αγορά της Μίλαν (!!!!!!!!!!!!) ιδιοκτησιας Σιλβιο Μπερλουσκόνι , ποσό 700 εκ. ευρώ (!!!!!!!!!!!) όσο και το προστιμο που επεβαλε ιταλικο δικαστήριο στον Σιλβιο παρ' οτι εν ενεργεία πρωθυπουργος (!!!!!!!!!!!!!!)
Σαν πολλα ανεκδοτα δε μαζεύτηκαν σε ... μία και μόνο φράση ειδησεων;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
chainsaw (15-10-09)
ο Ρεχάγκελ είναι προπονητής και η Εθνική ομάδα !!!!!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Ήταν ένας ναυαγός σ' ένα νησί επί πολλά χρόνια μόνος του. Επιβίωνε με
μπανάνες, καρύδες, κάνα ψάρι κλπ...
Μια μέρα καθώς καθόταν και χάζευε τον ωκεανό, παρατηρεί κάτι
μπουρμπουλήθρες. Οι μπουρμπουλήθρες πλησίαζαν προς το μέρος του και
γίνονταν όλο και περισσότερες!
Ξάφνου, προβάλλει μία θεσπέσια θηλυκή φιγούρα με στολή δύτη! Με μία κίνηση
slow - motion (a - la Hollywood ) βγάζει την κουκούλα και τη μάσκα
αποκαλύπτοντας το ονειρεμένο της πρόσωπο.
Ο ναυαγός είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό! Η γκόμενα αρχίζει να κινείται
προς το μέρος του με εμφανώς σεξουαλικές διαθέσεις...
Ανοίγοντας αργά και βασανιστικά το φερμουάρ της στολής της, κοιτάει με
λάγνο βλέμμα τον ναυαγό & του λέει:
- Ναυαγέ, από πότε έχεις να καπνίσεις ένα καλό τσιγαράκι;
- Ουου, θα' ναι και 5 χρόνια! απαντάει εκείνος.
Βγάζει η γκόμενα ένα πακέτο Camel μέσα απ' τη στολή της και του το πετάει!
Κατεβάζοντας το φερμουάρ ακόμα χαμηλότερα, λίγο πιο κάτω από το στήθος, και
κάνοντας το λάγνο βλέμμα ακόμα πιο έντονο του λέει:
- Ναυαγέ, από πότε έχεις να πιεις ένα καλό ουίσκυ "15 ετών";
- Ουου, θα είναι και 7 χρόνια!
Με μια κίνηση, η γκόμενα βγάζει ένα Dimple από τη στολή της και του το
πετάει!
Έχοντας πλέον κατεβάσει το φερμουάρ μέχρι τον αφαλό, κοιτάει το ναυαγό στα
μάτια και όλο νόημα του λέει:
- Ναυαγέ, από πότε έχεις να... περάσεις καλά;
Αυτός γουρλώνει τα μάτια του και χωρίς να μπορεί να πιστέψει στα αυτιά του
για την τύχη του, της απαντάει με δάκρυα χαράς στα μάτια
- Αν μου πεις ότι έχεις και Playstation εκεί μέσα, θα πεθάνω!!!
ΑΝΤΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Υποτίθεται ότι δεν είναι ανέκδοτο, αλλά απάντηση σε επιστολή που έστειλε Έλληνας στη Ρενώ...
Dear Mr. Katsiaros D.
We have received and analyzed your complaint letter
regarding the "arhidia kivotio" issue on Renault Megane
cars. Unfortunately, we were unable to find this term
(arhidia kivotio) in our databases and we kindly ask you to
send to us more detailed specification about.
Also, please be so kind to translate in English the
following expressions: "gamo to aftokinito sas", "valte to ston kolo sas" and "gamo tin kariola tin reno".
Sincerely yours,
Michel Mouton
Customer Service Representative
414 Avenue Miramax, DC668, Douai, France
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
[youtube]www.youtube.com/watch?v=Xs2hn44zlk8&feature=related[/youtube]
*****8.23*****
Ελπιζω να μπορειτε να τις δειτε τωρα!
Συγνωμη για την ταλαιπωρια!![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη smageo : 15-10-09 στις 21:16 Αιτία: Μπααααα ουτε τωρα τα καταφερα.....
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Ενα κοκκινο χ βλεπω μονο...ρε συ τσοντες μας ποσταρεις και τιναξε το θρεντ?????? Ε?Ε?Ε?
Αθλιααααααααααααα...![]()
kritikia (15-10-09)
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
[youtube]WyiH9BnXgbk[/youtube]
![]()
Airness (16-10-09), chainsaw (16-10-09), differance (16-10-09), Du3lisT (16-10-09), Galletti97 (16-10-09)
Καλά τι κάνει ο μ@λάκας ο Αυτιάς? Αντί να συνομιλεί με τον μαϊντανό συνομιλεί με το ...βίντεο του?
Μπουαχαχαχαχαχαχα!!!![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
έπαιξε το ίδιο βίντεο τρεις ημέρες
στα ριπλέι έπρεπε να κάνει και διάλογο ....![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Πάει ένας βάζελος σ' ένα videoclub και ρωτά τον υπάλληλο:
- Μήπως έχετε το DVD "Παναθηναϊκός Πρωταθλητής";
Και ο υπάλληλος:
- Πώς δεν το ΄χουμε; Ψάξτε στην Επιστημονική Φαντασία!!!' χχαχ0αχ0α0χ0α0χα0χα0χ0α0χα0χ0αχ0α0χα0χα0
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Τί έκανε ο Καραγκούνης όταν στον γάμο του, τον πάτησε η γυναίκα του στο πόδι;;;
Έπεσε κάτω και ζήτησε από τον παπά πέναλτι!!!!!
Ενας γερο-γαυρος ειναι στα τελευταια του και ετοιμος να αποδημησει εις κυριον!Ζηταει λοιπον να ερθει ενας παπας για να εξομολογηθει!Ερχεται ο παπας και αφου τον διαβαζει του ζηταει να εκφρασει την τελευταια του επιθυμια!Ο γερο-γαυρος λεει Θελω να γινω βαζελος!Τρελαθηκες του λεει ο παπας τοσα χρονια γαυρος γιατι θελεις τωρα την υστατη στιγμη να αλλαξοπιστησεις?Κι ο γερο-γαυρος λεει ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΒΑΖΕΛΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ
Πεθαίνει ένας Παναθηναϊκός, πάει στον ουρανό και τον υποδέχεται ο Άγιος Πέτρος: "Είδα τι έκανες στη ζωή σου όσο ήσουν στη γη" του λέει ο Άγιος, "κι επειδή έκανες πολλές αμαρτίες, για να πας στον παράδεισο, πρέπει να απαντήσεις σε μία ερώτησή μου!". Τον ρωτάει λοιπόν: "Βλέπεις εκείνο εκεί το δέντρο;". "Ναι" λέει ο βάζελος. "Αρσενικό ή θηλυκό είναι;" ρωτάει ο Άγιος. Κάθεται και το κοιτάει ο βάζελος επί μία ώρα και δεν μπορεί να βγάλει συμπέρασμα! "Καλά, άντε αγοράκι μου να κάτσεις κάτω από το δέντρο μέχρι να αποφασίσεις" του λέει ο Άγιος. Στο μεταξύ πεθαίνει ένα χανούμι. Πάει κι αυτός εκεί και τον υποδέχεται ο Άγιος. Του κάνει την ίδια ερώτηση, σκέφτεται... σκέφεται... δεν ξέρει να απαντήσει ο loser!... "Άντε αγοράκι μου κι εσύ κάτω από το δέντρο!". Πάει και το χανούμι και στέκεται κι αυτός κάτω από το δέντρο. Φτάνει κι η ώρα που πεθαίνει ένας γάβρος. Πάει κι αυτός εκεί και τον ρωτάει ο Άγιος: "Εσύ, μπορείς να μου πεις αγοράκι μου τι είναι εκείνο το δέντρο; Αρσενικό ή θηλυκό;". Κι απαντάει ο πρωταθλητής: "Ρε Άγιε, πλάκα μας κάνεις; Αρσενικό είναι βέβαια! Δεν βλέπεις που έχει δύο αρχίδια από κάτω;;;;!!!". Στον παράδεισο ο πρωταθλητής!!!!...
Η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι δεν αντέχουν. Ο άνθρωπος αντέχει.
Νίκος Καζαντζάκης ( 1883-1957 , Έλληνας συγγραφέας)
Bookmarks