differance (24-06-09)
Το πρώτο μέλος του red-dna πριν ακόμη αυτό δημιουργηθεί
[youtube]plCqrVKmFCA[/youtube]
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
differance (24-06-09)
Μια ξανθιά οδηγεί το αυτοκίνητο πηγαίνοντας στη δουλειά της.
Κάποια στιγμή φτάνει σε ένα κόκκινο φανάρι και σταματάει.
Εκεί που περιμένει έρχεται ένας Πακιστανός να καθαρίσει τα τζάμια.
Μόλις έχει πλύνει το αμάξι της κι έτσι του κάνει αρνητικό νόημα και του δίνει 0,50 λεπτά.
Εκείνος της λέει σε σπαστά ελληνικά:
- Ευχαριστώ κυρία, είστε πολύ όμορφη!
Ανάβει πράσινο το φανάρι και συνεχίζει τη διαδρομή της.
Στο επόμενο φανάρι εμφανίζεται πάλι ο ίδιος Πακιστανός, πάει πάλι να της καθαρίσει το τζάμι και ακολουθεί η ίδια διαδικασία.
Στο επόμενο φανάρι πάλι ο ίδιος Πακιστανός και γίνονται ξανά τα ίδια.
Επαναλαμβάνεται αυτό καμιά δεκαριά φορές.
Αφού φτάνει σε ένα ακόμα κόκκινο φανάρι η ξανθιά βλέπει τον ίδιο Πακιστανό, του κάνει νόημα να πλησιάσει και του λέει:
- Αν σου δώσω 10 ευρώ, θα μου πεις πώς το κάνεις και εμφανίζεσαι σε όλα τα φανάρια;
- Αν μου δώσετε 10 ευρώ, λέει ο Πακιστανός χαμογελώντας, θα σας πω και πώς να βγείτε από την πλατεία!
Δυο αγελάδες συζητούν:
- Έχεις ακούσει για την ασθένεια των τρελών αγελάδων;...
- Ναι, απαντά η άλλη. Αλλά δεν επηρεάζει εμάς τα κουνέλια.
*****8.23*****
Σ' ένα διεθνή διαγωνισμό αστυνομικών υπηρεσιών, προκρίνονται για την τελική φάση η Scotland Yard της Βρετανίας, το FBI και η ΕΛ.ΑΣ. Φτάνει, λοιπόν, η ώρα της πρακτικής δοκιμασίας, που θα κρίνει ποια αστυνομία θα είναι η νικήτρια. Η επιτροπή του διαγωνισμού εκφωνεί την τελική αποστολή:
- "Έχουμε αφήσει ένα κουνέλι στη δασική... έκταση που βλέπετε μπροστά σας. Η αστυνομία που θα ανακαλύψει και θα συλλάβει αυτό το κουνέλι, θα είναι η νικήτρια".
Ξεκινάει πρώτη η βρετανική Scotland Yard, ψάχνει μεθοδικά όλο το δάσος, χτενίζει κάθε πιθανή κρυψώνα και μετά από 3 ημέρες αναλύοντας όλα τα στοιχεία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι: ΚΟΥΝΕΛΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Σειρά έχει τώρα το FBI. Ξεκινάει την έρευνα με ειδικούς θερμικούς ανιχνευτές προηγμένης τεχνολογίας, στοιχεία και πληροφορίες από κατασκοπευτικούς δορυφόρους, τοποθετεί κάμερες, μικρόφωνα, παγίδες, αλλά μετά από 3 ημέρες κι αυτή τίποτα. Γυρνάει στην επιτροπή παραδίδοντας το πόρισμα: ΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ!
Έρχεται τέλος κι η σειρά της ΕΛ.ΑΣ. Οι πράκτορές της εφορμούν στο πυκνό δάσος, με γκλομπς, ασπίδες, χειροπέδες και ορειβατικούς κρίκους. Περνάει μια ώρα κι εμφανίζονται σέρνοντας πίσω τους καταχτυπημένη, καταματωμένη και αλυσοδεμένη μιαν αρκούδα. Με το που τη φέρνουν μπροστά στην επιτροπή η αρκούδα πέφτει γονατιστή και φωνάζει:
- "ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΞΥΛΟ. ΟΜΟΛΟΓΩ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ!!!"
Χάου φρεσς άι λουκ μάι Γκοντ???
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Απιστευτος ειναι ο τυπος!!!
Τσιλντρεν τσιλντρεν μαμ χας του γκοουυυυυ.
Μπι κουαιετ χαααα.
Μπι κουαιετ νοτ του μπι ανξιους ιν δε τζομπ γουεν αι αμ οκ?
Δε φουντ ισ ιν δε φριτζ χαααα.
.....
Ναου γιου ριαλαιζ γουατ χαπενινκ.
Ναου.
Δι λιπστικ.
....
Μαι γκαντ αι αμ α γουμαν αγκεν.
Ναου αι γκοου του τζομπ.
Ναααου αι γκοοου του τζομπ.
Χα χα.
Νικολα το παλικαρι το ξερουμε απο καπου???
Δες τα pm σου!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Γυρνάει η ξανθιά σπίτι....
-Γιώργο που είναι τα παιδιά?
-Στα αγγλικά αγάπη μου.
-George,where are the kids?
*****8.23*****
smageo (30-06-09)
χελωνονιτζακια σε δραση!εμπρος μαρς!
προσποιείται την κουκουβαγια ή μου φαίνεται;
πώς τα κατάφερες έτσι ρε γατάκι;;;
Haris1984 (11-07-09)
Παίρνει τηλ η ξανθιά τον άνδρα της στη δουλεία.
Την ακούει να κλαίει γοερά. 'Τι έπαθες αγάπη μου; Γιατί κλαις; Τι συνέβη;'
'Να, σήμερα πήρα ένα παζλ από το super market και εδώ και τόσες ώρες δεν έχω
ενώσει ούτε δύο κομμάτια.. έχουν σπάσει τα νεύρα μου..'
'Μα καλά τόσο δύσκολο πήρες κι εσύ;' τη ρωτάει.
'Έναν κόκκορα δείχνει, εγώ για εύκολο το πήρα' του λέει αυτή.
'Καλά μανάρι μου. Σε λίγο τελειώνω, κάνε λίγο υπομονή κι έρχομαι.'
Μετά από μισή ώρα ο τύπος μπαίνει στο σπίτι και βλέπει τη γυναίκα του στο πάτωμα να κλαίει ακόμη, με το κουτί δίπλα της.
'Έλα αγάπη μου, ας μαζέψουμε τα corn flakes από το πάτωμα και δε θα το πούμε σε κανέναν, εντάξει;'
Airness (03-07-09), Galletti97 (02-07-09)
Sou gamw ta geliaΤο πρώτο και το τελευταίο sketch όλα τα λεφτά!!
[youtube]R8qrekJ6NOk[/youtube]
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Και καλό κορμάκι.....
... there's no such thing as "too much"...
Eνας παπάς κι ένας καλόγερος στέκονται στην άκρη του δρόμου κρατώντας ένα πανό που γράφει: "Το τέλος είναι κοντά.. Αλλάξτε δρόμο πριν να είναι πολύ αργά!"
Περνάει το πρώτο αυτοκίνητο κι ο οδηγός του βγάζει το κεφάλι έξω απ το παράθυρο και φωνάζει:
- Δεν τραβάτε σπίτια σας, μουρλοπαπάδες!! και πατάει γκάζι.
Δεν περνάνε 5 δευτερόλεπτα και ακούγεται φρενάρισμα και στο τέλος ένα τρομερό τρακάρισμα, οπότε γυρίζει ο παπάς στον καλόγερο και λέει:
- Ρε συ, μήπως θα έπρεπε να γράψουμε καλύτερα: "Προσοχή, πεσμένη γέφυρα";
Το ανδρόγυνο μόλις έχει ξυπνήσει. Λέει η γυναίκα στον άντρα:
- "Μωρό μου χτες το βράδυ είδα ένα απίστευτο όνειρο. Κάναμε έρωτα και δίπλα από το κρεβάτι ήταν ένας μαύρος από την Αφρική που μας έκανε αέρα με μια βεντάλια κι αυτό μου έδινε τεράστια ικανοποίηση..."
Αποφασίζουν, λοιπόν, από κοινού να κάνουν πράξη το όνειρο και βρίσκουν σε ένα φανάρι ένα μαύρο στον οποίο προσφέρουν 200 ευρώ αν δεχτεί να τους κάνει αέρα την ώρα που εκείνοι κάνουν σεξ. Ο τύπος δέχεται και πάνε κι οι τρείς στο σπίτι.
Οι δύο σύζυγοι αρχίζουν να κάνουν έρωτα ενώ ο μαύρος τους κάνει αέρα, αλλά αποτέλεσμα ουδέν.
Λέει τότε η γυναίκα στον άντρα:
- "Iσως να δουλέψει αν αλλάξουμε τους ρόλους. Εσύ να κάνεις αέρα κι αυτός να έρθει στο κρεβάτι".
Ο άντρας δέχεται με δισταγμό κι ο μαύρος μπαίνει στο κρεβάτι ενώ ο σύζυγος αρχίζει να κουνάει την τεράστια βεντάλια.
Λίγο αργότερα η γυναίκα αγγίζει ψηλά επίπεδα ικανοποίησης κι αρχίζει να ουρλιάζει από ηδονή... Μόλις βλέπει ότι η γυναίκα του φτάνει σε οργασμό και ζητάει κι άλλο, ο σύζυγός κοιτάει το μαύρο και του λέει:
- "Κατάλαβες τώρα πως κουνάνε τη βεντάλια;"
Bookmarks