panty (23-06-09)
panty (23-06-09)
Red Sting (23-06-09)
Οχι το White Russian ειναι vodka kahlua και κρεμα γαλακτος ή σαντιγυ.
(ναι ναι, το ξερω, νεος στο φορουμ καλως με, καλως σας βρηκα κλπ κλπ)
P.S. Προτιμηστε το με απλη αχτυπητη κρεμα, με σαντιγυ παραγινεται γλυκο, με χτυπημενη κρεμα παλι, κατι δεν μου καθεται καλα......
Τι έγινε ώρε παίδες? Στο νήμα των ανέκδοτων μπήκα ή στο νήμα της μαγειρικής?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αγαπημένοι..
Δουλευα 8 χρονια barwoman και δοξα το θεο καμια wikipedia δεν μου εμαθε να ετοιμαζω coctail ή οποιοδηποτε ποτο..
Αν εσεις το εχετε μαθει διαφορετικα, οκ δεν θα διαφωνησω, αλλωστε αλλο δασκαλο ειχα εγω και ειμαι και περηφανη για αυτον γιατι ειναι απο τους καλυτερους barmen στην Ελλαδα με βραβευσεις κτλ..
Φιλακια και καλα μεθυσια, ειτε με κρεμες χτυπημενες και αχτυπητες, ειτε με συνταγες απο το bar της wikipedia...![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
καλά ντε....μην δαγκώνεις....
πάντως δεν το γράφει μόνο η wiki.....εκτός από όλα τα σάιτ για κοκτέιλς που το γράφουν σαν την wiki, οπου έχω πιει το ποτό αυτό έτσι μου το έχουν σερβίρει.....μήπως έβαζες Μπέιλις αντί για κρέμα;;;; για θυμίσου;;; σίγουρα δεν έβαζες Καλούα;;;;;![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
ΡΕΕΕ!Οff-topic και στα ανεκδοτα??Οπως λεει και ο Γεωργιου:ΗΗΗΗΜΑΡΤΟΝΝ![]()
*****8.23*****
Ρε καθάρματα κι εδώ οφ τόπικ;;;![]()
Πάει ένας άνδρας στην αστυνομία:
- Αστυφύλαξ, η γυναίκα μου αγνοείται. Είναι ψηλή, ξανθιά και όμορφη".
- Θα μου δώσετε μια φωτογραφία της , παρακαλώ;"
- "Ορίστε!"
- "Μα κύριε, αυτή είναι κοντή, καστανή και άσχημη!"
- "Το ξέρω. Λέω μήπως μου δώσετε καμιά καλύτερη..."
steliosb (24-06-09)
Bookmarks