Σελίδα 101 από 504 ΠρώτηΠρώτη ... 5161718191979899100101102103104105111121131141151201301401501 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 2.001 έως 2.020 από 10061

Θέμα: ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ!

Το avatar του χρήστη Galletti97

Thanks
    2.508
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 588 φορές σε 425 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

[youtube]www.youtube.com/watch?v=tNSUjd4_3PA[/youtube]

2. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Galletti97 για αυτό το μήνυμα:

sadi (21-05-09), sirkostas (22-05-09)

The Legend Το avatar του χρήστη steliosb

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.299 φορές σε 4.168 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Η Αλογόμυγα....

Καλημέρα σε όλους.
    Ας πούμε ένα ανεκδοτάκι μπας και ξεχάσουμε την χθεσινή ήττα.

Κάθεται μια αλογόμυγα στην πλάτη ενός λυκόσκυλου...

- Τί είσαι εσύ ρωτάει απορημένη η αλογόμυγα ?

- Λυκόσκυλο απαντά εκείνος, ο πατέρας μου ήταν λύκος και η μάνα μου σκύλος. Εσύ ?

- Εγώ είμαι αλογόμυγα.

- Α καλά...Οι δικοί σου το παραγαμήσανε !
    .

4. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον steliosb για αυτό το μήνυμα:

Eleni7 (22-05-09), panty (22-05-09), smageo (24-05-09)

Το avatar του χρήστη thodoris7

Thanks
    8
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 63 φορές σε 34 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Διαγωνιζόμενη στο τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει
    εκατομμυριούχος;» της Γαλλίας το 2008, έχει φτάσει στην τελευταία
    ερώτηση.

Αν απαντήσει σωστά, κερδίζει 200.000 ευρώ. Αν απαντήσει λάθος,
    κερδίζει μόνο 32.000.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ερώτηση δεν ήταν εύκολη υπόθεση:

- «Ποιο από τα παρακάτω είδη πουλιών δε χτίζει μόνο του τη φωλιά
    του, αλλά χρησιμοποιεί τις φωλιές άλλων πουλιών;»

Οι πιθανές απαντήσεις ήταν:

Α) ο κόνδορας;
    Β) το χελιδόνι;
    Γ) ο κούκος;
    Δ) το σπουργίτι;

Η γυναίκα βρισκόταν σε δύσκολη θέση. Δε γνώριζε την απάντηση. Και
    ήταν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση γιατί είχε εξαντλήσει 2 από τις 3 βοήθειες.

Το μόνο που της απέμενε ήταν να τηλεφωνήσει σε μια φίλη.

Η γυναίκα, όμως, απευχόταν τη χρήση αυτής της βοήθειας, γνωρίζοντας
    πως η μοναδική φίλη της που θα βρισκόταν σπίτι εκείνη την ώρα ήταν ξανθιά.

Αλλά η διαγωνιζόμενη δεν είχε εναλλακτική. Τηλεφώνησε στη φίλη της
    και της διάβασε την ερώτηση και τις τέσσερις πιθανές απαντήσεις.

Χωρίς κανέναν απολύτως δισταγμό, η ξανθιά απαντάει:

«Είναι πανεύκολο. Η σωστή απάντηση είναι το Γ: Ο κούκος!»
    Η ξανθιά είχε απαντήσει με τόση αυτοπεποίθηση, που η διαγωνιζόμενη
    δε μπορούσε παρά να την εμπιστευτεί.

Σταυρώνοντας τα δάχτυλά της, η διαγωνιζόμενη λέει: «Γ, Ο κούκος».
    Η απάντηση ήταν σωστή και η γυναίκα ήταν εκατομμυριούχος! Είχε
    κερδίσει 200.000 ευρώ.

Τρεις μέρες αργότερα, η νικήτρια του διαγωνισμού διοργανώνει ένα
    πάρτι για οικογένεια και φίλους, συμπεριλαμβανομένης της ξανθιάς που τη
    βοήθησε να κερδίσει.

«Tάνια, δεν ξέρω πώς να σε ευχαριστήσω», λέει η νικήτρια. «Χάρη σ'
    εσένα, είμαι εκατομμυριούχος. Και ξέρεις κάτι;
    Ήταν η ταχύτητα και η σιγουριά με την οποία απάντησες την ερώτηση
    που με έπεισε να επιλέξω το Γ.

Παρεμπιπτόντως... πως και γνώριζες τη σωστή απάντηση;»

«Έλα τώρα» της λέει η ξανθιά. «Όλοι γνωρίζουν πως οι κούκοι δε
    χτίζουν φωλιές. Ζουν σε ρολόγια!»
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

6. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον thodoris7 για αυτό το μήνυμα:

d.n.a. (24-05-09), Eleni7 (24-05-09), smageo (24-05-09), toro (10-09-09)

ReDevil Το avatar του χρήστη Phaedra

Περιοχή
    Always somewhere..
    Thanks
    2.800
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 716 φορές σε 465 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εγώ το καλύτερο ανέκδοτο - by far - θα το ακούσω αύριο...

Paranoid Alex7polis Το avatar του χρήστη Giwrgos7Alexpoli

Περιοχή
    Sto spiti mou
    Thanks
    246
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 293 φορές σε 204 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ΤΟ ΛΑΘΟΣ E-MAIL

Ενα ζευγάρι απο την Αλάσκα, αποφάσισε να πάει στη Φλόριντα για διακοπές τον Δεκέμβρη για να ξεφύγουν λίγο από το πολύ χιόνι και το ψοφόκρυο.

Είχαν κανονίσει να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο που πέρασαν και τον μήνα του μέλιτος. Επειδή και οι δύο είχαν δουλειές, κανόνισαν ο άντρας να φτάσει Τετάρτη και η γυναίκα Πέμπτη. Ο άντρας φτάνει λοιπόν στο ξενοδοχείο,πάει στο δωμάτιο και βλέπει πως πλέον υπάρχει laptop με σύνδεση στο internet. Αποφασίζει λοιπόν να στείλει mail στη γυναίκα του. Κατά λάθος ξεχνάει ένα γράμμα απο το e-mail και το στέλνει χωρίς να καταλάβει τι έκανε.

Στο Χιούστον μια χήρα έχει γυρίσει μόλις από την κηδεία του άντρα της και τσεκάρει για mail από φίλους και συγγενείς. Μόλις διαβάζει το πρώτο, λιποθυμάει. Ο γιός της μπαίνει στο δωμάτιο, βρίσκει τη μητέρα του στο πάτωμα και κοιτάει την οθόνη του υπολογιστή. Το mail έγραφε:

Προς: την αγαπημένη μου γυναίκα

Θέμα: Έφτασα

Ξέρω πως εκπλήσσεσαι που παίρνεις mail από μένα. Έχουν laptop πλέον εδώ και μπορείς να στείλεις όπου θέλεις. Μόλις έφτασα και μπήκα μέσα. Όλα ειναι έτοιμα και για σένα που θα έρθεις αύριο. Ανυπομονώ να σε δώ. Ελπίζω να έχεις το ίδιο καλό ταξίδι με μένα!

Y.Γ.: Πολύ ζέστη εδώ κάτω.

Post-Pollution Member Το avatar του χρήστη d.n.a.

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.215 φορές σε 3.170 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Σε ένα καφενείο κάθονται διάφοροι, παίζουν τάβλι και πίνουν καφέ. Ξαφνικά μπαίνει κάποιος μέσα και λέει:

-Παιδιά τα μάθατε; Ο Βαγγέλης τράκαρε με το καινούριο αμάξι, το διάλυσε και τώρα είναι στο νοσοκομείο με σπασμένο πόδι.

-Πω πω, φωνάζουν όλοι, τι έπαθε ο καημένος! Ακόμα να χρωστάει το αμάξι και να σπάσει και το πόδι του…

-Σωπάτε ρε παιδιά, υπάρχουν και χειρότερα, πετάγεται κάποιος.

-Δηλαδή; τον ρωτάνε οι άλλοι.

-Να, απαντάει εκείνος, θα μπορούσε να έχει σκοτωθεί ή να μείνει παράλυτος.

-Πράγματι δίκιο έχεις, απαντούν οι υπόλοιποι.

Σε λίγο μπαίνει άλλος και λέει:

-Παιδιά τα μάθατε; Η βιοτεχνία του Χρίστου πήρε φωτιά και κάηκε τελείως. Μόλις που πρόλαβε να βγει έξω μαζί με τους εργάτες.

-Πω πω, φωνάζουν όλοι, τι έπαθε ο καημένος! Και είχε και την βιοτεχνία ανασφάλιστη. Καταστράφηκε ο άνθρωπος.

-Σωπάτε ρε παιδιά, υπάρχουν και χειρότερα, πετάγεται ο τύπος.

-Δηλαδή; τον ρωτάνε οι άλλοι.

-Να, απαντάει εκείνος, θα μπορούσε να έχει εγκλωβιστεί και να καεί ζωντανός.

-Πράγματι δίκιο έχεις, απαντούν οι υπόλοιποι.

Σε λίγο μπαίνει άλλος και λέει κλαίγοντας:

-Παιδιά τα μάθατε; Γύρισε ο Μήτσος μια μέρα πιο γρήγορα από το ταξίδι που είχε πάει και βρήκε την γυναίκα του με τον Θανάση. Τρελάθηκε, πήρε την καραμπίνα τους σκότωσε και τους δύο και μετά αυτοκτόνησε!

-Πω πω, φωνάζουν όλοι, μεγάλο κακό, κλείσανε δύο σπίτια! Τι θα γίνουν τώρα τόσα παιδιά που έμειναν ορφανά…

-Σωπάτε ρε παιδιά, υπάρχουν και χειρότερα, πετάγεται πάλι ο τύπος.

-Ε όχι! Τι χειρότερο μπορεί να συμβεί από αυτό; ρωτάνε οι άλλοι έκπληκτοι.

-Να, απαντάει ψύχραιμα ο τύπος, αν ο Μήτσος γύριζε ΔΥΟ μέρες πιο γρήγορα, θα έβρισκε ΕΜΕΝΑ.

10. Οι ακόλουθοι 11 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον d.n.a. για αυτό το μήνυμα:

Airness (25-05-09), BrazHlias (25-05-09), DaRkSaGa79 (25-05-09), Du3lisT (31-05-09), Giogiannis (26-05-09), nbqgr (29-05-09), panty (25-05-09), Red Sting (26-05-09), smageo (25-05-09), steliosb (25-05-09), toro (31-05-09)

Post-Pollution Member Το avatar του χρήστη d.n.a.

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.215 φορές σε 3.170 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Η συνέντευξη Τύπου του Σ. Κόκκαλη

Ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ αναμένεται να ρίξει φως σε αρκετά θέματα που απασχολούν τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Η ατζέντα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την πιθανή ανακοίνωση του νέου τεχνικού των "ερυθρολεύκων", που εκτός συγκλονισιτκού απροόπτου θα είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια, την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και τη συμμετοχικότητα (ή πολυμετοχικότητα), τις μεταγραφές, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει και αναφορά στην αποχώρηση του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Στην αίθουσα του Γεώργιος Καραϊσκάκης βρίσκονται ήδη οι Λούβαρης, Θεοδωρίδης και ο Κούλης Δουρέκας.

Χρυσικόπουλος και Κόκκαλης έκαναν την εμφάνισή τους.

Το SPORT 24 βρίσκεται στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και σας μεταφέρει live την πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου του Σωκράτη Κόκκαλη:

Σας ευχαριστώ που ήρθατε σήμερα για την προκαθορισμένη συνέντευξη. Εμείς στον Ολυμπιακό και εγώ προσωπικά δίνουμε μία συνέντευξη σε αντίθεση με άλλες ομάδες και διοικήσης. Η χρονιά τελείωσε νωρίτερα για εμάς. Εμείς είχαμε την δυνατότητα να κάνουμε μία περιοδεία στην Ασία. Είναι σημαντικό ο Ολυμπιακός να έχει την παρουσία του διεθνώς στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ επιτυχής όσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα με την κατάκτηση του τίτλου με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. Επίσης μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα κατακτήσαμε το κύπελλο από την ΑΕΚ. Από την άλλη μεριά δεν είχαμε καλή πορεία όσον αφορά τους αγώνες που δώσαμε στα πλαίσια των ευρωπαϊκών πρωταθληματων. Αποκλειστήκαμε από μία ομάδα όχι τόσο ισχυρή όσο ο Ολυμπιακός (σ.σ. Ανόρθωση). Εν συνεχεία αποκλειστήκαμε από μία γαλλική ομάδα που κατά τη γνώμη μου δεν ήταν καλύτερη από τον Ολυμπιακό.

Αυτός είναι ο σύντομος απολογισμός όσον αφορά τη σεζόν που μας πέρασε.

Πρέπει επίσης να αναφερθώ σε άλλα θέματα όπως είναι η συμπεριφορά και η υποστήριξη του κόσμου. Είναι πολύ σημαντικό ότι μία ομάδα με πολλά εκατομμύρια φιλάθλους όπως ο Ολυμπιακός είχε παραδειγματική συμπεριφορά στους αγωνιστικούς χώρους. Ο Ολυμπιακός έχει τη μεγαλύτερη πληρότητα εισιτηρίων τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Η συνεδρίαση του Δ.Σ είχε δύο άξονες. Το πρώτο θέμα είχε σχέση με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και το δεύτερο με την πρόσληψη προπονητή.

Όσον αφορά το θέμα της αύξησης του Μ.Κ συνεργαζόμαστε με θυγατρική εταιρία της Eurobank και εντός της πρώτης εβδομάδας του Ιουνίου θα έχει ολοκληρωθεί η αποτίμηση της ΠΑΕ.

Έχει οριστεί Γ.Σ στις 22 του Ιούνη που θα αποφασιστεί η αύξηση του Μ.Κ για ποσοστό μέχρι 40 τοις εκατό. Αυτό σημαίνει ότι μετά την αύξηση του Μ.Κ. η σύνθεση θα είναι ως εξής: 10% ο ερασιτέχνης, 40% οι νέοι μέτοχοι, 1 % οι ήδη υπάρχοντες μέτοχοι και το υπόλοιπο 49 τοις εκατό εγώ. Η αύξηση του Μ.Κ θα εγκριθεί τελικά μετά από την υλοποίηση της από το Δ.Σ. και θα αποφασίσει για την περαιτέρω σύνθεση της διοίκησης του Ολυμπιακού.

Δε χρησιμοποιώ τη λέξη πολυμετοχικότητα γιατί έχει χαλάσει τον τελευταίο χρόνο. Εμείς θέλουμε να έχουμε μετόχους Ολυμπιακούς, ανθρώπους που θα συμμετέχουν στη διοίκηση και θα δίνουν τα πάντα για να προχωράει ο Ολυμπιακός.

Αυτά όσον αφορά την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Πιστεύω ότι είναι απαραίτητο αυτή τη στιγμή να καταλάβετε όλοι ότι ο Ολυμπιακός είναι υπεράνω των πάντων. Χρειάζεται μία ισχυρή ηγεσία που να εξυπηρετεί όμως τα συμφέροντα και τα ιδανικά του Ολυμπιακού.

Έχω συναντηθεί με τον κ. Κετσπάγια και έχω μία πολύ θετική γνώμη για τη συνεργασία μας με ένα νέο και φιλόδοξο άνθρωπο που θα πετύχει στόχους που είναι ίδιοι με τους στόχους που έχει ο Ολυμπιακός. Έχει τα προσόντα και εμείς θα τον στηρίξουμε με όλες τις δυνάμεις. Ο Κετσπάγια θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό. Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πρέπει κατά τη γνώμη μας να του δώσουμε όλη μας την υποστήριξη για να πετύχει. δεν είναι μία ευκαιριακή απόφαση η πρόσληψη του Κετσπάγια. Είχαμε και άλλες προτάσεις. Αλλά προτάσεις τύπου θέλουμε συμβόλαιο για ένα χρόνο ή προτάσεις που όχι μόνο για τον Ολυμπιακό αλλά γενικά είναι υποτιμητικες που δεν μας τιμούν.

Εγώ επειδή μετά από 16 χρόνια πρόεδρος στον Ολυμπιακό έχουν δει τα μάτια μου πολλά εγώ θέλω ν αέχω ανθρώπους που πράγματι θα έχουν τους ίδιους στόχους με τον Ολυμπιακό. Ποιοι είναι; Με μικρότερα έσοδα πρέπει να δουλεύουμε σκληρά και να αναδεικνύουμε νέους πάικτες και από την Ελλάδα και από το εξωτερικό. Οι προπονητές που θέλουν να παραμείνου μικρό χρονικό διάστημα δεν έχουν τη δυνατότητα να αναδείξουν νέους παίκτες. Θέλουν φτασμένους.

Ο Ολυμπιακός με την επιλογή του Τιμούρ Κετσπάγια θα προσπαθήσει να πετύχει ακριβώς αυτό τον στόχο. Για ένα έλληνα παίκτη είναι διαφορετικό να παίζει για τον Ολυμπιακό και διαφορετικό για ένα παίκτη από ξένη χώρα. Ευτυχώς το δυναμικό της ομάδας μας έχει παίκτες που δέθηκαν και αγαπάνε τον Ολυμπιακό και πράγματι μπορούμε να θεωρούμε ότι έχουν τα ίδια συναισθήματα για την ομάδα μας όπως και εμείς. Από την αλλη έχουμε νέους πάικτες από τα σπλάχνα του Ολυμπιακού ενώ υπάρχει και η υποχρέωση από την ΟΥΕΦΑ.

Να δώσω συγχαρητήρια στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό για την κατάκτηση πρωταθλημάτων και κυπέλλων. Η συνεργασία και η μετάβαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο ήταν επιτυχής διότι πρτάγματι ο Ολυμπιακός έφτασε να παίζει στα τελικά της Ευρωλίγκα και να χάνει με ένα καλάθι στα τελευταία λεπτά του αγώνα αλλά και να κατακτήσει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια της Α1. Παρότι παρα τρίχα χάσαμε στον πρώτο τελικό θα δώσει τη μάχη για να μπορέσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Έχω πάρει 12, δηλάδή 13 πρωταθλήματα τα τελευταία 13 χρόνια. Να πάρουμε το ευρωπαϊκό. Είναι εύκολο; Το πήρε ο Ρεχάγκελ. Αν το ξαναπάρει θα πέσω ουρανοξύστη.

Η δύναμη του Ολυμπιακού είναι ο κόσμος. Η διοίκηση προσπαθεί να κάνει το καλύτερο. Λάθη γίνονται αλλά τα διορθώνουμε.

Εγώ τους δημοσιογράφους τους χωρίζω σε 3 κατηγορίες. Υπάρχει μία κατηγορία που είναι πραγματικά Ολυμπιακοί και θέλουν το καλό του. Και κάνουν καλοπροαίρετη κριτική. Αυτοί είναι αποδεκτοί. Υπάρχει μία άλλη κατηγορία που δε θέλουν το καλό του Ολυμπιακού. Και αυτοί είναι αποδεκτοί. Εκείνοι που δεν είναι αποδεκτοί είναι αυτοί που δημιουργούν προβλήματα. Ο Κόκκαλης που έχει κάνει τούτα, είναι αποτυχημένος, γιατί έδιωξε τον Βαλβέρδε. Και αυτά υποτίθεται από δημοσιογράφους Ολυμπιακών φρονημάτων. Πληροφορίες για αυτούς έχω και εγώ, αλλα δε βγήκα να πω έχει κάνει το ένα, είναι μπερδεμένος.

Στόχο έχουν να βλάψουν τον Ολυμπιακό. Τη μία φορά είμαι στόχος εγώ, ΕΠΟ, σού'πα μου'πες. Έχετε εξίσου ευθύνη για τη δοαμόρφωση του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού στη χώρα μας. Μη νομίζετε ότι είσαστε αμέτοχοι. Εσείς διαμορφώνεται τη γνώμη.

Μελλοντικά, όσο μπορούμε να κρίνουμε πιο αντικειμενικά τα πράγματα.

Μόλις ο Ολυμπιακός καθάρισε το πρωτάθλημα δεν υπάρχει τίποτα. Ηρεμήσαν όλα. Έφυγε ο Ολυμπιακός και όλα τώρα είναι καλά. Μάτια έχουμε και εμείς, μάτια έχετε και εσείς.

O Ολυμπιακός είναι και θα παραμείνει δυνατός σε όλα και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Αυτό πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος.

Μας έκανε μήνυση ο ΠΑΟΚ γιατί λέει ότι δεν τους φερθήκαμε καλά όταν ήρθαν στο Καραϊσκάκη. Συμβαίνουν πράγματα που δεν τα σχολιάζει κανένας. Ότι πειράξαμε φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Ένας γνωστός μου νόμιζε ότι βρέχει αλλά τελικά τον φτύνανε οι προσκεκλημένοι. Πήγαμε μετά να παίξουμε στην Τούμπα και είδατε. Εμείς δεν έχουμε καμία διαφορά με τον ΠΑΟΚ. Αλλά υπάρχει φανατισμός ενάντια του Ολυμπιακού. Αυτά τα λέω για να γράφετε ότι βλέπετε.

ΕρωτήσειςΤο 40% αφορά νέους μετόχους αποκλειστικά; Επίσης για πόσο χρονικό διάστημα; Υπάρχει εκπεφρασμένο ενδιαφέρον από συγκεκριμένα άτομα; Πόσα χρήματα μπορεί να μπουν στο ταμείο;

Η αποτίμηση της ΠΑΕ θα τελειώσει την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου. Η αύξηση του ΜΚ θα γίνει με παραίτηση των παλαιών μετόχων που σημαίνει ότι θα υπάρξουν νέοι μέτοχοι. Από ένα έως 4 μήνες θα χρειαστεί για να ολοκληρωθεί η αύξηση του Μ.Κ. Δε θα μπορεί ο καθένας να πάρει μία μετοχή. Θα υπάρχει ένα μίνιμουμ μετοχών που θα μπορεί να πάρει. Δε θέλω να αναφερθώ σε ονόματα αυτή τη στιγμή.

Για το μεταγραφικό σχεδιασμό; Υπάρχουν πολλά ονόματα. Θα αυξηθεί το μεταγραφικό μπάτζετ με την αύξηση του Μ.Κ;

Είναι σίγουρο ότι θα πάει ένα ποσό στις μεταγραφές. Δε θέλω να πω ονόματα γιατί μας δυσκολεύει στις διαπραγματεύσεις. Ο Πάρντο ήταν εισήγηση του Βαλβέρδε και πιστεύω ότι είχε δίκιο και για τον Ζαϊρί έμενε ελεύθερος και δε θέλαμε να τον χάσουμε. Ο Ζαϊρί ήθελε να έρθει στον Ολυμπιακό. Τον εκτιμούμε. Τις υπόλοιπες μεταγραφές θα τις συζητήσουμε με τον προπονητή.

Το συμβόλαιο του Κετσπάγια; Υπήρχαν άλλοι προπονητές πριν τον Κετσπάγια;

Τριετές θα είναι το συμβόλαιο του Κετσπάγια. Από την ημέρα που έγινε γνωστή η αποχώρηση του Βαλβέρδε υπήρξαν πολλές προτάσεις στα γραφεία μας. Είδαμε ότι η καλύτερη περίπτωση ήταν η επιλογή του Κετσπάγια. Είχαμε και προτάσεις που θα αρέσανε περισσότερο στον κόσμο. Εμείς όμως θέλαμε ένα άνθρωπο που θα δουλέψει σκληρά στον Ολυμπιακό. Και νομίζω ότι θα το πετύχουμε με τον Κετσπάγια.

Πρότεινα στον Βαλβέρδε να υπογράψει για δύο χρόνια τον Δεκέμβριο. Μέχρι αρχές Απριλίου που μου είπε ότι δεν είχε ακόμα αποφασίσει είχα αρκετές συναντήσεις. Συνεχώς υπήρχε καθυστέρηση. Είτε για οικογενειακούς είτε για άλλους λόγους. Τελικά τέλη Απριλίου είπε ότι θα έρθει ο μάνατζέρ του για να συζητήσει μαζί μου. Δεν ήταν σωστό να μου πει ότι θα έρθει ο μάνατζέρ του από τη στιγμή που μιλάγαμε κατ' ιδίαν.

Μας έλεγε να μείνει ένα χρόνο και να πάρει 1.5 εκ. ευρώ συν μπόνους και εμείς του είπαμε 1 εκ. ευρώ και 500.000 αν προκριθούμε στους ομίλους. Δεν παίζουμε και με τέρατα στα προκριματικά.

Πότε θα ξαναδεί το πράγμα που έζησε στον Ολυμπιακό; Και πότε το εκτίμησε; Αργά. Θα έπρεπε να το έχει καταλάβει νωρίτερα και να ασχοληθεί με τα νέα παιδιά του Ολυμπιακού.

Ότι είμαι Ολυμπιακάρα και τα δάκρυα τα έχουμε ξαναδεί. Πείτε μου ένα παίκτη που έφυγε από τον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά σε ερώτηση για τον Βγενόπουλο;

Δεν ασχολούμαι...

Ποιο είναι το μίνιμουμ αλλά και μάξιμουμ ποσό που θα εισρεύσει από την αύξηση. Αν υπάρχει απόφαση να δοθεί κάποιο πόστο σε παίκτες που αποχώρησαν;

Θα υπάρχει ένα πλαφόν προς κάτω, όχι όμως προς τα πάνω. Μην προτρέχετε. Εδώ είμαστε, θα τα ξαναπούμε.

Ο Ολυμπιακός θα κινηθεί στην ελληνική αγορά;

Εγώ δε θέτω στην ίδια μοίρα τον Τζόρτζεβιτς με τον Ντάρκο. Ο "Τζόλε" έμεινε 13 χρόνια, πήρε 12 πρωταθλήματα και θα μπορούσε να παίξει σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή ομάδα. Είναι δικός μας άνθρωπος, είναι Ολυμπιακός ο Τζόρτζεβιτς. Σίγουρα θα έχουμε ακόμα μία συζήτηση με τον Τζόρτζεβιτς σε κανα δίμηνο για να δούμε σε ποια μορφή θα συνεχιστεί η συνεργασία μας.

Ο Κοβάσεβιτς ήρθε στη δύση της καριέρας του. Μας έχει στεναχωρήσει που έπαθε αυτό το πρόβλημα στον Ολυμπιακό. Ο Κοβάσεβιτς θέλει να μείνει και να συνεργαστεί αλλά δεν πρέπει να βάζουμε αυτούς τους παίκτες στην ίδια μοίρα.

Για το θέμα της ελληνικής αγοράς εμείς έχουμε 3-4 παίκτες στις ακδημίες που μπορούν να παίξουν στην πρώτη ομάδα. Άλλοι παίκτες στην ελληνική αγορά, εγώ δεν έχω εντοπίσει. Από εκεί και πέρα θα συζητήσουμε. Υπάρχουν παίκτες που δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν στο ειδικό βάρος της φανέλας του Ολυμπιακού. Θυμάμαι ένα Ζίζι Ρόμπερτς που εξαφανίστηκε. Δεν ήταν Έλληνας βέβαια. Θέλω να πω ότι υπάρχουν παίκτες που διέπρεψαν με τις ομάδες τους αλλά δεν τα κατάφεραν σε εμάς.

Και νέους ποδοσφαιριστές και κατάκτηση τίτλων; Οι μεταγραφές θα είναι τύπου Ντιόγκο, Ντουντού, ή τύπου Καρεμπέ;

Αυτό το ερώτημα θα έπρεπε να το θέσετε στον προπονητή. Πιστεύω ότι οι πιτσιρικάδες μπορούν να βοηθήσουν στην κατάκτηση τίτλων .Στη δική μας περίπτωση θα πρέπει να συνδυαστεί η ανάδειξη νέων παικτών με κατάκτηση τίτλων.

Για τους παίκτες μεγάλης ηλικίας εξαρτάται. Δεν μπορώ να απορρίψω ένα άμα είναι προχωρημένης ποδοσφαιρικά ηλικίας. Θα προτιμούσα νέους, αλλά ο Κοβάσεβιτς δεν ήταν μεγάλης ηλικίας; Και ο Γκόγκιτς.

Πόσο σας κεντρίζει να δείτε τον Ολυμπιακό στον τελικό του κυπέλλου UEFA με παράδειγμα τις Βέρντερ και Σαχτάρ;

Η Σαχτάρ έχει φτιάξει πολύ καλή ομάδα και έχει δαπανήσει αρκετά χρήματα. Ο Αχμέτοφ μας έχει δώσει λεφτά με την πώληση του Καστίγιο. Ο Αχμέτοφ έχει ευχέρεια να δίνει αρκετά χρήματα.

Αν έρθει ο Αχμέτοφ ή ο Αμπράμοβιτς στην αύξηση του Μ.Κ. Τι θα έλεγαν; Να τον πάρει; Γιατί έτσι όπως ήρθε έστι μπορεί και να φύγει. Με αποτέλεσμα τα σωματεία να καταρρεύσουν. Και βέβαια με κεντρίζει να παίξουμε σε ένα τελικό.

Από εκεί και πέρα η Βέρντερ χωρίς τον Ντιέγκο δεν είναι καμιά ιδιαίτερη ομάδα. Δια της ατόπου θα μπορούσαμε να πάρουμε το κύπελλο UEFA.

Η περίπτωση του κ. Κετσπάγια εμπεριέχει κάποιο ρίσκο. Μετά από μία συζήτηση που είχαμε με τον Κετσπάγια νομίζω ότι είναι περισσότερα τα πλεονεκτήματα από τα μειονεκτήματα. Θέλω όλοι οι Ολυμπιακοί να στηρίξουμε τον Κετσπάγια γιατί νομίζω ότι έχει όλα τα προσόντα.

Όταν ο Παναθηναϊκός πήρε τον Σουμ από το Ισραήλ να πει κάτι.Τι σας έχει κολλήσει με τον Κετσπάγια που έρχεται από την Κύπρο; Χολέρα έχει; Έχει αποκλείσει τον Ολυμπιακό. Αυτό ήταν το απαράδεκτο. Γιατί δε ρωτάτε πως αισθάνθηκα εγώ; Κανονικά θα έπρεπε τον κ. Βαλβέρδε να τον είχα διώξει την άλλη μέρα. Και τώρα μου λέτε ο Κετσπάγια και ο Βαλβέρδε.

Το σύστημα με τους δανεικούς δεν περπατάει. Θα προτείνατε την ίδρυση θυγατρικών ομάδων;

Εμείς σαν Ολυμπιακός θέλουμε να έχουμε τη δυνατότητα πολυιδιοκτησίας σε ομάδες που δεν ανήκουν στην ίδια κατηγορία και που θα αγωνίζονται μέχρι τη Β Εθνική. Όπως στην Ισπανία. Εκείνο που δε θέλουμε είναι να έχουμε θυγατρικές στην ίδια κατηγορία. Και στο μέλλον ούτε θα το επιδιώξουμε. Να μη μετρήσουμε πόσες έχουν άλλες ομάδες.

ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΦ ΤΟΠΙΚ!!!!!!

12. Οι ακόλουθοι 6 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον d.n.a. για αυτό το μήνυμα:

Airness (25-05-09), differance (26-05-09), mpak (25-05-09), pandragon (25-05-09), panty (25-05-09), smageo (25-05-09)

Το avatar του χρήστη valadis

Περιοχή
    lavrio
    Thanks
    1.488
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.180 φορές σε 1.423 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!

Μια φορά κ έναν καιρό,ένας υπέροχος πρίγκηπας ρώτησε την πεντάμορφη πριγκίπισσα:
    -Θέλεις να με παντρευτείς;
    Κι αυτή απάντησε...:
    -ΟΧΙ!!!
    Και ο πρίγκιπας έζησε ευτυχισμένος για πολλά χρόνια.
    Πήγαινε κάθε μέρα για ψάρεμα, για κυνήγι και στα μπαράκια με τους φίλους του. Κι έπινε πολύ μπύρα, κρασί και ποτά και γινόταν στουπί όποτε του
    'κανε κέφι. Έπαιζε γκολφ και έτρωγε χαβιάρι και άλλα πολλά γιατί του
    περίσσευαν τα φράγκα. Πετούσε τα ρούχα του στην καρέκλα της τραπεζαρίας
    και γαμούσε πεταλουδίτσες, γειτόνισσες και φίλες και........δεν τον
    ένοιαζε να ανταγωνιστεί φίλους και γείτονες για το καλύτερο αμάξι, το
    καλύτερο μέρος για διακοπές κ.ο.κ........
    Και αμολούσε κλανιές όποτε γούσταρε και κατουρούσε πιτσιλίζοντας το καπάκι
    της λεκάνης με ανοιχτή την πόρτα του μπάνιου.
    Έχεζε ασύστολα διαβάζοντας και τραγουδούσε ρεύοντας και συνέχεια έξυνε τα
    αρχίδια του. Άκουγε Heavy Metal στη διαπασών και έβλεπε ποδόσφαιρο όλο το
    Σαββατοκύριακο................
    .......και κανείς δε του τα
    'πρηζε!!!!!!!!!!!!!!

ΤΕΛΟΣ
    θα γινει της φουκουσιμας

14. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

nbqgr (29-05-09)

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Θα κάνουμε 3 νίκες και θα πάρουμε το πρωτάθλημα στο μπάκετ.

ADMIN Το avatar του χρήστη pandragon

Περιοχή
    Red-Dna
    Thanks
    1.164
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.121 φορές σε 1.198 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Γελοίες ερωτήσεις + απαντήσεις !! (για να γελάσουμε και λίγο)

01. Γυρίζεις σπίτι κατάκοπος και σου λένε: - Ήρθες;
    Όχι έρχομαι σε 10 λεπτά!

02. Σε παίρνουν τηλέφωνο στο σταθερό: - Έλα ρε σπίτι είσαι;
    Όχι, είμαι στο χωράφι κι έχω κάνει εκτροπή!

03. Σε καφετέρια: - Ένα frappe γλυκό, χωρίς. - Χωρίς γάλα;
    Όχι, χωρίς καλαμάκι!

04. Συναντιέσαι με ένα φίλο: - Έλα ρε που είσαι;
    Στην απέναντι γωνία!

05. Ανάβεις στο θερμοσίφωνο: - Θα κάνεις μπάνιο;
    Όχι το άναψα για να καίει ρεύμα!

06. Ντύνεσαι και ετοιμάζεσαι να φύγεις, οπότε ακούς: - θα βγεις;
    Όχι, προβάρω ρούχα!

07. Τρως το φαΐ, ζητάς δεύτερο πιάτο και σου λένε: - Σ' άρεσε;
    Όχι, αλλά μη σε προσβάλω, (Σάκης)

08. Λες στον άλλο ότι βρήκες κοπέλα και σου λέει: - Καλή είναι;
    Όχι αλλά μια ψυχή που είναι να βγει...

09. Έρχεται ο υδραυλικός σπίτι και ο ιδιοκτήτης τον ρωτάει: - Ήρθατε για τη βρύση;
    Όχι! Ν' αλλάξω μια λάμπα & να κρεμάσω και τις κουρτίνες!

10. Δώδεκα τη νύχτα, βάζεις πιτζάμες, λες καληνύχτα και πας στο δωμάτιό σου, οπότε σε ρωτάνε: - Πας για ύπνο;
    Όχι πάω να ρίξω μπετά σε μια οικοδομή!

11. Κάθεσαι σε καφετέρια και περνάει γνωστός: - Α, εδώ κάτσατε;
    Όχι, ολογράμματα είμαστε

12. Πας στο βενζινάδικο, κατεβαίνεις από το αμάξι και ανοίγεις το πορτάκι της βενζίνης: - Βενζίνη θέλεις;
    Όχι, να του βάλω πορτοκαλάδα

13. Καλείς κλειδαρά, έρχεται μετά από 40 λεπτά και σε βρίσκει από έξω: - Κλειδώθηκες από έξω;
    Όχι, απλά βρίσκω εναλλακτικούς τρόπους να ανοίγω πόρτες

17. Οι ακόλουθοι 7 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον pandragon για αυτό το μήνυμα:

Airness (26-05-09), d.n.a. (27-05-09), DaRkSaGa79 (27-05-09), Eleni7 (26-05-09), iosif (17-11-10), smageo (26-05-09), toro (31-05-09)

Το avatar του χρήστη Eleni7

Thanks
    10.440
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.774 φορές σε 5.241 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από valadis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια φορά κ έναν καιρό,ένας υπέροχος πρίγκηπας ρώτησε την πεντάμορφη πριγκίπισσα:
    -Θέλεις να με παντρευτείς;
    Κι αυτή απάντησε...:
    -ΟΧΙ!!!
    Και ο πρίγκιπας έζησε ευτυχισμένος για πολλά χρόνια.
    Πήγαινε κάθε μέρα για ψάρεμα, για κυνήγι και στα μπαράκια με τους φίλους του. Κι έπινε πολύ μπύρα, κρασί και ποτά και γινόταν στουπί όποτε του
    'κανε κέφι. Έπαιζε γκολφ και έτρωγε χαβιάρι και άλλα πολλά γιατί του
    περίσσευαν τα φράγκα. Πετούσε τα ρούχα του στην καρέκλα της τραπεζαρίας
    και γαμούσε πεταλουδίτσες, γειτόνισσες και φίλες και........δεν τον
    ένοιαζε να ανταγωνιστεί φίλους και γείτονες για το καλύτερο αμάξι, το
    καλύτερο μέρος για διακοπές κ.ο.κ........
    Και αμολούσε κλανιές όποτε γούσταρε και κατουρούσε πιτσιλίζοντας το καπάκι
    της λεκάνης με ανοιχτή την πόρτα του μπάνιου.
    Έχεζε ασύστολα διαβάζοντας και τραγουδούσε ρεύοντας και συνέχεια έξυνε τα
    αρχίδια του. Άκουγε Heavy Metal στη διαπασών και έβλεπε ποδόσφαιρο όλο το
    Σαββατοκύριακο.......................και κανείς δε του τα
    'πρηζε!!!!!!!!!!!!!!

ΤΕΛΟΣ

Βρε πως άλλαξαν τα παραμύθια.
    Έχει και συνέχεια όμως.
    Κι έζησε αυτός καλά και η πριγκίπισσα καλύτερα
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599457_404739842896598_735801972_n.jpg

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.099
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.968 φορές σε 14.480 μηνύματα
    Ignore User

Talking Μπουαχαχα

Τι, "θέλει" κιόλας αυτός?
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

Το avatar του χρήστη masinGun

Περιοχή
    μεταξυ Αιγάλεω-Ταϊπεϊ
    Thanks
    1.596
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.900 φορές σε 3.701 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μπουαχαχαχαχα Μπουαχαχαχαχα

αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
    υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ

Thanks
    10.440
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων

Τι, "θέλει" κιόλας αυτός?

Εγώ θυμήθηκα ένα τραγούδι γι΄αυτό που θέλουν οι γυναίκες και αυτό που τελικά παίρνουν.
    Αφιερωμένο στον Τιμούρ Έχει πολύ νόημα ο στίχος

[youtube]www.youtube.com/watch?v=Lwhvou7h6Os[/youtube]
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599457_404739842896598_735801972_n.jpg

Το avatar του χρήστη DaRkSaGa79

Thanks
    3.296
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10.887 φορές σε 5.182 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Μάθημα γεωγραφίας σε μια τάξη με ξανθιές. Η καθηγήτρια δείχνει ένα σημείο στον χάρτη:
    - Μπορεί κάποια να μου πει ποια χώρα είναι αυτή;
    Απόλυτη σιγή στην αίθουσα.
    - Ελάτε κορίτσια, θα σας βοηθήσω, είναι μια μεγάλη κομουνιστική χώρα της Ασίας. Έχει δισεκατομμύρια κατοίκους.
    Απόλυτη σιγή. Η καθηγήτρια τα παίρνει στο κρανίο.
    - Είναι η Κίνα! Η Κίνα!
    Προσπαθεί να ηρεμήσει και κάνει μια άλλη δοκιμή. Δείχνει...

την Αμερική στον χάρτη.
    - Ποια είναι αυτή η χώρα;
    Και γίνεται ένα θαύμα. Η Πόπη σηκώνει δειλά το δάχτυλο.
    - Μπράβο Πόπη, πες μας ποια χώρα είναι!
    - Η Αμερική; λέει η Πόπη
    - Μπράβο Πόπη το βρήκες! Είναι η Αμερική. Μπορείτε τώρα να μου πείτε ποιος ανακάλυψε την Αμερική;
    Και όλη η τάξη λέει με ενθουσιασμό:
    - Η Πόπη!!!

23. Οι ακόλουθοι 4 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον DaRkSaGa79 για αυτό το μήνυμα:

d.n.a. (27-05-09), Eleni7 (27-05-09), panty (27-05-09), toro (31-05-09)

Thanks
    3.296
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από pandragon Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γελοίες ερωτήσεις + απαντήσεις !! (για να γελάσουμε και λίγο)

01. Γυρίζεις σπίτι κατάκοπος και σου λένε: - Ήρθες;
    Όχι έρχομαι σε 10 λεπτά!

02. Σε παίρνουν τηλέφωνο στο σταθερό: - Έλα ρε σπίτι είσαι;
    Όχι, είμαι στο χωράφι κι έχω κάνει εκτροπή!

03. Σε καφετέρια: - Ένα frappe γλυκό, χωρίς. - Χωρίς γάλα;
    Όχι, χωρίς καλαμάκι!

04. Συναντιέσαι με ένα φίλο: - Έλα ρε που είσαι;
    Στην απέναντι γωνία!

05. Ανάβεις στο θερμοσίφωνο: - Θα κάνεις μπάνιο;
    Όχι το άναψα για να καίει ρεύμα!

06. Ντύνεσαι και ετοιμάζεσαι να φύγεις, οπότε ακούς: - θα βγεις;
    Όχι, προβάρω ρούχα!

07. Τρως το φαΐ, ζητάς δεύτερο πιάτο και σου λένε: - Σ' άρεσε;
    Όχι, αλλά μη σε προσβάλω, (Σάκης)

08. Λες στον άλλο ότι βρήκες κοπέλα και σου λέει: - Καλή είναι;
    Όχι αλλά μια ψυχή που είναι να βγει...

09. Έρχεται ο υδραυλικός σπίτι και ο ιδιοκτήτης τον ρωτάει: - Ήρθατε για τη βρύση;
    Όχι! Ν' αλλάξω μια λάμπα & να κρεμάσω και τις κουρτίνες!

10. Δώδεκα τη νύχτα, βάζεις πιτζάμες, λες καληνύχτα και πας στο δωμάτιό σου, οπότε σε ρωτάνε: - Πας για ύπνο;
    Όχι πάω να ρίξω μπετά σε μια οικοδομή!

11. Κάθεσαι σε καφετέρια και περνάει γνωστός: - Α, εδώ κάτσατε;
    Όχι, ολογράμματα είμαστε

12. Πας στο βενζινάδικο, κατεβαίνεις από το αμάξι και ανοίγεις το πορτάκι της βενζίνης: - Βενζίνη θέλεις;
    Όχι, να του βάλω πορτοκαλάδα

13. Καλείς κλειδαρά, έρχεται μετά από 40 λεπτά και σε βρίσκει από έξω: - Κλειδώθηκες από έξω;
    Όχι, απλά βρίσκω εναλλακτικούς τρόπους να ανοίγω πόρτες
    14.Κάποιος θέλει να σε ρωτήσει κάτι και σου λέει:
    "-Ακούς?"
    (Από τότε που γεννήθηκα)

Το avatar του χρήστη panty

Περιοχή
    Εδώ!
    Thanks
    12.502
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.188 φορές σε 3.017 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Η ποπη την Αμερική κι ο πρόεδρος τον Τιμούρη
    θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....

26. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

DaRkSaGa79 (27-05-09)

The Legend Το avatar του χρήστη steliosb

Περιοχή
    Earth Planet
    Thanks
    4.614
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.299 φορές σε 4.168 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Eleni7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγώ θυμήθηκα ένα τραγούδι γι΄αυτό που θέλουν οι γυναίκες και αυτό που τελικά παίρνουν.
    Οι γυναίκες που σέβονται τον εαυτό τους πάντα παίρνουν αυτό που θέλουν.
    .

Thanks
    10.440
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από steliosb Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οι γυναίκες που σέβονται τον εαυτό τους πάντα παίρνουν αυτό που θέλουν.
    Αυτές ναι. Ο Τιμούρ όμως;

Thanks
    3.296
    Ignore User

Προεπιλογή

Το πρόβατο κάνει : ΜΠΕ. Το μαύρο πρόβατο πώς κάνει ;
    MΠΕ ΜΑAAAAN

30. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον DaRkSaGa79 για αυτό το μήνυμα:

panty (27-05-09), smageo (29-05-09)

Σελίδα 101 από 504 ΠρώτηΠρώτη ... 5161718191979899100101102103104105111121131141151201301401501 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές