[youtube]www.youtube.com/watch?v=PdKlKe-Sw0w[/youtube]
[youtube]www.youtube.com/watch?v=PdKlKe-Sw0w[/youtube]
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
[youtube]EXagmBn6MZs[/youtube]
Ìéá ìÝñá åêåß ðïõ ï ÓùêñÜôçò Ýêáíå ôç âüëôá ôïõ óôçí Áêñüðïëç, óõíÜíôçóå êÜðïéïí ãíùóôü ôïõ, ï ïðïßïò ôïõ áíáêïßíùóå üôé Ý÷åé íá ôïõ ðåé êÜôé ðïëý óçìáíôéêü ðïõ Üêïõóå ãéá êÜðïéïí áðü ôïõò ìáèçôÝò ôïõ.
Ï ÓùêñÜôçò ôïõ åßðå üôé èá Þèåëå, ðñéí ôïõ ðåé ôé åß÷å áêïýóåé, íá ôïõ êÜíåé ôï ôåóô ôçò "ôñéðëÞò äéýëéóçò".
- "ÔñéðëÞ äéýëéóç;" ñþôçóå ìå áðïñßá.
- "Íáé, ðñéí ìïõ ðåéò ôé Üêïõóåò ãéá ôï ìáèçôÞ ìïõ èá Þèåëá íá êÜôóïõìå ãéá Ýíá ëåðôü íá öéëôñÜñïõìå áõôü ðïõ èÝëåéò íá ìïõ ðåéò. Ôï ðñþôï ößëôñï åßíáé áõôü ôçò áëÞèåéáò. Åßóáé ëïéðüí åíôåëþò óßãïõñïò üôé áõôü ðïõ ðñüêåéôáé íá ìïõ ðåéò åßíáé áëÞèåéá;"
- "Å... ü÷é áêñéâþò, áðëÜ ôï Üêïõóá üìùò êáé..."
- "ÌÜëéóôá Üñá äåí Ý÷åéò éäÝá áí áõôü ðïõ èÝëåéò íá ìïõ ðåéò åßíáé áëÞèåéá Þ øÝìáôá. Áò äïêéìÜóïõìå ôþñá ôï äåýôåñï ößëôñï áõôü ôçò êáëïóýíçò. Áõôü ðïõ ðñüêåéôáé íá ìïõ ðåéò ãéá ôïí ìáèçôÞ ìïõ åßíáé êÜôé êáëü;"
- "Êáëü; ¼÷é ôï áíôßèåôï ìÜëëïí..."
- "Áñá", óõíÝ÷éóå ï ÓùêñÜôçò, "èÝëåéò íá ðåéò êÜôé êáêü ãéá ôïí ìáèçôÞ ìïõ áí êáé äåí åßóáé êáèüëïõ óßãïõñïò üôé åßíáé áëÞèåéá".
Ï ôýðïò Ýóêõøå ôï êåöÜëé áðü íôñïðÞ êáé áìç÷áíßá.
- "Ðáñüëá áõôÜ", óõíÝ÷éóå ï ÓùêñÜôçò, "ìðïñåß áêüìá íá ðåñÜóåéò ôï ôåóô ãéáôß õðÜñ÷åé êáé ôï ôñßôï ößëôñï. Ôï ößëôñï ôçò ÷ñçóéìüôçôáò. Åßíáé áõôü ðïõ èÝëåéò íá ìïõ ðåéò ãéá ôïí ìáèçôÞ ìïõ êÜôé ðïõ ìðïñåß íá ìïõ öáíåß ÷ñÞóéìï óå êÜôé;"
- "¼÷é äåí íïìßæù..."
- "Áñá ëïéðüí, áöïý áõôü ðïõ èá ìïõ ðåéò äåí åßíáé ïýôå áëÞèåéá, ïýôå êáëü ïýôå ÷ñÞóéìï, ãéáôß èá ðñÝðåé íá ôï áêïýóù;"
Ï ôýðïò Ýöõãå íôñïðéáóìÝíïò, Ý÷ïíôáò ðÜñåé Ýíá êáëü ìÜèçìá...
Ôï ðáñáðÜíù ðåñéóôáôéêü äåß÷íåé ãéáôß ï ÓùêñÜôçò Þôáí ôüóï óðïõäáßïò öéëüóïöïò êáé Ý÷áéñå ôüóï ìåãÜëçò åêôßìçóçò.
Ôï ðáñáðÜíù ðåñéóôáôéêü åîçãåß åðßóçò ôï ëüãï ðïõ ï ÓùêñÜôçò äåí Ýìáèå ðïôÝ üôé ï ÐëÜôùíáò ôïõ ãáì...óå ôç ãõíáßêá!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
¯ Bertrand Russell
ÌðÜéíåé óðßôé ôïõ Ýíáò Üíäñáò êñáôþíôáò óôá ÷Ýñéá ôïõ Ýíá áñíß!!
ÐÜåé óôï äùìÜôéï ðïõ Þôáí îáðëùìÝíç ç ãõíáßêá ôïõ, ôçí êïéôÜæåé êáé ëÝåé!
- "Áõôü åßíáé ôï ãïõñïýíé ðïõ ðçäÜù üôáí äåí åßìáóôå ìáæß ìùñü ìïõ"!
- "Ìá äåí åßíáé ãïõñïýíé åßíáé áñíß", ëÝåé ç ãõíáßêá ôïõ!
- Äåí ìßëáãá óå óÝíá...
Eleni7 (10-04-09)
Åßíáé äõï èçëõðñåðåßò íåáñïß êáé óõæçôÜíå ãéá ôçí éäéáéôåñüôçôá ôïõò.
-Åãþ Ýôóé ãåííÞèçêá ëÝåé ï Ýíáò, ðÜíôá ìïõ Üñåóáí ïé Üíôñåò.
ÅìÝíá ìïõ óõíÝâç óôá 16 ëÝåé ï Üëëïò. Ìéá ìÝñá ðÞãá íá âïçèÞóù ôïí èåéï ìïõ óôï ÷ùñÜöé êáé ôçí þñá ðïõ Ýóêõøá íá êüøù êÜôé áãñéü÷ïñôá, Þñèå ï èåéïò ìïõ ôçí öüñåóå áðï ðßóù êáé áõôüí Þôáí.
-ÊáëÜ, êáé ãéáôß äåí Ýôñåîåò íá ãëéôþóåéò ôïí ñùôÜåé ï ðñþôïò;
Ìå øçëÜ ôáêïõíéÜ ðïõ íá ôñÝîåéò óôï ÷ùñÜöé!!!!!!
Ìéá êõñßá ðÜåé âüëôá ôï óêýëï ôçò êáé ðåñðáôÜåé óôï ðåæïäñüìéï.
ÐåñíÜåé Ýíá áõôïêßíçôï äßðëá ôçò êáé ñùôÜåé ï íåáñüò ïäçãüò;
- Ðïõ ôçí ðáò ôçí êáôóßêá ñååå;;;
ÁõôÞ ãõñßæåé êáé ôïõ ëÝåé: Aíôå ñå âëÜêá , óêõëÜêé åßíáé, äåí ôï âëÝðåéò;;;;
-Êáé ï íåáñüò áðáíôÜ: Ìá óôï óêõëÜêé ìßëçóá........
One Sunday morning Vassili burst into the living room and said, "Kalimera, Mama, Baba!"
I have some great news for you!
I am getting married to the most beautiful girl in the Khorio. She lives a block away and her name is Katina
After dinner, Vassili's dad took him aside.
"Vre Pedimou, I have to talk with you.
Your mother and I have been married 30 years.
She's a wonderful wife but she has never been any good in bed, so I used to fool around with women a lot.
Katina is actually your half-sister, and I'm afraid you can't marry her."
Vassili was heart-broken. After eight months he eventually started dating girls again. A year later he came home and very proudly announced,
"Eleni said yes! We're getting married in June."
Again his father insisted on another private conversation and broke the sad news.
"Vre pedimou, i Eleni is your half-sister too.... I'm awfully sorry about this."
Vassili was furious! He finally decided to go to his mother with the news.
"Baba has done so much 'ghamisi'. I guess I'm never going to get married," he complained...
"Every time I fall in love, Baba tells me the girl is my half-sister."
Vassili's mother just shook her head. "Don't pay any attention to what that malaka says, Vassilaki mou, He's not really your father."
èá ãéíåé ôçò öïõêïõóéìáò
Σε εξετάσεις Φυσικής σε κάποιο πανεπιστήμιο ο καθηγητής εξέταζε τους φοιτητές του προφορικά και έναν έναν.
Περνάει ο πρώτος, του λέει ο καθηγητής:
- Eίσαι σε ένα τρένο που κινείται με σταθερή ταχύτητα 80 km/h και κάθεσαι δίπλα στο παράθυρο. Ξαφνικά ζεσταίνεσαι. Τι κάνεις τότε; Ο φοιτητής απαντάει:
- Ανοίγω το παράθυρο.
Οπότε του λέει ο καθηγητής:
- Ποια η αντίσταση του αέρα που αναπτύσσεται μετά το άνοιγμα του παραθύρου, ποια η μεταβολή της τριβής μεταξύ τρένου και γραμμών και τέλος ποια η νέα ταχύτητα του τρένου; O κακόμοιρος ο φοιτητής μην ξέροντας να απαντήσει κόβεται.
Αυτό συνεχίζεται με όλους τους φοιτητές ώσπου μπαίνει ο τελευταίος, ο οποίος είναι στο τελευταίο έτος.
Του λέει ο καθηγητής:
- Είσαι σε ένα τρένο που κινείται με σταθερή ταχύτητα 80 km/h και κάθεσαι δίπλα στο παράθυρο. Ξαφνικά ζεσταίνεσαι. Τι κάνεις τότε;
- Βγάζω το σακάκι μου, λέει ο φοιτητής.
Ο καθηγητής του λέει:
- Ζεσταίνεσαι πολύ!
- Ε τότε βγάζω και τη μπλούζα μου.
- Ζεσταίνεσαι πάρα πολύ!
- Ε, βγάζω και το παντελόνι μου αν ζεσταίνομαι τόσο πολύ.
- Μα μιλάμε καίγεσαι!
- Ε, τότε βγάζω και το σώβρακό μου, τι να κάνουμε.
- Ωραία... Είναι κι ένας αράπης εκεί και αν το βγάλεις θα σε γαμήσει... Ακόμα θες να γδυθείς;
- Κοιτάξτε κύριε καθηγητά εγώ προσπαθώ να πάρω πτυχίο εδώ και πόσα χρόνια και συνέχεια με κόβετε. Και ΟΛΟ το τρένο να με γαμήσει, εγώ το παράθυρο ΔΕΝ το ανοίγω!!!
èá ãéíåé ôçò öïõêïõóéìáò
Ένας πατέρας μπαίνει στο δωμάτιο της κόρης του, το βρίσκει άδειο με ένα γράμμα πάνω στο κρεβάτι.
Αρχίζει να σκέφτεται τα χειρότερα και με τρεμάμενα χέρια ανοίγει το γράμμα και αρχίζει να διαβάζει:
Αγαπητέ μου μπαμπά,
λυπάμαι πολύ που βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να σου πώ πως έφυγα με το καινούργιο μου αγόρι. Βρήκα επιτέλους την μεγάλη και αληθινή αγάπη!!
Αχ! Να μπορούσες μόνο να τον έβλεπες.. είναι τόσο όμορφος με όλα του τα τατουάζ και τα piercing και τόσο αγέρωχος πάνω στην μεγάλη και γρήγορη μηχανή του!!!
Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Επιτέλους είμαι έγκυος!! Ο Αμπντούλ λέει πως θα είμαστε μια χαρά στο τροχόσπιτό του καταμεσής στο δάσος και θέλει να κάνουμε πολλά παιδιά. Αυτό βέβαια είναι και το όνειρό μου!
Ανακάλυψα επίσης πως η μαριχουάνα δεν κάνει κανένα κακό! Γι' αυτό αποφασίσαμε με τον Αμπντούλ να την καλλιεργούμε για εμάς και τους φίλους μας, για όταν θα ξεμένουν από κοκαΐνη και έκσταση. Εν τω μεταξύ, ελπίζω η επιστήμη να βρεί σύντομα την θεραπεία για το AIDS και να μπορέσει ο Αμπντούλ να γίνει καλά. Το αξίζει!
Μπαμπάκα μου δεν θέλω να ανησυχείς για μένα. Είμαι πια 15 ετών και ξέρω να φροντίζω τον εαυτό μου. Κι έπειτα, ο Αμπντούλ είναι τόσο δυνατός και σοφός με την πείρα των 44 χρόνων του. Με καθοδηγεί και με συμβουλεύει με τον καλύτερο τρόπο για τις επιλογές μου, όπως για την επιλογή μου να ασπαστώ τον ισλαμισμό. Ελπίζω να έρθω να σε βρώ σύντομα, έτσι θα σου δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσεις τα εγγονάκια σου!
Το λατρεμένο σου κοριτσάκι.
Υ.Γ. Πλάκα σου κάνω μπαμπά, είμαι στους γείτονες!
Απλά ήθελα να σου πω πως στη ζωή υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα από τον έλεγχο που θα βρεις στο κομοδίνο!!!!
Σ'αγαπώ!!
èá ãéíåé ôçò öïõêïõóéìáò
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΤΩΡΑ .......
>
>
>
>> Πάει ένας τύπος στον ψυχίατρο.
>
> ψυχίατρος αρχίζει την εξέταση.
>
>
>> Zωγραφίζει ένα κύκλο και ρωτάει τον
>
>
> ασθενή:
>
>>> - Τι είναι αυτό;
>
>> - Βυζί, απαντάει ο ασθενής.
>
>> Ζωγραφίζει ο ψυχίατρος ένα τετράγωνο.
>> - Τι είναι αυτό;
>> - Βυζί, απαντάει πάλι ο ασθενής.
>> Ο ψυχίατρος δοκιμάζει να ζωγραφίσει ένα
> τρίγωνο και ρωτάει:
>
>> - Τι είναι αυτό;
>
>> - Βυζί, απαντάει με ενθουσιασμό ο
> ασθενής.
>
>> Ο
> ψυχίατρος τότε σταματάει την εξέταση
>
> και λέει:
>
>
>> - Κύριε μου, έχετε σοβαρά σεξουαλικά
>
> προβλήματα...
>>> Και ο ασθενής:
>
>> - Εγώ ή εσύ που ζωγραφίζεις όλο βυζιά;
èá ãéíåé ôçò öïõêïõóéìáò
¶íôå, êé Ýíá áíÝêäïôï áóïñôß ìå ôéò çìÝñåò:
Åß÷å ðÜåé ç ðåèåñÜ êÜðïéïõ óôá Éåñïóüëõìá. Åêåß Ýðáèå åãêåöáëéêü, êáé óýíôïìá ðÝèáíå. Ðáßñíïõí ôçëÝöùíï óôçí ÁèÞíá, ôïí ãáìðñü ôçò ãéá ôá ôõðéêÜ ôçò êçäåßáò:
- Ãéá íá ãßíåé ç êçäåßá ÁèÞíá ÷ñåéÜæïíôáé ôïõëÜ÷éóôïí 5000 åõñþ, åíþ åäþ ìüíï 1000.
Ôï óêÝöôåôáé ëßãï ï ãáìðñüò ôçò êáé áðáíôÜ:
-ÁèÞíá!
- Á, åóåßò íïéÜæåóôå ðïëý. Èá óáò êÜíïõìå êáëýôåñç ôéìÞ! ÁèÞíá 5000 åõñþ, åäþ 800.
- ¼÷é. íá ôçí öÝñåôå åäþ.
-ÁèÞíá 5000, åäþ 600!
- ¼÷é, ü÷é, åäþ!
-ÁèÞíá 5000, åäþ 200!
- Ìá äåí êáôáëáâáßíåôå ôé óáò ëÝù; Åäþ åßðáìå!!
- Á, ìá åóåßò ðñÝðåé íá ôçí ëáôñåýåôå! Ðñþôç öïñÜ âëÝðù ôÝôïéá áãÜðç, ôÝôïéá åðéèõìßá íá ôçí Ý÷åôå êïíôÜ óáò!
- Êïßôáîå íá äåéò, ðñéí ðïëëÜ ðïëëÜ ÷ñüíéá, Ýíáò äéêüò óáò êçäåýôçêå åêåé ðÝñá êáé ìåôÜ áíáóôÞèçêå! Äåí ôï äéáêéíäõíåýù..
smageo (14-04-09), _MinoGavros (15-04-09)
Τον περασμένο μήνα μια παγκόσμια έρευνα πραγματοποιήθηκε από τον ΟΗΕ. Η μόνη ερώτηση που υποβλήθηκε ήταν:
«Παρακαλώ θα εκφέρατε την τίμια κι ειλικρινή γνώμη σας για τη λύση στο πρόβλημα της έλλειψης τροφίμων στον υπόλοιπο κόσμο;»
Η έρευνα ήταν μια αποτυχία.
Στην Αφρική δεν ήξεραν τι σημαίνει «τρόφιμα». Στην ανατολική Ευρώπη δεν ήξεραν τι σημαίνει «τίμια». Στην Αγγλία δεν ήξεραν τι σημαίνει «ειλικρινή». Στη δυτική Ευρώπη δεν ήξεραν τι σημαίνει «έλλειψη». Στην Ελβετία δεν ήξεραν τι σημαίνει «πρόβλημα». Στην Κίνα δεν ήξεραν τι σημαίνει «γνώμη». Στη Μέση Ανατολή δεν ήξεραν τι σημαίνει «λύση». Στη Νότια Αμερική δεν ήξεραν τι σημαίνει «παρακαλώ». Και στις ΗΠΑ δεν ήξεραν τι σημαίνει «υπόλοιπος κόσμος......
èñýëå ãéá ðÜñôé óïõ èñýëå ìáæß óïõ, åìåßò ïé Üññùóôïé ïé ïðáäïß óïõ....
Airness (15-04-09), Eleni7 (14-04-09), red.empire7 (15-04-09), smageo (14-04-09), _MinoGavros (15-04-09)
Σε μια ραχούλα κάθονταν ο Σήφης και ο Μανούσος και αγνάντευαν την δύση του ήλιου στον Ψηλορείτη. Κάποια στιγμή πλησιάζει ένας τουρίστας καί τους λέει:
- Ντου γιου σπικ ιγκλις;
Κοιτιώνται οι δυό τους και απαντάει ο Μανούσος:
- Τς.
- Σπρέχεν ζι ντόιτς;
- Τς.
- Παρλάρε ιταλιάνο;
- Τς.
- Παρλέ βου φρανσέ;
- Τς.
- Πάρλα εσπανιόλ;
- Τς.
Απογοητευμένος ο τουρίστας απομακρύνεται. Λέει ο Σήφης του Μανούσου:
- Μωρέ Μανούσο...
- Μμμμ;
- Μωρέ Μανούσο εν κατέομε καμμιά ξένη γλώσσα. Πρέπει να πάμε να μάθουμε καμμία...
- Γιάντα μωρέ Σήφη; Ήντα να τηνε κάμομε;
- Ε, τί... Για να μπορούμε να συνεννοηθούμε.
- Και τούτος που ήξευρε πέντε μωρέ, συνεννοήθηκε;
Γνωρίζεις πως υπάρχουν 5 είδη σεξ;
Το 1ο είδος είναι το καυτό σεξ:
Αυτό συμβαίνει στο μήνα του μέλιτος. Κάνεις σεξ μέχρι να γίνεις μπλε.
Tο 2ο είδος είναι το σεξ στην κουζίνα:
Την πρώτη περίοδο μετά το γάμο, κάνεις σεξ οπουδήποτε,
συμπεριλαμβανομένης και της κουζίνας.
Το 3ο είδος είναι στην κρεβατοκάμαρα:
Έχεις καλμάρει λιγάκι. Πιθανόν να έχεις και παιδιά. Παρ' όλα αυτά το
κάνεις στην κρεβατοκάμαρα.
Tο 4ο είδος είναι το παροδικό σεξ:
Πηγαινοέρχεστε μέσα στο σπίτι και λέει ο ένας στον άλλο: "άντε
γαμήσου!"
και το 5ο είδος : είναι το δικαστικό σεξ:
Εσύ παίρνεις διαζύγιο. Εκείνη παίρνει την δόξα, τα χρήματα σου τα
παιδιά σου, και σε γαμάει μπροστά σε όλους
[youtube]www.youtube.com/watch?v=NNYfZd8iV2k[/youtube]
Ìçí ôá âáæåéò ìå çëéèéïõò, ðåöôåéò óôï åðéðåäü ôïõò êáé óå êåñäéæïõí ëïãù åìðåéñéáò.
¸íáò ðáðÜò ðÜåé êÜèå ðñùß óôçí åêêëçóßá ìå ìéá óðéíôÜôç ÊáâáóÜêé. ¶äåéïé ïé äñüìïé êáé ðÜåé ìå ÷ßëéá.
Ôïí âÜæåé óôï ìÜôé Ýíáò ìðÜôóïò êáé èÝëåé íá ôïí ãñÜøåé. Ôïõ êÜíåé ëïéðüí íüçìá íá óôáìáôÞóåé óôá 50 ìÝôñá. ÓêÝöôåôáé ï ìðÜôóïò "äå èá ðñïëÜâåé íá öñåíÜñåé ï ðáðÜò, èá ìå ðñïóðåñÜóåé, ïðüôå èá ôïí ãñÜøù".
¼ìùò ï ðáðÜò åßíáé ìÜãêáò ìç÷áíüâéïò, öñåíÜñåé êáé óôáìáôÜåé áêñéâþò ìðñïóôÜ óôï ìðÜôóï. Ôß íá êÜíåé ï ìðÜôóïò, ôïõ ëÝåé "óÞêù öýãå".
Ôçí Üëëç ìÝñá üìùò, ôïõ ôç óôÞíåé óôá 10 ìÝôñá. Äõóêïëåýåôáé ëßãï ï ðáðÜò, áëëÜ ôá êáôáöÝñíåé êáé óôáìáôÜåé Ýãêáéñá.
ÓêõëéÜæåé ôüôå ï ìðÜôóïò êáé ôçí Üëëç ìÝñá îáíÜ åêåß, êÜíåé íüçìá óôïí ðáðÜ óôï 1 ìÝôñï. ÐáôÜåé üëá ôá öñÝíá ï ðáðÜò, óôñßâåé ôç ìç÷áíÞ, ôçí îáíáóôñßâåé, ôç óçêþíåé óôç ìðñïóôéíÞ ñüäá êáé óôáìáôÜåé áêñéâþò ðñéí ôï ìðÜôóï.
Ôñåëëáßíåôáé áõôüò êáé ëÝåé óôïí ðáðÜ: "Ìá ðþò êáôáöÝñíåéò êáé óôáìáôÜò ôüóï åýêïëá ôç ìç÷áíÞ, ì' Ý÷åéò ôñåëëÜíåé."
"Á, ôÝêíïí ìïõ", ëÝåé ï ðáðÜò, "Ý÷ù ìáæß ìïõ ôï ×ñéóôü êáé ôçí ÐáíáãéÜ."
Êé ï ìðÜôóïò: "ÔñéêÜâáëï óôç ìç÷áíÞ, å; ¶äåéá êáé äßðëùìá!"
Airness (15-04-09), Eleni7 (15-04-09), Giwrgos7Alexpoli (15-04-09)
[youtube]www.youtube.com/watch?v=CKrTlXN9-iE[/youtube]
Äåéôå ôç êáíåé ï áðï ðéóù: ôñåëï ãåëéï!!!
[youtube]www.youtube.com/watch?v=cLnVCdbjO7c&feature=related[/youtube]
[youtube]www.youtube.com/watch?v=ycq4nSgQMyE&feature=related[/youtube]
èá ãéíåé ôçò öïõêïõóéìáò
èá ãéíåé ôçò öïõêïõóéìáò
Bookmarks