PanDeMon7 (04-04-08)
εγω τον γουσταρα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
PanDeMon7 (04-04-08)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
To e-mail
Ένα ζευγάρι από την Αλάσκα, αποφάσισε να πάει στη Φλόριντα
για διακοπές τον Δεκέμβρη για να ξεφύγουν λίγο από το πολύ χιόνι
και το ψοφόκρυο. Είχαν κανονίσει να μείνουν στο ίδιο ξενοδοχείο
που πέρασαν και τον μήνα του μέλιτος. Επειδή και οι δύο είχαν
δουλειές, κανόνισαν ο άντρας να φτάσει Τετάρτη και η γυναίκα
Πέμπτη.
Ο άντρας φτάνει λοιπόν στο ξενοδοχείο, πάει στο δωμάτιο και βλέπει
πως πλέον υπάρχει laptop με σύνδεση στο internet. Αποφασίζει λοιπόν
να στείλει mail στη γυναίκα του. Κατά λάθος ξεχνάει ένα γράμμα από
την διεύθυνση του e-mail και το στέλνει χωρίς να καταλάβει τι έκανε.
Στο Χιούστον μια χήρα έχει γυρίσει μόλις από την κηδεία του άντρα
της και τσεκάρει για mail από φίλους και συγγενείς. Μόλις διαβάζει το
πρώτο, λιποθυμάει. Ο γιος της μπαίνει στο δωμάτιο, βρίσκει τη
μητέρα του στο πάτωμα και κοιτάει την οθόνη του υπολογιστή:
Το mail έγραφε:
Προς : την αγαπημένη μου γυναίκα
Θέμα : Έφτασα
Ξέρω πως εκπλήσσεσαι που παίρνεις mail από μένα.. Έχουν laptop
πλέον εδώ και μπορείς να στείλεις όπου θέλεις. Μόλις έφτασα και
μπήκα μέσα. Όλα είναι έτοιμα και για σένα που θα έρθεις αύριο.
Ανυπομονώ να σε δώ. Ελπίζω να έχεις το ίδιο καλό ταξίδι με μένα.
υ.γ : ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΕΔΩ ΚΑΤΩ!!!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
aljawn (31-05-08), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (08-04-08)
Α ΡΕ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΕ!!!ΦΟΒΕΡΟΣ!!!
![]()
![]()
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
panty (08-04-08)
παλιο αλλα καλο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
panty (08-04-08)
[youtube]www.youtube.com/watch?v=8l6BHKF4tL0[/youtube]
panty (09-04-08), Red$mile (10-04-08), red.empire7 (03-06-08)
τι εκανε ο ανθρωπος;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ο γκολκίπερ και το λάθος αεροπλάνο
Μία ξεκαρδιστική ιστορία διηγήθηκε στο νορβηγικό Τύπο, ο γκολκίπερ της Ρόζενμποργκ Ρούνε Γιάρσταϊν.
Ο διεθνής πορτιέρο θυμήθηκε πως κατά την διάρκεια της προετοιμασίας επιβιβάσθηκε σε λάθος αεροπλάνο, με σύνεπεια να τον αναζητούν μάταια άπαντες στις τάξεις του συλλόγου από το Τρόντχαϊμ.
Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια του Πάσχα των καθολικών οι "Troll Children" έδωσαν φιλικό αγώνα στο Στάβανγκερ με την Βίκινγκ (0-0). Η κούραση ήταν δεδομένη και η αποστολή της Ρόζενμποργκ ανυπομονούσε να μπει στο αεροσκάφος.
"Ο Στέφεν Ίβερσεν συνήθως αναλάμβανε την διανομή των εισιτηρίων. Η θέση μου ήταν στο πίσω μέσο μέρος του αεροπλάνου. Περιμένα στη σειρά μέχρι που άκουσα 'αναχώρηση για Τρόντχαϊμ' από τα μεγάφωνα. Αμέσως έτρεξα" τονίζει ο Γιάρσταϊν για να συμπληρώσει:
"Παρουσιάστηκε όμως ένα σοβαρό πρόβλημα, αφού η Ρόζενμποργκ δεν είχε κλείσει το συγκεκριμένο αεροπλάνο. Ο μόνος που μπερδεύτηκε ήμουν εγώ. Είναι κάπως παράξενο αυτό που έγινε καθώς δεν ήχησε ο συναγερμός, ούτε άναψε το κόκκινο φως και κατευθύνθηκα με λάθος εισιτήριο στη θέση μου.
Κανείς δεν με σταμάτησε. Κάποια στιγμή απλά ένα παιδί με ρώτησε 'είσαι ο Γιάρσταϊν'; Είχα αντιληφθεί τι με περίμενε πίσω στην αίθουσα αναμονής, αφού οι συμπαίκτες μου με περίμεναν για να μου κάνουν πλάκα".
ΡΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ..![]()
—John Lennon
Εγγονος:"Γιαγια,μηπως ειδες τα χαπια μου?LSD γραφουν πανω..."
Γιαγια:"Ποιος τα γ****ει τα χαπια τωρα?Τους δρακους στην κουζινα τους ειδες?"
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΖΑΚΙ?
ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΝΑΛΙ!!!!![]()
—John Lennon
g10vanni (02-05-08), gate7gatos (13-05-08), kouzoulo (02-05-08), lgalletti7 (02-05-08), PanDeMon7 (02-05-08), panty (02-05-08), Red$mile (04-05-08)
Αξιοπεριεργα απο τον χωρο του ποδοσφαιρου...
[youtube]www.youtube.com/watch?v=YV1YDRnvhbk[/youtube]
—John Lennon
Η μπαλα
Είναι μια μέρα ο Κωστίκας και ο Γιωρίκας, περπατάνε στο δρόμο, για μια στιγμή λέει ο Γιωρίκας:
- "Ρε Κωστίκα, δεν πάμε να παίξουμε μπάλα;"
- "Άντε πάμε", λέει ο Κωστίκας.
Πάνε λοιπόν στο γήπεδο αλλά για στιγμή λέει ο Γιωρίκας:
- "Ρε `συ, δύο άτομα είμαστε πως θα παίξουμε;"
- "Κοίτα", λέει ο Κωστίκας, "εγώ θα κάνω τους φιλάθλους και εσύ θα κάνεις τους παίχτες, καλά;"
- "Καλά", λέει ο Γιωρίκας.
Έτσι λοιπόν αρχίζουνε, ο Κωστίκας πάνω στις κερκίδες φωνάζει και ο Γιωρίκας τρέχει πάνω κάτω το γήπεδο. Εκεί που αρχίζουνε να φτιάχνουν ατμόσφαιρα, ο Κωστίκας παίρνει μια πέτρα και την πετάει στον Γιωρίκα. Γυρνάει ο Γιωρίκας και του λέει:
- "Καλά ρε Κωστίκα, είκοσι δύο ποδοσφαιριστές εμένα βρήκες να πετύχεις;"
Και γυρνάει και του λέει ο Κώστικας:
- "Σαράντα χιλιάδες κόσμο εμένα βρήκες να μου το πεις;;;;;"
—John Lennon
Πεθαίνει ένας βάζελος, πάει στον ουρανό και τον υποδέχεται ο Άγιος
Πέτρος: "Είδα τι έκανες στη ζωή σου όσο ήσουν στη γη" του λέει ο
Άγιος, "κι επειδή έκανες πολλές αμαρτίες, για να πας στον παράδεισο,
πρέπει να απαντήσεις σε μία ερώτησή μου"...
Τον ρωτάει λοιπόν: "Βλέπεις εκείνο εκεί το δέντρο;".
"Ναι" λέει ο βάζελος.
"Αρσενικό ή θηλυκό είναι;" ρωτάει ο Άγιος.
Κάθεται και το κοιτάει ο βάζελος επί μία ώρα και δεν μπορεί να βγάλει συμπέρασμα!
"Καλά, άντε αγοράκι μου να κάτσεις κάτω από το δέντρο μέχρι να αποφασίσεις" του λέει ο Άγιος.
Στο μεταξύ πεθαίνει ένα χανούμι. Πάει κι αυτός εκεί και τον υποδέχεται ο Άγιος.
Του κάνει την ίδια ερώτηση, σκέφτεται... σκέφεται... δεν ξέρει να απαντήσει ο loser!...
"Άντε αγοράκι μου κι εσύ κάτω από το δέντρο!". Πάει λοιπόν και το
χανούμι και στέκεται κι αυτό κάτω από το δέντρο.
Φτάνει κι η ώρα που πεθαίνει ένας γάβρος. Πάει κι αυτός εκεί και τον ρωτάει ο Άγιος:
"Εσύ, μπορείς να μου πεις αγοράκι μου τι είναι εκείνο το δέντρο; Αρσενικό ή θηλυκό;".
Κι απαντάει ο πρωταθλητής: "Ρε Άγιε, πλάκα μας κάνεις; Αρσενικό είναι βέβαια!
Δεν βλέπεις που έχει δύο @ρχίδια από κάτω?!!".
Στον παράδεισο ο πρωταθλητής...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Παει ενας βαζελος σ ενα μπαρ με το ποδηλατο του,..μπαινει μεσα...παει κοντα στον μπαρμαν και παραγγελνει μια κοκα-κολα...εκεινη τη στιγμη βλεπει απεναντι στον τοιχο την αφισα μιας γυμνης...πλησιαζει,τη βγαζει εξω και αρχιζει να αυνανιζεται πανω στην αφισα.Μετα απο 5 λεπτα επιστρεφει βγαζει τσιγαρο,παρακαλει τον μπαρμαν να του το αναψει και αφου τραβηξει μια τζουρα λεει του μπαρμαν...''αυτη ειναι ζωη φιλε μου...αμαξια,ποτα,γυναικες και ναρκωτικα''
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Είναι μια μέρα ο Κωστίκας και ο Γιωρίκας, περπατάνε στο δρόμο, για μια στιγμή λέει ο Γιωρίκας:
- "Ρε Κωστίκα, δεν πάμε να παίξουμε μπάλα;"
- "Άντε πάμε", λέει ο Κωστίκας.
Πάνε λοιπόν στο γήπεδο αλλά για στιγμή λέει ο Γιωρίκας:
- "Ρε `συ, δύο άτομα είμαστε πως θα παίξουμε;"
- "Κοίτα", λέει ο Κωστίκας, "εγώ θα κάνω τους φιλάθλους και εσύ θα κάνεις τους παίχτες, καλά;"
- "Καλά", λέει ο Γιωρίκας.
Έτσι λοιπόν αρχίζουνε, ο Κωστίκας πάνω στις κερκίδες φωνάζει και ο Γιωρίκας τρέχει πάνω κάτω το γήπεδο. Εκεί που αρχίζουνε να φτιάχνουν ατμόσφαιρα, ο Κωστίκας παίρνει μια πέτρα και την πετάει στον Γιωρίκα. Γυρνάει ο Γιωρίκας και του λέει:
- "Καλά ρε Κωστίκα, είκοσι δύο ποδοσφαιριστές εμένα βρήκες να πετύχεις;"
Και γυρνάει και του λέει ο Κώστικας:
- "Σαράντα χιλιάδες κόσμο εμένα βρήκες να μου το πεις;;;;;"
—John Lennon
gate7gatos (13-05-08)
Bookmarks