Του ήρθε ξαφνικό ότι το κείμενο είχε τόνους και δεν είχες έτοιμο το follow-up post που συνήθιζες στα double post, τα οποία έκοψες ανεξήγητα...
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Του ήρθε ξαφνικό ότι το κείμενο είχε τόνους και δεν είχες έτοιμο το follow-up post που συνήθιζες στα double post, τα οποία έκοψες ανεξήγητα...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τότε γιατί τα ξεκίνησαν όλοι οι άλλοι;;;
Έχετε κάνει κόμμα εναντίον μου εδώ μέσα...
Άμα είχες θα σε έσβηνε ο σέρβερ το κείμενο;
voskos_7 (26-06-24)
Ενώ η Νεάπολη Θεσσαλονίκης κανονικά είναι λίγο πιο νότια από την Κηφισιά και αν δεν μιλούσα με μΠαοκτζήδες, στα Γρεβενά, θα τα 'λεγα πιο σωστά;
Ηρθα στο θρεντ για να γελάσω και βλέπω τον Κόκκινο να περνά δράματα και μαύρισε η ψυχή μου. Πάω για ύπνο και όταν σηκωθώ πιστεύω να έχουμε κλείσει κανά δυο παίκτες για να σταματήσει το σπαμ και να γλυτώσει ο Βοσκός το σβήσιμο και το τρελάδικο...
Nikolaos_Kokkinos (26-06-24), Paneas (26-06-24), voskos_7 (27-06-24)
Paneas (26-06-24)
Οχι αλλα απαντησες μονος σου, αυτοι εναι πουστρακια. Εγω πρωτον δεν εχω ορεξη για - παραπανω απο το προβλεπομενο - καθημερινο κυνηγητο με το Βοσκο, αλλα κ δευτερον κ κυριοτερο δεν θελω να μπλεξω το φορουμ σε τπτ νομικα μανουριασματα (καθοσον δεν γνωριζω απο νομικα λεω just in case) !
Δεν υπάρχει τίποτα νομικό όταν πρόκειται για δημόσιο φόρουμ. Και μιλάμε για nicknames και άσχετα avatars, είναι σαν να κρύψεις σε μένα τον Μαρσέλο.
Άλλο αν έγραφαν με πραγματικά ονόματα και φωτογραφίες, που και πάλι αν είναι δημόσια δεν έχεις κανένα πρόβλημα, απλά το σέβεσαι για προφανείς λόγους.
Nikolaos_Kokkinos (26-06-24)
Όποτε έχω τις μαύρες μου μπαίνω σ αυτό το κιτρινόμαυρο φορουμ και γελάω με την ψυχή μου.
Είχαν σίγουρο ότι θα «μας γαμησει η Φιορεντινα»
Μετα την κούπα ακολούθησε κανα πενταήμερο κηδείας.
Μετά αποφάσισαν ότι Ενταξει Κλάιν δεν έγινε και κάτι μιλκο καπ κι έτσι, «βντιάγκζαμε γκαινούργιο γήμπεδο».
Είχαν γράψει «γελάμε με τις φήμες» όταν ακουγόταν ότι θα πουλήσει ο Μελισσανίδης, καλά πήγε και αυτό.
Nikolaos_Kokkinos (26-06-24)
Είπαμε να γράψετε κανένα χορατό, να ελαφρύνει το κλίμα και έρχεται ο πιλότος με τις νομικές του ανησυχίες, να ανεβάσει πάλι τον πήχη στο Θεό...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 27-06-24 στις 01:00
Επρεπε να δεις απο πριν ολη τη ραψωδια, ξεκινησε πολλους μηνες πριν οταν αποκλειστηκαμε απο Europa που λεει ενας εκει προφητικα: "Ο γαυρος παιδια τωρα θα παιξει κατευθειαν κονφερενς, κ ο τελικος αν θυμαστε ειναι στο γηπεδο μας, ατσαλωθειτε μας περιμενουν ασχημα πραγματα"..
*** Περναει ο καιρος ερχεται το 1-6 με.μακαμπι :
"Καλα το περιμενα οτι θα καθαρισει ο χοντρος, ποσους παικτες εξαγορασε αραγε" - συμφωνουσαν οι υπολοιποι (ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΣΑΜΕ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ.. για ΤΟΣΟ ΛΗΓΜΕΝΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΙΛΑΜΕ) .
*** Ερχεται το ματς με Φενερ, "1-4 σβηστα η Φενερ, τελειωσε το ψεμα των κωλοφαρδων" συμφωνουσαν οι αλλοι. Πεφτει η 3αρα "καλα κωλοφαρδοι αλλα 5 λεπτα αν ειχε θα τρωγανε 5 οι γαυροι κ θα τελειωνε 3-5 - συμφωνουσαν οι υπολοιποι ξυπολυτοι αεκτζηδες
*** Ερχεται ο επαναληπτικος στην τουρκια "4-0 και τελος με το ανεκδοτο"..
Παραταση: "καλα ποσο αμπαλοι οι γαυροι αν ημασταν εκει με Γκαρσια κ αλμειδα θα ειχαμε ριξει τριμπαλο εμεις , α ρε Τιγρη που δεν πηρες ενα σοβαρο τερμα θα ειχαμε σηκωσει Κονφερενς εμεις στα 100 μας χρονια στο σπιτι μας με τους αμπαλους" - συμφωνουσαν οι διαφοροι απλυτοι αεκτζηδες βαζαν λαικ κλπ..
*** Τα πιανει ολα ο Τζολακης στα πεναλτυ: "Ημαρτον μωρε με τους κωλοφαρδους εντσξει τωρα η Αστον Βιλλα.θα τους βαλει απο 5 εωε 8 να τελειωνουμε" - συμφωνουσαν απο κατω οι διαφοροι φτωχατζες αεκτζηδες που βρωμαει αφαγια το στομα τους.
*** Περνανε οι μερες, παμε Βιλλα παρκ "Σβηστα 5-0 ο ευρωθρηνος"...
Χατ τρικ ο Κααμπι και 4αρα "τι κωλοφαρδοι ειναι αυτοι, ρε μαλακες δεν εχουν ξαναγινει αυτα" σε αυτο το σημειο αρχιζουν δειλα-δειλα κ τα πρωτα πουστριλικια προς τον μελισσανιδη: "Ο κωλογερος που δεν μας πηρε ενα τερματοφυλακα κ παιζαμε με αθανασιαδη" "ο απλας που μας εχει με μανταλο" "ηθελα να ηξερα ρε κωλογερε τι εργο ειδες και εδωσες το γηπεδο μας που μοχθησαμε να το φτιαξουμε για τελικο".
Παρολα αυτα ελπιζανε σε εμφατικο 0-4 στο Καραισκακης "0-4 εδω μην αγχωνεστε ηταν απλα κωλοφαρδοι, τωρα η βιλλα δεν θα ξανακανει το ιδιο λαθος".
*** Περνανε οι μερες ερχεται η Βιλλα εδω 2-0 - Παμε τελικο..
"Δεν υπαρχει αυτη η κωλοφαρδια ολα συνηγορουν στο να μας σπασουν τα νευρα, τι καφενειο ειναι η Βιλλα, ποιος ειναι αυτος ο ασχετος ο Εμερι κλπ" - ααυτη τη φορα ομως δε συμφωνουσαν ολοι , κ λεει ενας θεουλης το εξης αμιμητο :
"Εχουν βαλει στην Αστον Βιλλα 6 γκολ κ σεις συνεχιζετε κ βγαζετε τα κομπλεξ σας για κωλοφαρδιες κλπ, σε καθε αγωνα ολο λετε "ναι αλλα δεν πειραζει θα τους γαμησουν οι επομενοι" , στο τελος θα το σηκωσουν κιολας και σεις ακομα θα λετε "ναι αλλα θα σκονταψει ο Φορτουνης οπως θα το σηκωνει" παρτε το χαμπαρι αυτο που εχουν κανει ειναι θαυμα και οφειλουμε να παραδειγματιστουμε"
Περιττο να σας πω τη γκανγ-μπανγκ επαθε αυτος που το γραψε αυτο..
*** Ερχετε ο τελικος και μονιμο θεμα συζητησης ειναι "ο κωλογερος που πρεπει να κοψει το λαιμο του να αλλαξει η εδρα "
Τη μερα του τελικου, το πρωι, παιρνει την τιμητικη του ο δικος μας ο Παναης που τον quotαρουν γραφωντας "καλα κανεις και φοβασε τον κωλο σου παναη.." κ τετοια..
Ερχετε ο τελικος κ το σηκωνει ο Κωστας μες τη μουρη τους, οι μισοι εξαφανιζονται για ενα πενθημερο οπως λεει ο Πανεας ενω οσοι απεμειναν τα βαζουν με τον "κωλογερο" και με τους τυπους με τα γκραφιτι και τις χεστρες του οπαπκλαρινα..
- Ξεκιναει σταυροφορια ανευρεσης κατοχων διαρκειας της αεκ που μας εδωσαν συγχαρητηρια στο τουιτερ (ναι ξερω λεγεται X πλεον σκαστε, εγω θα το λεω τουιτερ γιατι ο Μασκ εινια κακογουστος και μαλακας) ωστε να φανε δια βιου αποκλεισμο απο το γηπεδο της αεκ .
- Ξεκιναει σταυροφορια Β' να βρεθουν οι γαυροι με τα καθισματακια ωστε να τους κανουν ντα οι μπραβοι του τιγρη (Διοτι ο αλλος 80 χρονων επιχειρηματιας δεν εχει με τι να ασχοληθει,,οποτε ξαναγυρναμε στο ερωτημα της ραψωδιας α': "ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΛΕΣ?").
- Ξεκιναει σταυροφορια Γ' να μας τιμωρησει η Ουεφα για τους λουτροκαμπινεδες με κεκλεισμενων χαχχαχααχ .
*** Και εκει που ειναι ωραια και "αλλιως" να εισαι κουλα.. ενα πρωι ΠΟΥΛΑΕΙ την ομαδα στο μαουνιερη και μενουν ολοι ΣΥΞΗΛΟΙ..
Πραγματικα: απο τα ομορφοτερα καλοκαιρια που θυμαμαι !
OΜΗΡΙΚΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ
giovanni#10 (26-06-24), panahs7 (26-06-24), theogeo7 (29-06-24), voskos_7 (26-06-24)
Αν σβηνοταν κι αυτό το σεντονι που έγραψες θα έπεφτες στα ψυχοφάρμακα έτσι;
Nikolaos_Kokkinos (26-06-24), Paneas (26-06-24)
Iσχυει αλλα ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ δεν το εκανα καν copy, το εφτιαξα πρωτα στο word ΚΑΡΙΟΛΙΑ
Y/Γ Ειχα ικανο το Bοσκο να εχει περασει scriptaki στο φορουμ κ εκει που γραφω πανω απο ορισμενες λεξεις να βγαζει "Error, memory exception /// "Που παααας ρε καραμητρο,. στα σβηνω ολα" Και μετα να μου πεφτει και ο γενικος
panahs7 (26-06-24)
Bookmarks