panahs7 (21-02-24)
panahs7 (21-02-24)
Δεν είναι και η πρώτη φορά που τραβάει την ουρά του απ' έξω, ούτε φυσικά θα περιμέναμε αυτή να είναι και η πιο πετυχημένη...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αστα αυτα τωρα και σχολιασε μου την τοποθετηση Μπεου οτι ο Βολος δεν αγγαλιαστηκε οπως επρεπε απο τους φιλους του κ για αυτο θα αποχωρησει στο τελος της σεζον ανεξαρτητως αποτελεσματος"
Γιατι ρε καθηκια δε στηριζετε την ομαδα σας και ειτε εχουμε απαγορευση ειτε οχι δν υπηρχε ψυχη στο γηπεδο?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Δεν ξέρω τι προσδοκίες είχε ο Μπέος εξαρχής.Δηλαδή θα πάω εγώ τώρα ας πούμε στην Νίκαια,θα φτιάξω την ΠΑΕ Νίκαια,θα βάλω λεφτά να την πάω Α'εθνική,και θα περιμένω Προοδευτικάνοι και Ιωνικοί να παρατήσουν τις ομάδες τους και να τραγουδάνε αγκαλιά στο πέταλο για την καινούρια τους ομάδα;
panahs7 (21-02-24)
ΑΕ Νίκαιας υπάρχει πάντως.
Δες κάτι συμπτώσεις ε; Αυτή είναι, ο Αντώνης την έκανε, αλλά εσείς θέλετε να τον φτάσετε τον άνθρωπο να σας παρακαλάει και να σέρνεται κάτω...
Nikolaos_Kokkinos (21-02-24), panahs7 (21-02-24)
Με ενδιαφέρει τόσο πολύ η ομάδα του Μπέου που δεν ξέρω καν τι μου λες και πότε τα είπε.
Ούτε αυτό δεν έκανε, συγχώνευση έγινε με μια ομάδα που ήταν Β' εθνική αν θυμάμαι, έκανε τα κουμάντα του να φάει σπρώξιμο και σε 1-2 χρονιές ήταν στην Α' για να ανέβει στο άρμα της εξυγίανσης.
Ρε φιλε μισο για να καταλαβω, αρα εχετε απο ομαδες: Βολος, Νiκη Βολου, Ολυμπιακος Βολου (?) και.? Παν-Μαγνησιακο? πως τη λενε την αλλη?.. ποσες ομαδες ρε χρειαζεται μια πολη στο μεγεθος του Βολου?, αμα ειναι βαλτε και αλλες 1-2 και φτιαξτε δικη σας λιγκα ναουμε
edit: Εχει κ Αλμυρο ετσι δν ειναι ?
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τα τοπικά/ερασιτεχνικά τι τα βάζεις; O Βόλος είχε τον Ολ. Βόλου (που μόνο με Ολυμπιακό δεν έχει σχέση για να μη τον συμπαθείτε) και η Ν. Ιωνία έχει την Νίκη. Και ήρθε ο Μπέος και έφτιαξε μια τσόντα που την ονόμασε Βόλος και της έβαλε μπλε-κόκκινο για να μας συγκινήσει.
ΥΓ. Ο Βόλος έχει ξεπεράσει πλέον τους 200Κ κατοίκους btw.
panahs7 (21-02-24)
Nikolaos_Kokkinos (21-02-24), panahs7 (21-02-24)
drizzt (21-02-24)
voskos_7 (21-02-24)
Θεωρητικα, γιατι πρακτικα παρα πολυς κοσμος εξαναγκαστηκε απο τον εργοδοτη του, εγω ασπουμε ειχα επιλογη η να το κανω η να μεινω χωρις δουλεια.
Ελαχιστοι εργαζομενοι τελικα απηλαυσαν το διακαιωμα της επιλογης στο θεμα εμβολιου.
voskos_7 (21-02-24)
ναι ναι, χαλαστε μου κ το "εδω γελαμε", 2 θρεντ εχω που δεν βγαινω off-topic, το actual "off-topic" και εδω () και κοιτα τωρα τροπη που παει να παρει η κουβεντα
Nikolaos_Kokkinos (21-02-24)
Το να προσπαθούμε να επιχειρηματολογήσουμε υπέρ της μίας ή της άλλης πλευράς, με σκοπό να πείσουμε για την ισχύ της άποψής μας, εμείς, οι συγκεκριμένοι, για τέτοιο θέμα, εμπίπτει στη θεματική του νήματος πάντως...
Bookmarks