Έχουμε αφαιρετικό χιούμορ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Φαίνονται - ο πιλότος δεν τις βλέπει...
μα δε φταις εσυ, εδω τα συστηματα τους ναουμε
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Τα συστήματά μας φταίνε που είσαι ο μοναδικός που τον παίζεις εδώ μέσα;
panahs7 (04-02-24), Paneas (04-02-24), patrickdrd (05-02-24), voskos_7 (17-07-24)
estai (11-02-24)
Nikolaos_Kokkinos (18-02-24)
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Να υπενθυμίσουμε βέβαια, ότι δεν έγινε το πουστριλίκι υποχρεωτικό για να δικαιολογείται τέτοια οργή από κάπου...
Paneas (20-02-24)
Μην παίρνεις κι όρκο... δες τι έγινε με τα μπόλια... ας πλυθούμε καλού κακού, ποτές δεν ξέρεις...
There is a Dude in town
voskos_7 (20-02-24)
Σου μοιάζει ο Τύπος για άτομο να έκατσε να κάνει;;;
Έμμεσα, ήταν υποχρεωτικό και ο τρόπος και πολλά από τα άτομα που ανέλαβαν να το προμοτάρουν, δεν ήταν και οι πλέον κατάλληλοι...
Εγώ έκανα ό,τι δόση υπήρχε, κυρίως επειδή υποψιάζομαι ότι αν είχαν σκοπό να ξεκάνουν μαζικά κόσμο, δεν θα ξεκινούσαν από τους συνεργάσιμους και ακόμα και τώρα, που δεν βλέπω καμία μεταβολή επάνω μου, μπορώ να ακούσω κάθε σκεπτικό για να μην το έχει κάνει κάποιος, υπό την αυστηρή προϋπόθεση ότι δεν περιλαμβάνεται ο Σατανάς σε αυτό...
Περίμενε γιατί θα χάσουμε τη μπάλα πάλι. Λέει ο dude ότι έγινε υποχρεωτικό. Τον υποχρέωσαν να το κάνει; Αν δεν το έκανε, εκεί τελειώνει η συζήτηση περί υποχρεωτικότητας. Είναι σαν τους αεροψεκασμούς, για να μας κάνουν πράους και υποτακτικούς, αλλά ταυτόχρονα έχουμε την ικανότητα να ξεσκεπάσουμε όλη τη συνωμοσία. Και ας μην εστιάσουμε στα εμβόλια, άλλο ήταν το θέμα μας. Θα κάτσουμε να συζητήσουμε σοβαρά το ενδεχόμενο να μας υποχρεώσουν να γίνουμε ομοφυλόφιλοι; Έχει ξεφύγει η φάση μιλάμε, άλλα επίπεδα πρόσφυσης.
Και on topic:
Bookmarks