voskos_7 (18-03-23)
voskos_7 (18-03-23)
Why women live longer than men #4.591...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Nikolaos_Kokkinos (18-03-23)
Γατακια οταν εμεις τα καναμε εδω αυτα
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Nikolaos_Kokkinos (07-05-23)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
...
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Αν αλλάξεις τους ρόλους με Καραπαπά και Μαρσέλο είναι σαν να φτιάχτηκε για Ολυμπιακό το σκετσάκι.
Μλκες κλαιω
Sent from my SM-S911B using Tapatalk
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Nikolaos_Kokkinos (24-06-23)
Τωρα εξηγουνται ολα...
Υπαρχει σχολη
"Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα" - Γιόχαν Κρόιφ
Νομίζω υπάρχει μια θαλάσσια περιοχή στη Μαλαισία ή κάπου εκεί που λέγεται Malaka. Πιλότος είσαι, ενημέρωσέ μας!
panahs7 (24-06-23)
Βοσκεεε, δες εδω ερωτηση που επεσε στο Chase χαχαχα κλαιω
drizzt (26-06-23), panahs7 (26-06-23), pirateeeeeee (26-06-23), voskos_7 (07-11-23)
Κορυφαία σκηνή, κορυφαίο σενάριο στην ελληνική tv.
voskos_7 (29-06-23)
Πολύ θα ήθελα να γνωρίσω τον "καθηγητή". Αν κρίνω από το σημειωματάριο μάλλον είναι σε γερμανικό σχολείο.
![]()
Πήρα δώρο σε έναν τυφλό φίλο μου έναν ανοξείδωτο τρίφτη τυριού.
Μου είπε ότι ήταν το πιο βίαιο βιβλίο που έχει διαβάσει ποτέ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
flessanto (22-07-23)
τΙ 400 ΕΥΡΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ???? ΠΟυ ειναι ο ΕΣΤΑΙ να βγαλουμε εκατομμυρια
panahs7 (11-07-23)
Bookmarks