ο κονε στο καναπε με τον Σχορτσανιτη
ο κονε στο καναπε με τον Σχορτσανιτη
Νοιάζεσαι για το μέλλον σου; ΙΕΚ Ξηροί! Γίνε οπλοτεχνουργός, βομβιστής, κατασκευαστής εκρηκτικών μηχανημάτων, σκοπευτής! Γιατί τα ΙΕΚ Ξηροί βάζουν στόχους και τους πετυχαίνουν!
ΝΕΟ!
Τώρα μπορείς να εξειδικευτείς και σαν καμικάζι με μεταπτυχιακό στην Αλ Κάιντα!
Ναι.Και ο Fast and Furious και πολλα αλλα..
Να γελασουμε και λιγο γιατι με τους κωλοΓιαπωνεζους μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι!
ΝεοΕλληνες!![]()
Βλέπει κάποιος έναν φίλο να οδηγεί ένα αυτοκίνητο τελείως στραπάτσο. Όλο βαθουλώματα, φύλλα, κλαδιά, χόρτα, χώματα και αίματα.
- Καλά ρε, ρωτάει, πως έγινε έτσι καινούργιο αυτοκίνητο;
- Χτύπησα έναν δικηγόρο.
- Εντάξει, αυτό εξηγεί τα αίματα, αλλά τα φύλλα; Τα κλαδιά; Τα χόρτα; Το χώμα;
- Ε, την πρώτη φορά μου ξέφυγε, και αναγκάστηκα να τον κυνηγήσω μέσα στο πάρκο...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Επειδη βλεπω τον τελευταιο καιρο να υπαρχει μια ταση να ανοιγουμε συνεχεια νεα threads χωρις κανενα λογο αφου τα ηδη υπαρχοντα μας καλυπτουν να κανω μια συσταση σε αυτο το θεμα να ειμαστε πιο προσεχτικοι.
Δεν ειναι δυνατον να τρεχω απο πισω και να μαζευω και να μετακινω τα διαφορα threads που ανοιγετε στα σωστα.
Αυτο πιο πολυ το λεω για τους νεους φιλους μας...
Ευχαριστω.
Ένας εργάτης που δουλεύει σε ένα μεγάλο εργοστάσιο μπύρας, πέφτει σε ένα μεγάλο βαρέλι μπύρας και πνίγεται.
Στην κηδεία του η γυναίκα του κλαίει και οδύρεται. Σε κάποια στιγμή ακούγεται να λέει:
- Κώστα, αχ, Κώστα μου. Δεν είχες ούτε μία ευκαιρία.
Ο προϊστάμενος του νεκρού την ακούει και της λέει:
- Μα τι εννοείτε ότι δεν είχε ούτε μία ευκαιρία; Δυο φορές βγήκε από το βαρέλι για κατούρημα.
Δύο μεθυσμένοι μπαίνουν μέσα σ� ένα λεωφορείο. Ξαφνικά, φρενάρει το λεωφορείο κι ο ένας μεθυσμένος πέφτει πάνω σ� ένα σμηνίτη.
- Εσύ είσαι ο εισπράκτορας;
- Όχι απαντά ο σμηνίτης, είμαι αεροπόρος!!!
Και ο μεθυσμένος γυρίζοντας προς το φίλο του:
- Κατέβα ρε μαλάκα, σε αεροπλάνο μπήκαμε!!!
Μετά το τέλος του Μεγάλου Φεστιβάλ Μπύρας στην Γερμανία, όλοι οι πρόεδροι των εταιριών Ζυθοποιίας αποφάσισαν να βγουν έξω για... μια μπύρα.
Το αφεντικό της Corona κάθεται στο μπαρ και λέει:
- Θα ήθελα την καλύτερη μπύρα στον κόσμο! Μια Corona, παρακαλώ.
Ο μπάρμαν πιάνει ένα μπουκάλι από το ράφι και του το δίνει.
To αφεντικό της Βudweiser λέει:
- Θά ήθελα την καλύτερη μπύρα στον κόσμο! The King of Beers!! Μια Budweiser, παρακαλώ!
Ο μπάρμαν του δίνει μία.
Ο τύπος από την Coors:
- Θα ήθελα την μόνη μπύρα που είναι φτιαγμένη με πραγματικό νερό πηγής από τα Βραχώδη Όρη. Δώσε μου μια Coors!!
Παίρνει κι αυτός την μπύρα του!!
Ο τύπος από την Amstel κάθεται και λέει:
- Δώστε μου μια Κόκα Κόλα.
Ο μπάρμαν ξαφνιάζεται λίγο, αλλά του δίνει ό,τι παράγγειλε. Οι άλλοι όμως ζυθοπαραγωγοί τον κοιτάζουν περίεργα και ρωτάνε γιατί δεν πήρε Amstel!
Κι εκείνος:
- Να, σκέφτηκα, αφού δεν πίνετε εσείς μπύρα, γιατί να πιω εγώ;
---------------------
![]()
---------------------
![]()
Bookmarks