23-1;;;;;; Ήταν που ήταν το ελληνικό πρωτάθλημα, τώρα έγινε...
χαχαχαχα!!! Καλόοοοοοο!!!
Ένας κτηνοβάτης, ένας σαδιστής, ένας δολοφόνος, ένας πυρομανής κι ένας μαζοχιστής, κάθονται στο παγκάκι ενός ψυχιατρείου και βαριούνται...
"Να κάναμε σεξ με μια γάτα;", λέει ο κτηνοβάτης
"Να κάνουμε σεξ με τη γάτα, αλλά μετά να την βασανίσουμε", λέει ο σαδιστής
"Να κάνουμε σεξ με τη γάτα, να τη βασανίσουμε, αλλά μετά να τη σκοτώσουμε", λέει ο δολοφόνος
"Να κάνουμε σεξ με τη γάτα, να τη βασανίσουμε, να τη σκοτώσουμε, μετά να την κάψουμε κιόλας", λέει ο πυρομανής
Ησυχία απλώθηκε αμέσως μετά... όλοι περίμεναν τον μαζοχιστή να μιλήσει...
... και αυτός λύνει τη σιωπή:
"νιάουουουουου!"
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
1925
Ki esy Paparazzi διαβαζεις??![]()
Τρομερή ατάκα από μια σειρά καρτούν που είδα το Σ/Κ:
"Ο πατέρας μου ήταν εθιστική προσωπικότητα. Κάπνιζε αρειμανίως για παράδειγμα. Μετά, για να το κόψει, άρχισε αυτό που κάνεις με τις βελόνες, πως το λένε, α ναι, ηρωίνη."
Αυτό το παίχτη, πόσα Καρχίρε είναι?
Τι καρτουν βλεπεις ωρε Αντωνη;
Μίκυ Μάους, ΧΧΧ version.
Αυτό το παίχτη, πόσα Καρχίρε είναι?
Κι εγώ θα δω τα στρουμφάκια να την πέφτουν με την σειρά στην στρουμφίτα...![]()
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
1925
Man of the year 2006!!!![]()
....χαχαχαχαχΑχχ..... θεϊκό.....
I got idea man You take me for a walk Under the sycamore trees The dark trees that blo.w baby
In the dark trees that blo.wAnd I'll see you And you'll see me And I'll see you in the branches that blo.w
In the breeze, I'll see you in the trees Under the sycamore trees
I got idea man You take me for a walk Under the sycamore trees The dark trees that blo.w baby
In the dark trees that blo.wAnd I'll see you And you'll see me And I'll see you in the branches that blo.w
In the breeze, I'll see you in the trees Under the sycamore trees
Σωτήρη (και λοιποί) βρήκα το νέο σας PC
Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε αεροπλάνο, και καθίσετε δίπλα σε κάποιον που δεν σταματάει να σας μιλάει, σας προτείνουμε να βγάλετε από την τσάντα σας το laptop, να ανοίξετε προσεκτικά την οθόνη (έτσι ώστε το ενοχλητικό άτομο που κάθεται δίπλα σας να μπορεί να δεί), και να [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ].
Θα του φύγει η Τρ....πα ή ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ του.
αχαχαχαχαχαχα!!!! Ωραίος!!!
Δεν μου φορτωνει Αντωνη...
Bookmarks