Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Μια μέρα, κάπου στην Αμερική, περπάταγε μία καλόγρια και ξαφνικά έρχεται ένας φαντάρος και της λέει: Πρέπει να με κρύψετε κάτω από το ράσο σας,και τσουπ μπαίνει κάτω από αυτό. Περνάνε δύο της στρατονομίας , και μόλις φεύγουν βγαίνει αυτός και λέει.Ξέρετε κρύφτηκα γιατί δεν θέλω να πάω στο Ιράκ. Εν τω μεταξύ κάτω από το ράσο παρατήρησα ότι έχετε δύο υπέροχα πόδια! Και η καλόγρια του λέει: Αν πρόσεχες λίγο πιό πάνω θα παρατηρούσες ότι έχω και δύο υπέροχα αρχ@@ .Ούτε κι εγώ θέλω να πάω στο Ιράκ...
chainsaw (15-01-19), iakov7 (22-01-19), patrickdrd (15-01-19)
Πως μπορούν να χωρέσουν 6 δαπιτες σε ένα σμαρτ;
Βάζεις μέσα έναν πρωτοετή.![]()
flessanto (17-01-19)
Τωρα πηρα χαμπαρι τι χαμος εγινε με το μετρο θεσσαλονικης
Από Δευτέρα θα είναι κλειστό το #Μετρο_Θεσσαλονικης λόγω απεργίας των οδηγών των συρμών του!!!
![]()
celticfrost (30-01-19), chainsaw (03-02-19)
BrazHlias (03-02-19), celticfrost (03-02-19)
Rena (03-02-19)
Εντελώς τυχαία μου ήρθε αυτό στο μυαλό.
BrazHlias (04-02-19), celticfrost (04-02-19)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
flessanto (10-02-19)
Διαψευστηκε αυτο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (07-03-19)
drizzt (08-03-19), flessanto (07-03-19), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (08-03-19)
—John Lennon
flessanto (19-03-19)
—John Lennon
Eνας μηχανικός πεθαίνει και πάει κατα λάθος στην κόλαση. Για λόγους πολιτικής όλοι οι μηχανικοί πάνε στον παράδεισο αλλά αυτός τους
ξέφυγε.
Κατεβαίνει στην κόλαση ο μηχανικός, άθλια η κατάσταση, πολύ ζέστη,φωτιές, λάβα, υδρατμοί, πανικός. Βρίσκει τον διάβολο του τα λέει
ένα χεράκι και σε ένα μήνα μέσα έχει εγκαταστήσει κλιματισμό,
υδρομασάζ,τουαλέτες και κυλιόμενες σκάλες.
Παίρνει ο Θεός τηλέφωνο:
- Πως περνάτε εσείς εκεί κάτω;
- Χάρμα, έχουμε ένα μηχανικό εδώ, δουλευταράς το παιδί, έφτιαξε τουαλέτες, υδρομασάζ, κυλιόμενες σκάλες...
- Tι; Eγινε λάθος, δεν πρέπει να έχετε εσείς μηχανικούς, να τον στείλεις πίσω!
- Τι λε ρε, έχουμε βάλει μπροστά για πισίνες αίθρια, πάρκα, σιγά μην
στον στείλω
- Στείλε τον αμέσως διαφορετικά θα σου κάνω μήνυση!
- Σοβαρά; Και που θα βρεις δικηγόρο;
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks