flessanto (17-12-18)
Ο Δημήτρης κάνει πάρτυ για να γιορτάσει τα γενεθλιά του και καλεί τον φίλο του τον Βοσκό.
”Βοσκέ, θα έρθεις στο πάρτυ που θα κάνω για τα γενεθλιά μου το Σάββατο; Στις έξι θα σας τραγουδήσω, στις εφτά θα παίξουμε μουσική και στις οκτώ θα φάμε.”
Ο Βοσκός του απαντάει : ”Εννοείται πως θα έρθω! Στις οκτώ ακριβώς θα είμαι εκεί.”
flessanto (17-12-18)
Μια 45άχρονη βάζει αγγελία που λέει:
"Ζητείται γαμπρός, που να μην με δέρνει, να μην με εγκαταλείψει ποτέ και να με ικανοποιεί σεξουαλικά. "Ύστερα από 5 χρόνια, ανοίγει την πόρτα η πενηντάχρονη και αντικρίζει έναν ανάπηρο με κομμένα χέρια και πόδια και της λέει:
-Γεια σας!, διάβασα την αγγελία που είχατε βάλει! κοιτάξτε! 1ον, δεν μπορώ να σας δείρω, γιατί δεν έχω χέρια και 2ον, δεν μπορώ να σας εγκαταλείψω, γιατί δεν έχω πόδια!
-Ναι, αλλά εγώ ζήτησα να με ικανοποιείτε και σεξουαλικά, του απαντά η 50άχρονη.
-Το ξέρω!, με το καβλί μου, σας χτύπησα την πόρτα!!!
Είναι ένα κινεζάκι, ένα αμερικανάκι, και ένα ελληνόπουλο και συζητάνε.
Λέει λοιπόν το κινεζάκι:
- Καλά μιλάμε, η μητέρα μου δουλεύει 100 χιλιόμετρα μακριά απο'δώ αλλά με το καινούριο τρένο 3:00 σχολάει και 3:02 το τραπέζι είναι στρωμένο!
- Καλό, λέει το αμερικανάκι, αλλά εμένα ο πατέρας μου δουλεύει στη Nasa ξέρετε, και με τον καινούριο πύραυλο, δουλεύει στο φεγγάρι. 2:00 σχολάει, 4:00 τρώμε όλοι μαζί!
- Τι μου λέτε ρε, λέει το ελληνόπουλο.
- Εμένα ο πατέρας μου είναι δημόσιος υπάλληλος. Σχολάει στις 3 και στις 2:30 έχουμε ήδη φάει...
Για πούλιτζερ ο δημοσιογράφος.
chainsaw (06-01-19), patrickdrd (06-01-19)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο οι Αφγανοί να κάνουν όντως μανούβρες στη μέση του δρόμου και έτσι να δυσκολεύουν την κυκλοφορία στους δρόμους του κέντρου.
Έρχονται οι ξένοι και μας παίρνουν τις θέσεις πάρκινγκ.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
drizzt (11-01-19)
Εν τω μεταξύ το ότι εκμεταλλεύεται έναν άρρωστο άνθρωπο ενδεχομένως με κανά ψίχουλο για να δημιουργήσει κλίμα ο παπάρας ο δημοσιιοβλάκας δε είναι αρκετό για να του πάρουν την άδεια;
Έχουμε γεμίσει κρετίνους σε αυτή τη πουτάνα χώρα.
chainsaw (06-01-19)
Ryanair εκεί;
Μάλιστα!
Καλημέρα. Θα ήθελα ένα εισιτήριο για Βερολίνο.
Δεν θα μας πείτε εσείς που θα σας πάμε, κύριε!
dimace (07-01-19)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
~~~~~~~!!!!!!!!
Οντως ~~~~~~~ ομως, δεν τρολαρω.
Rena (11-01-19)
Τι έχεις ρε;
Χρωστάω 600 Ευρώ στη ΔΕΗ, 400 στο νοίκι και 200 κοινόχρηστα.
Θέλεις να σε βοηθήσω;
Αν μπορείς.
Χρωστάς 1200 Ευρώ!
~~~~~~~~~ και ~~~~~~~~~, όντως, Λευτέρη...
Από την άλλη όμως, αν ~~~~~~~, ο ~~~~~~~~~ και δε ~~~~~~~~~~, όλοι οι υπόλοιποι, που σε οποιαδήποτε περίπτωση θα ~~~~~~~~~~ τους ~~~~~~~~~, εμείς, τί συζητάμε;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Κοιτα που φτασαμε να μας το λογοκρινουν κιολας οπως τις βρισιες![]()
Ξερω, ξερω...
Το παιρνω πισω. Επρεπε να γραψω οτι ηταν μαλακια το ποστ του Νικου!!![]()
Ξέρεις ότι ζεις στο έτος 2019 όταν...
1) άθελα πληκτρολογείς το PIN σου στο φούρνο μικροκυμάτων
2) χρόνια έχεις να παίξεις πασιέντζα με αληθινές κάρτες
3) έχεις μια λίστα με 50 αριθμούς τηλεφώνων για να επικοινωνείς με την οικογένεια σου που αποτελείται από 3 άτομα
4) στέλνεις Mail στον συνάδελφο σου που κάθεται στο διπλανό γραφείο
5) έχεις χάσει κάθε επαφή με φίλους σου γιατί δεν έχουν E-mail
6) επιστρέφεις μετά από μακριά και κουραστική ημέρα εργασίας στο σπίτι σου και στο τηλέφωνο απαντάς με το όνομα την εταιρίας
7) στο τηλέφωνο σου στο σπίτι παίρνεις το 9 για βγάλεις εξωτερική γραμμή
8 ) επί 4 χρόνια βρίσκεσαι στην ίδια θέση αλλά για 3 διαφορετικές εταιρίες
10) όλες οι διαφημίσεις στην τηλεόραση έχουν στο κάτω μέρος την ιστοσελίδα
11) πανικοβάλλεσαι επειδή βγήκες από το σπίτι χωρίς να πάρεις το κινητό σου και επιστρέφεις αμέσως για να το πάρεις
12) σηκώνεσαι το πρωί και η πρώτη δουλειά που κάνεις είναι να ανοίξεις το Outlook/LotusNotes πριν κάνεις καφέ
13) γέρνεις το κεφάλι για να χαμογελάσεις
14) διαβάζεις αυτό το κείμενο και χαμογελάς
15) χειρότερα ακόμη, ξέρεις ήδη σε ποιόν θα το στείλεις
16) είσαι πολύ απασχολημένος για να καταλάβεις ότι σε αυτή τη λίστα λείπει το 9
17) ξαναπέρασες τη λίστα για να διαπιστώσεις ότι πράγματι λείπει το 9
Bookmarks