celticfrost (27-10-18), drizzt (27-10-18), flessanto (27-10-18), Rena (27-10-18)
Tι κάνουν οι μαλάκες? Καίνε το καλοριφέρ καλοκαιριάτικα???![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
celticfrost (27-10-18), drizzt (27-10-18), flessanto (27-10-18), Rena (27-10-18)
The Dude (27-10-18)
The Dude (27-10-18)
celticfrost (27-10-18), estai (27-10-18), flessanto (27-10-18), giovanni#10 (27-10-18), The Dude (27-10-18)
Τον πήραν και σε σχολείο. Αν σταματήσει να γράφει πιθανόν να τον κάνουν και διευθυντή.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Θα έχει πάρει και Α8.
R8 θελεις να πεις...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
BrazHlias (29-10-18), celticfrost (29-10-18), The Dude (29-10-18)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
drizzt (08-11-18)
μουχαχα...πανηγυριζουν το 2-10 παθητικο με 0 βαθμους.εχει πιο κατω παιδια;εχει πατο το βαρελι;
οχι ακομα μιας και μενουν 2 ηττες ακομα για να δουμε τι θα λενε μετα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
flessanto (08-11-18), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-11-18)
Εγώ είμαι μαζί τους να ξέρεις. Φτάνει πια αυτή η αηδία με τους διαιτητές.
Απαιτούμε εδώ και τώρα...
Ξένους διαιτητές στο ελληνικό πρωτάθλημα και
Έλληνες διαιτητές στην Ευρώπη.
Ουστ ξεφτιλισμενοι που θέλετε όλοι το κακό του ελληνικού ποδοσφαίρου.
ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΩΡΑ
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
drizzt (08-11-18)
Απαιτούμε διαιτητές χωρίς κασκόλια για να τους δωρίζουμε εμείς... και να ξέρουμε πού μένουν.
There is a Dude in town
drizzt (08-11-18)
Μια μερα ενας τυπος κανοντας βολτα περναει εξω από ένα μαγαζι με ζωα και πτηνα...Στην πορτα ηταν ενας παπαγάλος ο οποιος μολις τον βλεπει του λεει: Γεια σου μαλακα…
Ο Τυπος (όχι εσυ Dude, άλλος Τυπος :![]()
![]()
) μενει καγκελο, αλλα σκέφτεται ότι ετσι λεει ο παπαγάλος σε οσους βλεπει...Περναει λοιπον την επομενη και παλι τα ιδια…
Σκέφτεται: Θα περασω μετα από αλλον να δω τι θα πει...Οντως περναει μετα από καποιον αλλον περαστικο. Γεια σου Κωστα λεει ο παπαγάλος, αλλα μολις περναει αυτος, γεια σου μαλακα. Αλλαζει δρομο και ξαναπερναει μετα από καιρο. Με το που τον βλεπει ο παπαγάλος: Σε χασαμε, που ησουνα μαλακα???
Εξοργισμένος μπαινει στο μαγαζι και παιρνει τον παπαγαλο. Τον βαζει σε έναν σακο και τον πηγαινει σε μια ερημικη τοποθεσια οπου αρχιζει να βαραει αλύπητα τον σακο κατω. Μετα από ωρα ανοιγει τον σακο να δει τι εγινε… Ο Παπαγαλος βγαινει από τον σακο, τιναζει τα φτερα και λεει έκπληκτος: Πω, πω σεισμος. Και γλιτώσαμε μονο εγω κι ο μαλακας…!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κάποτε οδηγούσε ένας τύπος με μηχανάκι. Όπως έτρεχε, του έσκασε ένα σπουργίτι στη μούρη. Το σπουργίτι λιποθύμησε, αλλά δεν πέθανε. Ο τύπος το πήρε σπίτι, το φρόντισε και το έβαλε σε ένα κλουβί. Μόλις ξύπνησε το σπουργίτι, κοίταξε τα κάγκελα γύρω του και σκέφτηκε: " Αμάν!! Τον σκότωσα τον άνθρωπο"!!!!!!!!
BrazHlias (10-11-18), celticfrost (09-11-18), estai (09-11-18), ttg_red (10-11-18), voskos_7 (09-11-18)
estai (09-11-18)
Λέει ανέκδοτο ο τύπος ο πανδύσκολος... 4-5 θενκια... λέει η τύπισσα η ΜανταΡένα... μόνον ο χιονιάς...![]()
There is a Dude in town
Τονε δωροδοκούνε για να συνεχίσει να ανεβάζει βίδεα...
Βέβαια, αν πέσουν στα χέρια της Ρένας, θα είναι αργά να ξανασκεφτούν τί κάνανε τόσο καιρό...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Rena (09-11-18)
Bookmarks