Τρολαρεις ακομη και αθελα σου....
Παει ο τυπος στον γιατρο,
-γιατρε δεν γαμαω!
-ΑΑ ,λεει ο γιατρος, αυτο δεν ειναι τοσο σοβαρο να παρε αυτα τα χαπια και θα δεις μετα απο 10 μερες σιγουρη βελτιωση!
μετα απο 10 μερες
-γιατρε δεν γαμαω!
-ΑΑ μην ανησυχεις,ψυχραιμος ο γιατρος, σε μερικους οργανισμους αυτα τα χαπια δεν πιανουν να δοκιμασε και αυτα ,και του δινει μια συνταγη,και θα δεις αμεσως αποτελεσματα.
μετα απο 20 μερες
-γιατρε τα χαπια δεν καναν τιποτα! δεν γαμαω
- τι να σου πω παιδι μου μαλλον το προβλημα σου ειναι μη αναστρεψιμο! δεν εχω τιποτα αλλο να σου δωσω!
-δεν πειραζει γιατρε μην στεναχωριεσαι!
οπως φευγει ο τυπος του κλεινει το ματι η γραμματεας του γιατρου που τον ειχε δει τοσο καιρο και τον ψιλογουσταρε .κλεινει και αυτος το ματι πιανονται και αρχιζουν '' πατα κιουτα πατα κιουτα'' ακουει θορυβο ο γιατρος βγαινει και τους βλεπει
-ΕΣΥ ΡΕ ΔΕ ΗΣΟΥΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΑΜΑΓΕΣ;
και ο τυπος ψυχραιμα:
- αμα βρω γαμαω!!
patrickdrd (14-09-18)
BrazHlias (14-09-18)
flessanto (14-09-18)
Από όσο θυμάμαι, την πρώτη και τελευταία φορά που λάδωσε, από κεκτημένη ταχύτητα έριξε και αλεύρι...
Και μη το αρνηθεί, γιατί υπάρχει και αντίστοιχο αποδεικτικό υλικό.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
The Dude (14-09-18)
Rena (14-09-18)
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Μάλλον ψυχολογικό τέστ που τεστάρει την συμμόρφωση των επισκεπτών με τους κανονισμούς.
[YOUTUBE]YFnS5usUEws[/YOUTUBE]
![]()
![]()
![]()
Rena (14-09-18)
drizzt (15-09-18), flessanto (15-09-18), giovanni#10 (15-09-18), Rena (15-09-18)
Εσεις που κοροιδευετε, δεν εχετε ακουσει για την αυξηση ηλικιας με γεωμετρικη προοδο;
Aν και δεν το ζητήσατε θα μοιραστώ κι εγώ μια παρόμοια ιστορία. Την περίοδο που ημουν φοιτήτρια, μια μέρα γύριζα με έναν συμφοιτητή στην Αθήνα. Στο πούλμαν ο οδηγός είχε ένα ανεμιστηράκι. Ξαφνικά το άνοιξε και εκει που ήμαστε ήρεμα, άρχισε να ακούγεται ενα "βζζζζ". Απο τον ήχο, αυτό που κατάλαβα εγώ, όπως είναι το λογικό για εμένα, είναι οτι έφτιαχνε φραπέ με τη φραπεδιέρα την ώρα που οδηγεί.
-Καλά λέω. Αυτός οδηγεί και φτιάχνει φραπέ; Τι γέλιο.
Τα έπαιξε ο άλλος. - Ε ναι ... χαχα.
Περνούσε η ώρα, συνέχιζε το βζζ. Δε μπορεί σκέφτομαι κάτι άλλο κάνει. Ρίχνω μια ματιά, βλέπω το ανεμιστηράκι.
- Ρε συ ανεμιστηράκι ήταν τόση ώρα.
-Φυσικά.
- Και γιατί δε μου είπες τίποτα και με άφησες να πιστεύω οτι φτιάχνει φραπέ;
-Σε έκανε τόσο ευτυχισμένη το ψέμα, που δεν ήθελα να στο χαλάσω.
Κάτι τέτοιο έκανε και ο βραζηλίας στο φίλο του, που λέει στους γνωστούς του οτι κάθε μέρα παίρνει κουλουρι απο τους κουραδες.
Και επειδή με έχει πιάσει η γνωστή χαζομάρα μου συνεχίζω με ένα αστείο που σκέφτηκα.
- Αν στο facebook λένε τους Έλληνες κατσικογ@@ηδες και ο Ρονάλντο είναι goat, ο εραστής του Ρονάλντο είναι Έλληνας;;![]()
BrazHlias (15-09-18)
Rena (15-09-18)
Rena (15-09-18)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μερικες φορες κατι με πιανει και τα βαζω με τον εαυτο μου. Δεν ξερω, ισως φταιει τελικα η καταθλιψη. Θελω το μυαλο μου να απαλλαγει απο το σωμα μου και το αντιστροφο.
Εχω την ταση να γινομαι αυτοκαταστροφικος, να κανω κακο στον εαυτο μου, αλλα ευτυχως τις περισσοτερες φορες ενας φυλακας αγγελος με προστατευει. Σημερα ηταν ο σερβερ, αυριο μπορει να ειναι καποιος αλλος. Ενας φιλος ισως.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
BrazHlias (18-09-18)
Bookmarks