"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
differance (26-09-17), Red&White-Nick-7 (26-09-17)
ειχα παρομοιο προβλημα με ενα router απο τη cyta. Αναγκαστηκα να βαλω σιτες αλουμινιου σε ολο το σπιτι, μου πηγε ο κουκος αηδονι και δουλεια δεν εκανα.
Ιντερνετ δεν εχω, αλλα γλιτωσα απο τα κουνουπια τουλαχιστον.
panahs7 (27-09-17)
Αποτυχημένο τρολ, εμένα δεν μ' άρεσε.Ένας στόκος που υποτίθεται είναι αυτός, δεν θα ήξερε να διαβάσει τα "h, l" και να καταλάβει ότι λέει χολ.
![]()
Η σίτα ήταν έξυπνη, τύπε τρολ; Αλλιώς δε δουλεύει...
There is a Dude in town
—John Lennon
BrazHlias (28-09-17)
—John Lennon
celticfrost (04-10-17)
Μετα το Survival Secrets, ερχονται στο Εψιλον το 40-40, Χαρουμενοι Μαζι, Παρα Δεκα, Μην αρχιζεις την γκρινια, Το Καφε της Χαρουλας, Κωσταντινου και Μαριας![]()
—John Lennon
BrazHlias (06-10-17), celticfrost (04-10-17), giovanni#10 (04-10-17), Red&White-Nick-7 (04-10-17), The Dude (04-10-17)
Πάλι δε θα παίξει τους Απερίγραπτους, τύπε;![]()
There is a Dude in town
—John Lennon
celticfrost (09-10-17), consigliere (09-10-17), Red&White-Nick-7 (09-10-17)
Ρε μαλάκες, έχει λίγη καπνίλα το σπίτι και διάβασα στον τίτλο ΕΔΩ ΓΑΜΑΜΕ!![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Και μπήκες να δεις τι παίζει τύπε ή ήρθες φορτωμένος;![]()
There is a Dude in town
differance (09-10-17)
Και τα 2 υποθέτω![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τύπε, σπαθί τώρα... είσαι εγγεγραμμένος στο κλουμπ ή του έχεις ξεφύγει του προέδρα; Σε κόβω ταλέντο ατσαλάκωτο...![]()
There is a Dude in town
differance (09-10-17), dimace (12-10-17)
differance (12-10-17), The Dude (12-10-17)
Ένας κυνηγός είναι στο δάσος και κυνηγάει αρκούδες. Εκεί που έστηνε καρτέρι μια αρκούδα τον πλησιάζει από πίσω και του λέει :
– Βρε καλώς το παιδί…Λοιπόν θα σου δώσω δύο επιλογές. Η θα σε φάω ή θα κάτσεις να σε πηδήξω.
Τι να κάνει ο κυνηγός…την ήθελε τη ζωή του, οπότε κάθεται να τον πηδήξει..
Την επόμενη εβδομάδα ο κυνηγός αποφάσισε να εκδικηθεί την αρκούδα, οπότε πηγαίνει και στήνει πάλι καρτέρι στο δάσος.
Η αρκούδα αθόρυβη πάλι τον πλησιάζει από πίσω και του λέει :
– Ξέρεις τώρα τι θα γίνει…Η θα σε φάω ή θα σε πηδήξω.
Αναγκαστικά ο κυνηγός της ξανακάθεται…
Την επόμενη εβδομάδα ο κυνηγός ξαναπάει στο δάσος οπλισμένος με μπαζούκας, πολυβόλα και χειροβομβίδες, αποφασισμένος να καθαρίσει την αρκούδα-βιαστή.
Εκεί λοιπόν που έχει στήσει καρτέρι, τον πλησιάζει πάλι η αρκούδα από πίσω αθόρυβα και του λέει :
– Έλα παραδέξου το τώρα! Δεν έρχεσαι εδώ για να κυνηγήσεις αρκούδες…Είναι Κυριακή πρωί και τα ζώα στη ζούγκλα ξυπνούν και μαζεύονται σιγά σιγά στο περίπτερο της πλατείας για να πάρουν τσιγάρα και εφημερίδες. Ουρά, κόσμος, πανικός.
Ξαφνικά, ο λαγός από το τέρμα της ουράς προσπαθεί να περάσει μπροστά. Σπρώχνει, περνάει κάτω από τα πόδια των άλλων ζώων μέχρι που το σταματάει ο ελέφαντας.
- 'Τι έγινε μεγάλε, εμείς είμαστε ηλίθιοι που περιμένουμε?' και του τραβάει μια κλωτσιά και τον πετάει 10 μέτρα πίσω.
Ο λαγός όμως, επίμονος ξαναπροσπαθεί. Καθώς σπρώχνει τον βλέπει η τίγρης και του λέει:
- 'Εσύ είσαι ο εξυπνάκιας κι εμείς οι βλάκες? Ουστ από δω!' και με μια μπουνιά το στέλνει αλλά 10 μέτρα μακριά.
Ζαλισμένος και ταλαιπωρημένος πλέον ο λαγός λέει:
- 'Εεεεεεεεεεε κι εγώ δεν το ανοίγω το περίπτερο σήμερα!'!!!!!!!!!!!!
![]()
—John Lennon
-Ναιγειάσας ένα ξύλο με βοϊδόπουτσα θα ήθελα κι ένα Νες ζεστό!
-Καλά ανώμαλος είσαι; Ζεστό νες με τέτοιο καιρό;
ευτυχως εχει και καφεδακι![]()
—John Lennon
Bookmarks