Rena (16-10-15)
Χέλοου...
There is a Dude in town
Rena (16-10-15)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
iakov7 (23-10-15)
Με το σχολιο του βραζηλια στο οφ τοπικ,θυμηθηκα ενα ανεκδοτο:
Συναντα καποιος εναν φιλο του ντυμενο στα μαυρα.
-Τι κανεις Γιαννη?Γιατι φορας μαυρα.
-Αστα πεθανε η γυναικα μου.
-Σοβαρα?Συλληπητηρια.Απο τι?
-Ε να εκει που τρωγαμε στην τραπεζαρια,στραβοκαταπινει,πεταγεται απο την καρεκλα,ταραγμενη μη μπορωντας ν'ανασανει,τραβα το τραπεζομαντηλο στην ταραχη της και σπαει ολα τα πορσελανινα πιατα....
-Πω τι επαθε!!!!Απο πνιγμο πηγε δηλαδη?
-Κατσε να τελειωσω...Συνεχιζει να χτυπιεται και να προσπαθει να παρει ανασα,πηγαινει στο καθιστικο,ριχνει κατω τη σιφονιερα με ολα τα πορσελανινα αγαλματιδια και κειμηλια,πεφτει πανω στο γυαλινο τραπεζι και κοβεται....
-Αμαν βρε παιδι μου.Και πεθανε απο αιμορραγια?
- Ε κατσε να τελειωσω...Συνεχιζει να προχωραει,σπαει κατι καλες καρεκλες που ειχαμε παρει απο ταξιδι,πεφτει στον τοιχο,πεταει κατι πινακες που ειχαμε,της πεφτει στο κεφαλι ενας σπανιος πινακας πανακριβος..
-Πωπω και πεθανε απο το χτυπημα?
-Ε οχι ...Δεν αντεξα αλλο,την πυροβολησα για να μη μου διαλυσει το σπιτι.
Κατι μου λεει οτι σας λειπουν τα ποστ μου με Αρκα.![]()
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (22-10-15), kwtsios (28-10-15), voskos_7 (22-10-15)
—John Lennon
—John Lennon
BrazHlias (25-10-15)
—John Lennon
celticfrost (28-10-15), panahs7 (28-10-15), Rena (28-10-15)
Μας τρολάρει κι ο Μένιος τώρα, κατάλαβες;![]()
celticfrost (28-10-15)
Νικόλα και Τύπαρα, θέλω τα φώτα σας:
Πήγα χθες στο ΑΤΜ και σήκωσα με την DIAMOND EXECUTIVE 800.000 για τα ψώνια της ημέρας. Πήγα σήμερα το πρωί να σηκώσω 2εκ. για το ΣΚ και το μηχάνημα μου έβγαλε μόνο 1.5 εκ, μην τα γαμ...ω και τα σπάσω όλα. Είναι τα capital controls υπεύθυνα για το πρόβλημα μου; Μήπως φταίει η κάρτα μου και πρέπει να τη δωρίσω σε κανέναν άστεγο να αγοράσει ψωμί; Ή είναι συνομωσία των κομμουνιστών εναντίον του απλού, φτωχού λαού, για μας οδηγήσει σε μεγαλύτερη φτωχοποίηση;
*εντάξει... Πέταξα με το Liar Λονδίνο και σήκωσα από κει λεφτά. Αλλά δεν μπορεί η γαμ...η κυβέρνηση να με ταλαιπωρεί έτσι για φραγκοδίφραγκα, εμένα τον αριστερό...
—John Lennon
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
panahs7 (02-11-15), vasilis-thrylos7 (11-11-15)
Μακ: «Δουλεύουμε για να νικήσουμε τον Ολυμπιακό»
There is a Dude in town
voskos_7 (02-11-15)
—John Lennon
BrazHlias (02-11-15), Fockanegra (02-11-15), iakov7 (04-11-15), panahs7 (02-11-15), pirateeeeeee (02-11-15), voskos_7 (02-11-15)
Γιατί ο άλλος από κάτω που λέει να βάλουν τον Εσιέν;![]()
BrazHlias (02-11-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (02-11-15)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Για δουλειά στα Coffe Island...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks