Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
There is a Dude in town
voskos_7 (19-07-15)
Πως παχυνε ετσι ο Καβανι?![]()
Rena (19-07-15)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
voskos_7 (22-07-15)
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
BrazHlias (22-07-15)
Παντως νομιζω οτι ειναι πιο τρομακτικη οταν γελαει
![]()
voskos_7 (22-07-15)
differance (23-07-15)
Σοβαρα γινονται ακομα ρατσιστικες εκδηλωσεις τυπου ΚΚΚ?
Εδω εχει ενα βιδεακι με καποιον που πηγε να τους χαλασει το παρτυ.
Μου θυμισε αυτο
Ναι και είναι συχνό το φαινόμενο της παρουσίας εξτρεμιστικών ομάδων.
Οι ΗΠΑ έχουν μια πολύ πλούσια ιστορία -άλλο εμείς που ως νεόπλουτοικαράβλαχοι για να στηρίξουμε πολιτικά παραμύθια διαδίδουμε παράξενα πράγματα- της οποίος τα πάθη σε πολύ σημαντικά θέματα όπως η μετανάστευση και η εξαναγκαστική μετανάστευση/δουλεία δεν μπορούν να σβήσουν ακόμη και με τέτοιο επίπεδο ζωής ακόμη και μετά από τόσους και τόσους αιώνες είτε με ακραίες ενέργειες είτε με τον δημοφιλή ήπιο ρατσισμό...
Η ιστορική πολεμική σημαία της Συνομοσπονδίας που κρατάνε είναι εφάμιλλη μην πω πολύ πιο χειρότερη από την σβάστιγκα του χίτλερ, υπερασπιστής της δουλείας και των διακρίσεων. Είναι πάρα πολύ διαδεδομένη στον νότιο τμήμα των ΗΠΑ και ένδειξη υπεροχής έξω από τα σπίτια τους, στα δημόσια κτήρια και στα αυτοκόλλητα πάνω στα αυτοκίνητα κληρονομώντας το μίσος από γενιά σε γενιά...
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Rena (23-07-15)
Απο περιεργεια κοιταξα ενα ακομα βιδεακι και γυρισε το στομαχι μου.Ηλιθιοι με λευκες κουκουλες-συμβολα μισους και απυθμενου κομπλεξ να παρελαυνουν περηφανοι.Καμια ελπιδα για το ανθρωπινο ειδος.
-Εχω παει με 4000 γυναικες.
-Ποιες?
-Ειναι απο το χωριο δεν τις ξερεις. #Spaliaras
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bitch please...
Από συμφορουμίτη σε άλλο μέσο...
The Dude (24-07-15)
- Πως λέγεται η Αφρικάνα τηλεφωνήτρια;
- Νενέ Μακούτε.
-- -- -- -- --
- Πως ήταν σήμερα στη δουλειά;
- Ερωτικά.
- Τι εννοείς;
- Μας πήδηξαν.
-- -- -- -- --
- Πως σε λένε φίλε;
- Κλεομένη.
- Δεν πειράζει κι εμένα με μισούσαν οι γονείς μου.
Tweets
Σε όλες τις χώρες το πορτοκαλί σημαίνει επιβραδύνετε, στην Ελλάδα σημαίνει ανοίξτε τη μπουκάλα με το νίτρο.
-- -- -- -- --
Πήγα σ' ένα γάμο και βγαίνοντας είδα ένα βιβλίο που είναι λέει για ευχές. Έγραψα ότι εύχομαι να βρω μια γκόμενα με μεγάλα βυζιά. Για να δούμε...
-- -- -- -- --
Να δω με τι μούτρα θα λέμε στα παιδιά μας "μην κάθεσαι τόσες ώρες στον υπολογιστή."
-- -- -- -- --
Σταματάω φανάρι "το ονοματάκι σου;". "Μαρία" μου λέει. "Μαρία, γαμώ το #%$#^ πάνε δώσε πίσω το δίπλωμα!"
-- -- -- -- --
Γιωργάκη αν ξαναπάς στα βαθιά και αρχίσει πάλι η διπλανή στην ξαπλώστρα να τσιρίζει θα σου γ..μήσω ότι έχεις και δεν έχεις.
-- -- -- -- --
Καλημέρα και σε σένα παππού, προχώρα λίγο γαμώ το σπίτι σου.
-- -- -- -- --
Μ' αρέσει που πάνε όλοι στους ψυχολόγους πλέον για να λύσουν τα προβλήματά τους, λες κι εμείς που δεν πάμε πάθαμε τίπ... ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΘΑ ΣΕ ΜΑΧΑΙΡΩΣΩ!!
-- -- -- -- --
Δώστε μας πίσω στους Αμερικάνους, αρκετά κράτησε αυτό το αστείο.
BrazHlias (24-07-15), Red&White-Nick-7 (24-07-15), The Dude (24-07-15), voskos_7 (24-07-15)
Bookmarks