celticfrost (16-07-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (16-07-15), panahs7 (15-07-15), vasilis-thrylos7 (16-07-15)
ουτε τα δεκαπενταχρονα.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Rena (15-07-15)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (16-07-15), panahs7 (16-07-15), voskos_7 (16-07-15)
Σε χθεσινη του ανακοινωση το υπουργείο παιδείας ανεφερε πως καταργειται το θαυμαστικο στον γραπτο λογο. Τιποτα δεν μας εκπλησσει πλεον.
BrazHlias (16-07-15), panahs7 (16-07-15), vasilis-thrylos7 (16-07-15)
Rena (16-07-15)
voskos_7 (16-07-15)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Rena (17-07-15)
Και ο τσαλακωτος παοκτζης ειναι,αλλα μας κρατησε μεσα.![]()
voskos_7 (17-07-15)
Τόσο άμπαλος είναι - να μας βγάλει ήθελε...
Red&White-Nick-7 (17-07-15)
Και για τους φιλους παιχνιδιων και κομικ.
Kαι οπως παντα και εναν αρκα
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
BrazHlias (17-07-15), consigliere (18-07-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (18-07-15), Red&White-Nick-7 (17-07-15), voskos_7 (18-07-15)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ερώτηση νούμερο δύο: Και γιατί ασχολούμαστε με παιδιά που κάνουν παρτούζες;;;
Καλό εργαλείο φαίνεται η νεαρά και οι άλλοι, αν εξαιρέσουμε την χλιμιτζουριά με το βίντεο, παιδιά στον καιρό τους είναι - τι περιμένουμε να κάνουνε; Να συζητήσουν για τεχνικές στο πλέξιμο;
Όσο για τις κάρτες που ζητάει ο άλλος, από κάτω, αν βλέπεις Βασιλάκη, μην σου κάνει εντύπωση που δεν μπορείς να βρεις ούτε την παράβαση.
Bookmarks