Τα παίρνετε όλοι σας, εσείς οι δύο...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Βρε τρελα που εχει αυτη η χωρα
Θα πάω τη Δευτέρα ,θα χτυπάω την πόρτα της τράπεζας και θα φωνάζω
-"ανοίξτε θέλω να πληρώσω τη δόση του δανείου "Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τα δεκαπεντε πιο καυτα ΑΤΜ της πολης.
Μέσα στο ΑΤΜ της Βουλής είναι κρυμμένη η Ραχήλ μ'έναν εκτυπωτή ινκτζετπασόκος @DepressedPasok
Πηγαίνω σε διάφορα ΑΤΜ και τρομοκρατώ τις γριές. Κάθε ψήφος πολύτιμηΘανάσης Παπαθανασίου @ThanasiPap
Η αποχώρηση από το Ευρώ θα κορυφωθεί με μια σεμνή τελετή κατά την οποία ο Σημίτης θα βάλει μέσα σε ένα ΑΤΜ το τελευταίο πενηντάευρο.Ουρα λεει στα ΑΤΜ και δειχνει 6 ατομα.αυτο δεν ειναι ουρα, αυτο ειναι το ΠΑΣΟΚ
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Γαμωτο και εγώ νόμιζα ότι θα δείχνειςκωλους όπως έχουν αρχίσει κάποιοι στο τουιτερ
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Bill_K (28-06-15)
Ο Γιούνκερ είπε ότι η μπάλα ειναι στην Ελλάδα...
Ο Τσίπρας είπε ότι η μπάλα ειναι στην Ευρώπη..
ΚΑΙ ΓΑΜΩ τα ματς...
Πάνω κάτω η μπάλα...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (01-07-15), voskos_7 (30-06-15)
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
![]()
BrazHlias (30-06-15), giovanni#10 (30-06-15), iakov7 (05-07-15), Rena (30-06-15)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
voskos_7 (30-06-15)
—John Lennon
estai (01-07-15)
—John Lennon
BrazHlias (01-07-15)
BrazHlias (01-07-15)
Aυτος ειναι ερωτας.
voskos_7 (01-07-15)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (02-07-15), Red&White-Nick-7 (01-07-15), Rena (01-07-15)
Bookmarks