There is a Dude in town
Οπως θα ελεγαν οι φιλοι μας οι αγγλοφωνοι "cut wood".![]()
voskos_7 (16-06-15)
Assassins creed 4 στην πραγματικη ζωη.
Το σφυριγμα μεσα απο θαμνους και η αντιδραση του γκρουπ στο assassination στα τελευταια λεπτα ειναι ολα τα λεφτα.Για να μη πω για το "Draw dildo" ()
BrazHlias (18-06-15)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bill_K (27-06-15), celticfrost (20-06-15), Du3lisT (20-06-15), voskos_7 (20-06-15)
Εδώ και 8000 χρόνια παίρνει τύπους γέρους με τατού...![]()
There is a Dude in town
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
celticfrost (20-06-15)
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
—John Lennon
Rena (20-06-15)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Apache (02-07-15), BrazHlias (21-06-15), dtakis80 (04-07-15), Du3lisT (01-07-15), Red&White-Nick-7 (21-06-15)
Apache (02-07-15), BrazHlias (22-06-15), dtakis80 (04-07-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (21-06-15), panahs7 (21-06-15), Red&White-Nick-7 (21-06-15), voskos_7 (21-06-15)
με τις κατσαριδες δεν εχω προβλημα, αλλα τα ποντικια δεν μπορω να τα σκοτωσω με τιποτα, προτιμω να αποχωρησω απο το σπιτι.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Apache (02-07-15)
Γιατί; Συνεννοούνται και σε βγάζουν κάθε εβδομάδα προτεινόμενο;;;
Bill_K (27-06-15)
—John Lennon
Διαβαζοντας για το οτι εφυγε απο τη Χιλη ο Νευμαρ θυμηθηκα το απιστευτο πεναλτυ το 2014 και φυσικα το καρτουν που ακολουθησε.
Στο βαγόνι ενός τρένου τυχαίνει να κάθονται από τη μια μεριά ένας Έλληνας και ένας Γερμανός και από την άλλη μια γριά 80 χρόνων και μια πολύ όμορφη εικοσάχρονη κοπέλα.
Όλα αυτά τα άτομα δεν είχαν καμιά σχέση μεταξύ τους.
Απλώς έτυχε να βρεθούν μαζί.
Όλη την ώρα o Έλληνας και ο Γερμανός έτρωγαν την κοπέλα με τα μάτια τους, αλλά δεν τολμούσαν να κάνουν κάτι λόγω της γριάς. Σε κάποια στιγμή το τρένο μπαίνει σε ένα tounel και τότε μέσα στο βαθύ σκοτάδι: SPLATSSS!!!!! ακούγεται o ήχος μιας σφαλιάρας…
Σκέφτεται λοιπόν o Έλληνας:
Ο άτιμος ο Γερμανός βρήκε την ευκαιρία τώρα με το σκοτάδι, έβαλε χέρι στη μικρή, και αυτή του έριξε σφαλιάρα!
Σκέφτεται ο Γερμανός:
Το καθίκι o Eλληνας έβαλε χέρι στη μικρή …κι έφαγα ΕΓΩ τη σφαλιάρα!!
Σκέφτεται η κοπέλα:
Κάποιος από αυτούς πήγε να μου βάλει χέρι, το έβαλε κατά λάθος στη ΓΡΙΑ και η γριά του έριξε σφαλιάρα!!!
Σκέφτεται και η γριά:
Κουφάλα Γερμανέ … ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑ!!!
Βίνι...
There is a Dude in town
Bill_K (27-06-15)
—John Lennon
panahs7 (26-06-15)
Oysters, clams & cockles λέει!![]()
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (27-06-15)
μιας που αναφερθηκε σε αλλο θρεντ ο αρκας:
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Bookmarks