Σελίδα 39 από 504 ΠρώτηΠρώτη ... 919293536373839404142434959697989139239339439 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 761 έως 780 από 10061

Θέμα: ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ!

Το avatar του χρήστη IERO

Περιοχή
    Γκόντορ, Μέση Γη (Σε απευθείας μετάδοση από τη Gandalf SAT)
    Thanks
    6.852
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.303 φορές σε 1.959 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εγω αγαπητά παιδιά σαν αλτρουιστής που είμαι, θα προτιμήσω τη δίαιτα της ιππασίας...

Το avatar του χρήστη Coach

Thanks
    6.723
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.218 φορές σε 3.590 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi
    Kαι που ειναι της σοκολάτας παρακαλώ;
    +1
    Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

+2

Το avatar του χρήστη arwen

Thanks
    1
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 0 φορές σε 0 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

υπάρχει τέτοια διαίτα ?
    δεν ειναι απαραίτητο καθημερινό συμπλήρωμα,όπως το νερο πχ ?

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από arwen
    υπάρχει τέτοια διαίτα ?

Πού ειναι το ανεκδοτο βρε?? ειπα κι εγω θα διαβαζα ανεκδοτο αλλα πού!!
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Το avatar του χρήστη Coach

Thanks
    6.723
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.218 φορές σε 3.590 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από arwen
    υπάρχει τέτοια διαίτα ?
    Καλέ μου άνθρωπε ... :p
    Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;

Το avatar του χρήστη arwen

Thanks
    1
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 0 φορές σε 0 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από iek
    Πού ειναι το ανεκδοτο βρε?? ειπα κι εγω θα διαβαζα ανεκδοτο αλλα πού!!
    μπα? ζείτε ?
    και μας την λετε ή μου φαίνετε ?

αν τα εχεις ηδη διαβάσει ,σκασιλα μου :P
    αν εχουν ματαμπει ζητάω συγνώμη για την διπλη τους αναφορα απο τους υπολοιπους

Γιατί βάζουμε το αγγελάκι στην κορυφή του δέντρου;

Είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς και ο Αγιος Βασίλης ετοιμάζεται να πάει τα δώρα στα καλά παιδάκια όλου του κόσμου. Αφού λοιπόν κάνει το μπανάκι του, ανοίγει την ντουλάπα για να πάρει τη στολή του. Καθώς τραβάει την στολή από την κρεμάστρα, μετά φρίκης διαπιστώνει ότι εκτός από ασιδέρωτη, η στολή έχει μία τεράστια τρύπα στην κοιλιά από το σκόρο. Αμέσως τρέχει στην γυναίκα του, και της δίνει τη στολή για να την φτιάξει. Η γυναίκα του όμως, με μεγάλο θράσος του απαντάει..

- Ασε με τώρα.. δεν μπορώ.. βλέπω Λάμψη..
    - Ρε γυναίκα, δεν μπορώ να βγω έτσι έξω.. τι θα πει ο κόσμος;
    - Να τη μπαλώσεις και να την σιδερώσεις μόνος σου.. και τώρα σιωπή, γιατί μιλάει ο Γιάγκος..

Εξαλλος ο Αγιος Βασίλης, παίρνει τη στολή, βάζει το σίδερο στη μπρίζα, και αρχίζει να σιδερώνει, μουρμουρίζοντας κάτω από την άσπρη του γενιάδα μερικές δίολου εορταστικές φράσεις...

Αφού τελειώνει λοιπόν με τη στολή, βγαίνει έξω για να φορτώσει τα δώρα, και διαπιστώνει ότι δεν υπήρχε ούτε ένας καλικάτζαρος. Εξαλλος και πάλι ο Αγιος Βασίλης, ψάχνει και βρίσκει έναν...

- Τι έγινε ρε καλικάτζαρε, λέει ο Αγιος Βασίλης, που χαθήκατε όλοι;..
    - Αγιε μου Βασίλη, έχουμε πλέον συνδικαλιστεί, και αποφασίσαμε 24ωρη απεργία. Απαιτούμε αύξηση στο μισθό μας.

Ο Άι Βασίλης, έχει αρχίσει να φορτώνει άσχημα, αλλά προσπαθεί να κρύψει το θυμό του. Αρπάζει λοιπόν το σάκο, και αρχίζει να τον γεμίζει με παιχνίδια μοναχός του. Καθώς πάει να τα φορτώσει στο έλκυθρο, διαπιστώνει ότι δύο από τους ταράνδους γεννάγανε, και οι υπόλοιποι το είχαν σκάσει πηδόντας από το φράχτη. Σε κατάσταση αλοφροσύνης, ο Άι Βασίλης, πετάει με δύναμη το σάκο μέσα στο έλκυθρο, όπου αυτός σκίζεται και χύνονται όλα τα παιχνίδια στο χιόνι.

Τα νεύρα του Άι Βασίλη, πλέον έχουν ξεπεράσει τα όρια περιγραφής. Παρ'όλα αυτά αποφασίζει να πάει να πιει ένα ουισκάκι για να ηρεμήσει. Παρατηρεί όμως ότι το μπουκάλι με το Jack Daniels ήταν άδειο.. Ξεχνάει το ουίσκι, αλλά όχι και το θυμό του, και πάει να βάλει λίγο καφέ. Του πέφτει όμως η καφετιέρα από τα χέρια, και μετατρέπεται σε παζλ 3000 κομματιών πάνω στο πάτωμα.

Με φανερή τσατίλα, πάει να φέρει τη σκούπα για να καθαρίσει, αλλά ανακαλύπτει ότι τα ποντίκια είχαν φάει το άχυρο από τη σκούπα. Ο Αγιος Βασίλης ήταν έτοιμος να σκάσει από την τσαντίλα, όταν εκείνη τη στιγμή μπαίνει ένα αγγελάκι στην κουζίνα κουβαλόντας ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο..

- Αγιε Βασίλη, λέει το αγγελάκι, έφερα το δέντρο. Πού να το βάλω;

Και από τότε φίλοι μου, έχει επικρατήσει το έθιμο να βάζουμε το αγγελάκι στην κορυφή του δέντρου...

----------------------------------------------------
    Τεχνική Υποστήριξη

Ο διάλογος προέρχεται από τη μαγνητοφώνηση που οδήγησε στην απόλυση του υπαλλήλου:

"Τεχνική εξυπηρέτηση Word Perfect, πως μπορώ να σας βοηθήσω;"
    "Ναι, ξέρετε, έχω πρόβλημα με το Word Perfect."
    "Τι είδους πρόβλημα;"
    "Να, καθώς δακτυλογραφούσα, ξαφνικά όλες οι λέξεις χάθηκαν."
    "Χάθηκαν;"
    "Εξαφανίστηκαν."
    "Μμμ. Τι σας δείχνει η οθόνη τώρα;"
    "Τίποτα."
    "Τίποτα;"
    "Είναι κενή. Δεν δέχεται ό,τιδήποτε και να γράψω."
    "Είστε ακόμα μέσα στο Word Perfect ή έχετε βγεί;"
    "Πως μπορώ να το καταλάβω;"
    "Βλέπετε το σήμα C: στην οθόνη;"
    "Τι σημασία έχει η οθόνη;"
    "Ξεχάστε το. Μπορείτε να κινήσετε τον δρομέα (cursor)στην οθόνη;"
    "Δεν υπάρχει δρομέας. Σας είπα, δεν δέχετε ο,τιδήποτε και να γράψω!"
    "Έχει ένδειξη λειτουργίας το μόνιτορ σας;"
    "Τι είναι μόνιτορ;"
    "Είναι το πράγμα με την οθόνη που μοιάζει με τηλεόραση. Μήπως έχει ένα μικρό λαμπάκι που σας λέει πότε είναι αναμένο;"
    "Δεν ξέρω."
    "Τότε κοιτάξτε πίσω από το μόνιτορ και βρήτε από που βγαίνει το καλώδιο. Μπορείτε να το δείτε;"
    "Ναι, νομίζω."
    "Ωραία. Ακολουθήστε το καλώδιο μέχρι το φις και πέστε μου αν είναι συνδεδεμένο στην πρίζα."
    "...Ναι, είναι."
    "Όταν κοιτούσατε πίσω από το μόνιτορ, προσέξατε ότι έβγαιναν δύο καλώδια και οχι μόνο ένα;"
    "Όχι."
    "Τέλος πάντων, βγαίνουν. Θα ήθελα να κοιτάξετε και να βρείτε το άλλο καλώδιο."
    "Εντάξει, το βρήκα."
    "Ακολουθήστε το και πέστε μου αν είναι καλά συνδεδεμένο στο πίσω μέρος του υπολογιστή σας."
    "Δεν μπορώ να φτάσω εκεί."
    "Καλά. Τουλάχιστον μπορείτε απλώς να δείτε αν είναι;"
    "Όχι."
    "Ακόμα κι αν πατήσετε πάνω σε κάτι και τεντωθείτε λίγο;"
    "Δεν μπορώ να δω, όχι γιατί δεν φτάνω, αλλά γιατί είναι σκοτάδι."
    "Σκοτάδι;"
    "Ναι. Το φως του γραφείου είναι σβηστό και το μόνο φως που έχω έρχεται από το παράθυρο."
    "Τότε ανάψτε το φως."
    "Δεν μπορώ."
    "Γιατί όχι;"
    "Γιατί υπάρχει διακοπή ρεύματος."
    "Διακοπή... Διακοπή ρεύματος; Αχά! Λοιπόν, το βρήκαμε. Έχετε ακόμα τα κουτιά, τα βιβλία, και τα υπόλοιπα υλικά συσκευασίας του υπολογιστή σας;"
    "Βέβαια, τα κρατάω στην ντουλάπα."
    "Ωραία. Φέρτε τα, αποσυνδέστε το σύστημα σας και συσκευάστε το όπως ήταν όταν το πήρατε. Μετά επιστρέψτε το στο κατάστημα απ'όπου το πήρατε."
    "Αλήθεια; Είναι τόσο σοβαρό;"
    "Δυστυχώς ναι."
    "Καλά, αφού είναι έτσι. Και τι θα τους πω;"
    "Πέστε τους ότι με την ηλιθιότητα που σας δέρνει, δεν μπορείτε να έχετε υπολογιστή."

----------------------------------------------------

Από την σκληρή ζωή ενός Administrator

Δευτέρα, 08:05 π.μ.
    Η εβδομάδα άρχισε καλά. Τηλεφωνήσανε από το τμήμα διαφημίσεων, ότι δεν μπορούν να βρουν ένα αρχείο. Τους σύστησα την χρήση του προγράμματος αναζήτησης "FDISK". Έτσι σίγουρα θα είναι απασχολημένοι για κάποιο διάστημα ...

08:25
    Το λογιστήριο μισθοδοσίας διαμαρτύρεται, ότι η σύνδεση προς το δίκτυο δεν λειτουργεί. Τους διαβεβαίωσα, ότι θα ασχοληθώ άμεσα με το θέμα. Στη συνέχεια αποσύνδεσα από την πρίζα την μηχανή του καφέ και επανασύνδεσα τον Server τους. Γιατί δεν με ακούει κανείς, όταν αναφέρω ότι υπάρχουν λίγες πρίζες ;Άμεσα το λογιστήριο μισθοδοσίας με ευχαριστεί για την ταχεία εξυπηρέτηση!!!
    Πάλι μερικοί ευτυχισμένοι χρήστες ...

08:45
    Οι «μάγκες» της αποθήκης θέλουν να μάθουν, πως αλλάζουν οι γραφικοί χαρακτήρες στον πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου τους. Τους ερωτώ, πιο Chipset είναι εγκαταστημένο στην μητρική πλατίνα. Θα ξαναπάρουν, αν το βρουν ...

09:20
    Τηλεφώνημα από ένα υποκατάστημα της εταιρίας: Δεν μπορούν να ανοίξουν τα επισυναπτόμενα στο Lotus Notes. Τους συνδέω με το θυρωρείο στο ισόγειο.

09:35
    Το τμήμα διαφημίσεων αναφέρει, ότι το PC τους δεν ξεκινά και δείχνει "ERROR IN DRIVE 0". Τους καθησυχάζω λέγοντας ότι φταίει το λειτουργικό σύστημα και τους δίνω το νούμερο της Microsoft-Hotline ...

09:40
    Οι αποθηκάριοι ανακάλυψαν, ότι οι γραφικοί χαρακτήρες δεν σχετίζονται με το Chipset. Τους απαντώ ότι είπα "Bitset" και όχι "Chipset". Είπαν ότι θα συνεχίσουν το ψάξιμο. Απορώ πως τέτοιοι άνθρωποι αποκτούν δίπλωμα οδήγησης ;

10:05
    Ο διευθυντής εκπαίδευσης τηλεφωνεί και ζητάει ένας κωδικό πρόσβασης για έναν νέο μαθητευόμενο. Του λέω, ότι πρέπει να κάνει μια αίτηση τύπου
    7A96GFTR4567LPHT. Απαντά ότι δεν έχει ακούσει ποτέ για αυτόν τον τύπο αίτησης. Τον παραπέμπω στον θυρωρό στο ισόγειο ...

10:20
    Οι «μάγκες» της αποθήκης δεν εφησυχάζουν. Είναι πλέον εχθρικοί μαζί μου και υποστηρίζουν, ότι τους δουλεύω (. Εντέλει βρήκαν μόνοι τους πως αλλάζουν οι γραφικοί χαρακτήρες και θέλουν να καλέσουν τον προσωπάρχη για να διαμαρτυρηθούν εις βάρος μου. Εγώ φυσικά αλλάζω αμέσως την κατάσταση της τηλεφωνική γραμμής του προσωπάρχη σε «κατειλημμένη». Ακολούθως μπαίνω στον Server τους και εξαφανίζω «μερικά» αρχεία τους.

10:30
    Η γκόμενα μου με καλεί και αναφέρει ότι οι γονείς της θα την επισκεφθούν το Σαββατοκύριακο και ότι έχει ετοιμάσει ένα μεγάλο πρόγραμμα ξενάγησης τους. Δεν σταματά να μιλά. Την συνδέω με τον θυρωρό στο ισόγειο ...

10:40
    Πάλι από την αποθήκη. Αναφέρουν σε πολύ χαμηλούς τόνους, ότι όλα τα αρχεία τους έχουν εξαφανισθεί !!! Τους λέω, ότι αυτά παθαίνουν, όταν θέλουν να κάνουν τους ξύπνιους προς τον Administrator τους. Τους δείχνομαι συμφιλιωτικός και τους υπόσχομαι, ότι θα ασχοληθώ με το πρόβλημα τους εκτενέστερα. Περιμένω 10 λεπτά και μετά αλλάζω στον Server το χρώμα των γραφικών χαρακτήρων πίσω από άσπρο σε μαύρο. Με ευχαριστούν ενθουσιωδώς και με διαβεβαιώνουν,ότι η απειλή της διαμαρτυρίας προς τον προσωπάρχη ήταν βασικά πλάκα. Από σήμερα πλέον «γλείφουνε» ασταμάτητα ...

10:45
    Περνά ο θυρωρός και διηγείται, ότι δέχεται παράξενα τηλεφωνήματα. Θέλει οπωσδήποτε να μάθει και αυτός επιτέλους κάτι περί Computer. Του λέω, ότι
    αρχίζουμε αμέσως με την εκπαίδευση. Σαν πρώτο μάθημα του δίνω την ασκηση να παρακολουθεί την απέναντι οθόνη και πάω για μεσημεριανό διάλειμμα ...

14:30
    Επιστρέφω από το μεσημεριανό φαγητό και ο θυρωρός αναφέρει, ότι ο προσωπάρχης πέρασε και κάτι έλεγε για κάποιο πρόβλημα με το τηλέφωνο του.Αμέσως διακόπτω το σήμα «κατειλημμένο» της τηλεφωνική γραμμής του προσωπάρχη. Τι θα κάνανε άραγε όλα αυτά τα άτομα χωρίς εμένα ;

14:35
    Ήρθε η ώρα να συνδέσω το τηλέφωνο της hotline. Αμέσως χτυπά. Η καινούργια από τις πωλήσεις χρειάζεται επειγόντως μια νέα ID (!), διότι ξέχασε την προηγούμενη. Της λέω ότι η ID αποδίδεται βάσει χρώματος μαλλιών, ηλικίας,διαστάσεων και οικογενειακής κατάστασης της. Τα δεδομένα που ακούω (Ξ/23/92-48-92/Α)εξιτάρουν την διάθεση μου. Της λέω, ότι η ID θα είναι έτοιμη το βράδυ, αλλά λόγω του επείγοντος θα την παραδώσω προσωπικά στο σπίτι της. Με ευχαριστεί με νόημα ...

14:40
    Ξεφυλλίζω για λίγο το ημερολόγιο του προσωπάρχη. Σβήνω την καταχώρηση της Τετάρτης «ΑΥΡΙΟ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΓΑΜΟΥ» και αυτήν της Πέμπτης «ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΓΑΜΟΥ.ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ». Αναρωτιέμαι, αν την Παρασκευή θα είναι ακόμη τόσο ευτυχισμένος ...

14:45
    Ο θυρωρός λέει, ότι η οθόνη του φαίνεται κάπως σκοτεινή. Ενεργοποιώ την οθόνη, και ξεκινώ τον Screensaver. Ο θυρωρός κρατά ασταμάτητα σημειώσεις. Τι ωραία θα ήταν, αν όλοι οι χρήστες ικανοποιούνταν έτσι εύκολα ....

14:55
    Επαναφέρω μερικά αρχεία από τον φάκελο μου «Λυμένα προβλήματα» πίσω στον Server ως «Προς λύση». Σκέφτομαι τον συνάδελφο της απογευματινής βάρδιας και φροντίζω να μην πλήττει ...

15:00
    Επιτέλους τέλος για σήμερα. Πληροφορούμαι στα γρήγορα από τον Server του τμήματος προσωπικού την διεύθυνση της «Ξ/23/92-48-92/Α», παίρνω από το ψυγείο της VIP-Lounge ένα μπουκάλι γαλλικής σαμπάνιας, σημειώνω σε ένα χαρτί την νέα ID (123456) και ξεκινώ. Κάθε άνθρωπος μετά από μια ημέρα εξουθενωτικής εργασίας χρειάζεται και λίγο χαλάρωση ...

-------------------------------
    Page not found
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

τέλος για σήμερα τα ανέκδοτα

ευχαριστημένος ιεκ ? :P

ασχετο .....
    διαχειριστες γιατι δεν μου δέχετε υπερλινκ? τι κάνω λάθος ?

@οσφπ ,υποθέτω οτι και εσυ της ιδιας άποψης είσαι περί σοκολάτας ?

The legend lives on Το avatar του χρήστη iek

Περιοχή
    United Kingdom
    Thanks
    7.784
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 11.657 φορές σε 6.482 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ωραια τα ανεκδοτα βρε!! Πού τα βρηκες?? Ε? Ε??
    “Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw

Το avatar του χρήστη anderson

Περιοχή
    Βασίλειο των Ονείρων
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3 φορές σε 3 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Να με συμπαθούν οι ξανθιές, να ξέρουν ότι τις αγαπώ παράφορα αλλά...

Που συναντούν οι ξανθιές τους συγγενείς τους;
    Στον κήπο με το κουτόχορτο.

Πως κάνεις πλύση εγκεφάλου σε μια ξανθιά;
    Την βάζεις στο ντούζ και την κουνάς.

Πως κανεις τα μάτια μιας ξανθιάς να φωσφορίζουν;
    Βαζεις ένα φακό στο αυτί της.

Πως καταλαβαίνεις ότι μια ξανθιά άνοιξε το ψυγείο;
    Από το κραγιόν επάνω στα αγγούρια.

Πως καταλαβαίνεις ότι μια ξανθιά έχει οργασμό;
    Σε χτυπάει στον ώμο ο επόμενος.

Πως καταλαβαίνεις ότι μια ξανθιά σε αγαπάει παράφορα;
    Έρχεται μαζί σου επί δύο συνεχόμενες νύχτες.

Πως καταλαβαίνεις ότι μια ξανθιά χρησιμοποίησε το computer σου;
    Από το μπλάνκο επάνω στη οθόνη.

Πως λέγεται η περιοχή που πριν από χίλια χρόνια κάηκαν δυόμιση χιλιάδες ξανθιές;
    Καμμένα Βούρλα.

Πως λέγεται όταν βάψει μια ξανθιά τα μαλλιά της μαύρα;
    Τεχνιτή νοημοσήνη.

Πως μπορείς να απασχολήσεις επί μια μέρα μια ξανθιά;
    Να της πεις να κάτσει στη γωνία σ'ένα στρογγυλό δωμάτιο.

Πως μπορείς να κάνεις μια ξανθιά να γελάσει το Σάββατο;
    Της λες ένα ανέκδοτο την Τετάρτη.

Πως μπορείς να κάνεις μια ξανθιά να διαβάζει συνεχώς;
    Της δίνεις ένα χαρτί που και από τις δύο πλευρές γράφει "γυρίστε απ'την άλλη".

Πως μπορείς να φυτέψεις κουτόχορτο;
    Θάβοντας μια ξανθιά.

Πως ξέρεις ότι ένα fax το έχει στείλει μια ξανθιά;
    Εχει γραμματόσημο.

Πως πείθεις μια ξανθιά να σε παντρευτεί;
    Της λες ότι σε άφησε έγκυο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
    1925

Περιοχή
    Βασίλειο των Ονείρων
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Πάμε στοίχημα;

Ένας τύπος πηγαίνει κάθε Παρασκευή στην Εθνική Τράπεζα και κάνει κατάθεση 1 έως 2 εκατομμύρια ! Μια Παρασκευή τον φωνάζει ο διευθυντής και τον ρωτάει *Συγνώμη κύριε μου, χωρίς να θέλω να γίνω αδιάκριτος, τι δουλεία κάνετε και έχετε τόσες καταθέσεις? *A, κύριε διευθυντά μου, να σας πω ευχαρίστως .Βάζω στοιχήματα, χοντρά στοιχήματα και συνήθως τα κερδίζω ! Θέλετε να βάλουμε μαζί ένα ? *Τι στοίχημα ? ρωτάει ο διευθυντής περίεργος. *100,000 ότι θα έρθω τη Δευτέρα το πρωί εδώ και θα χω κόψει τα αρχ***ια μου !! *Πάει !!! του λέει ο διευθυντής, που δεν πίστευε να φτάσει σε τέτοια ακρότητα. Τη Δευτέρα το πρωί μπαίνει ο τύπος στην τράπεζα και πηγαίνει χαμογελαστός στον διευθυντή. *Τι έγινε, έχασα η κέρδισα ? τον ρωτάει με σιγουριά ο διευθυντής. *Bαλε το χέρι σου και πιάσε να δεις μόνος σου, του απαντάει ο άλλος. Bαζει ο διευθυντής το χέρι του και τα αρχ***ια ήταν στη θέση τους ! *Mα καλά, μόλις έχασες 100000 και συνεχίζεις να Γέλας ? *Βλέπεις τον φρουρό στην είσοδο που κλαίει? Μπαίνοντας προηγουμένως έβαλα στοίχημα μαζί του 500,000 ότι σε 5 λεπτά ο διευθυντής θα μου πιάνει τα αρχ**ια !!!

1925

firewalkwithme Το avatar του χρήστη oikon7

Περιοχή
    Wuppertal, Γερμανία
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1 φορά
    σε 1 μήνυμα
    Ignore User

Προεπιλογή

...καλά, ας ζητήσει τώρα τα 500,000 από τον... φρουρό...!
    I got idea man You take me for a walk Under the sycamore trees The dark trees that blo.w baby
    I
    n the dark trees that blo
    .wAnd I'll see you And you'll see me And I'll see you in the branches that blo.w
    I
    n the breeze,
    I'll see you in the trees Under the sycamore trees

Περιοχή
    Βασίλειο των Ονείρων
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή Το γράμμα (και το λουρί...) της μάνας

Καλέ μου γιε,

Σου γράφω σιγά γιατί ξέρω πως δε μπορείς να διαβάσεις γρήγορα. Δε μένουμε εκεί που μέναμε παλιά. Ο μπαμπάς σου διάβασε στην εφημερίδα ότι τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται μέσα σε 20 χιλιόμετρα από το σπίτι και έτσι μετακομίσαμε. Δε μπορώ να σου στείλω τη διεύθυνση γιατί η τελευταία οικογένεια που έμενε εδώ πήρε μαζί της τα νούμερα για να μην αλλάξουν διεύθυνση.
    Το καινούριο σπίτι έχει και πλυντήριο. Την πρώτη μέρα έριξα τέσσερα πουκαμισά τράβηξα το χερούλι και δεν τα ξαναείδαμε από τότε. Έβρεξε δυο φορές την τελευταία εβδομάδα εδώ. Τρεις μέρες την πρώτη και τέσσερις τη δεύτερη. Το παλτό που ήθελες να σου στείλω, η θεια σου είπε ότι θα είναι βαρύ για το ταχυδρομείο με όλα αυτά τα κουμπιά, και έτσι τα κόψαμε και τα βάλαμε στην τσέπη για να τα βρεις.
    Η οικογένεια είναι καλά. Ο πατέρας σου έχει μια υπεύθυνη δουλεία. Να φανταστείς 500 άτομα είναι από κάτω του. Κόβει το γρασίδι στο νεκροταφείο. Η αδελφή σου έκανε παιδί σήμερα το πρωί. Δεν έμαθα αν είναι αγόρι ή κορίτσι και έτσι δεν ξέρω αν είσαι θείος ή θεία. Πήραμε τις προάλλες ένα λογαριασμό από το νεκροταφείο. Έλεγε ότι αν δε πληρώσουμε τη τελευταία δόση για το τάφο της γιαγιάς θα μας την επιστρέψουν.
    Τα δυσάρεστα τώρα. Τρεις φίλοι σου πέσανε με το φορτηγάκι από τη γέφυρα. Ο Βασίλης οδηγούσε ο Γιώργος και ο Γιάννης ήταν πίσω στο ανοιχτό. Ο Βασίλης σώθηκε κατέβασε το παράθυρο και κολύμπησε στην ακτή αλλά οι άλλοι δυο πνίγηκαν. Δεν μπορούσαν να κατεβάσουν την πορτούλα για να φύγουν. Ο θείος σου έπεσε σε ένα βαρέλι με ουίσκι. Μερικοί προσπάθησαν να τον βγάλουν αλλά τους έδιωξε όλους και πνίγηκε.
    Όχι πολλά νέα αυτή τη φορά. Τίποτα σημαντικό δεν έγινε. Να μας γράφεις πιο συχνά.

Με αγάπη
    Η μαμά σου.

ΥΓ. Θα σου έστελνα λεφτά αλλά ο φάκελος ήταν ήδη κλειστός.

1925

Περιοχή
    Βασίλειο των Ονείρων
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή Ξανθιές Νο2 Η υγρή συνέχεια...

Οπως προείπα... ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΣΤΕ...

Πόσες ξανθιές χρειάζονται για να παίξουν κρυφτό;
    Αρκεί μία.

Τι βάζουν οι ξανθιές στα αυτιά τους για να γίνουν πιο sexy;
    Τα γόνατά τους.

Τι είναι το 74 για μια ξανθιά πουτάνα;
    Είναι το 69 με ΦΠΑ.

Τι είναι το πρώτο πράμα που κάνει μια ξανθιά το πρωί;
    Συστήνεται.

Τι είπε μια ξανθιά παρακολουθώντας στην τηλεόραση τσόντα;
    Να'μαι να'μαι.

Τι θα σου απαντήσει μια ξανθιά αν τη ρωτήσεις αν δουλεύουν
    τα φλας στο αυτοκίνητο;
    Δουλεύουν, δεν δουλεύουν, δουλεύουν, δεν δουλεύουν.

Τι θεωρεί μια ξανθιά σκληρή δουλειά;
    Παντελόνια με κουμπιά.

Τι κάνει μια ξανθιά λεσβία;
    Έχει σχέση με άντρες.

Τι κάνει μια ξανθιά όταν εχει περίοδο;
    Ψάχνει να βρει αυτόν που την πυροβόλησε.

Τι κοινό έχει μια ξανθιά με ένα φούρνο;
    Πρέπει να τα ζεστάνεις και τα δυό πριν βάλεις το κρέας μέσα.

Τι λέει μια ξανθιά μετά από μια κουραστική νύχτα;
    Μπούτι δεν έκλεισα όλη νύχτα.

Τι λέει μια ξανθιά μετά από πολλαπλούς οργασμούς;
    Τι ομάδα κι αυτή.

Τι λέει το δεξί πόδι μιας ξανθιάς στο αριστερό;
    Τίποτα δεν έχουν συναντηθεί ποτέ.

Τι παθαίνει μια ξανθιά όταν την χτυπάει μαλάκυνση εγκεφάλου;
    Ανεβαίνει το IQ της.

1925

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Περιοχή
    Βασίλειο των Ονείρων
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή Η αγγελία της Κυρίας

Κυρία σεβαστής ηλικίας με αμύθητα πλούτη(κινητά, ακίνητα, καταθέσεις, κλπ)
    ζητά κύριο να τη συντροφέψει στο υπόλοιπο της ζωής της ο οποίος θα τηρεί τις
    εξής 3 προϋποθέσεις:1. Δε θα την εγκαταλείψει ποτέ, 2. Δε θα την χτυπήσει
    ποτέ, 3. Στο κρεβάτι θα είναι...ταύρος.
    Η αγγελία δημοσιεύεται, η κυρία περιμένει 1 εβδομάδα, 1 μήνα, 1 εξάμηνο,1
    χρόνο....
    Έχει πια απελπιστεί:"Τι να τα κάνω τα πλούτη όταν δεν έχω έναν άνθρωπο
    δίπλα μου!
    Θα με φάει η μαύρη μοναξιά!".
    Κι ενώ η κυρία μοιρολογεί χτυπάει το κουδούνι της πόρτας. Η κυρία ακούει
    το κουδούνι και τρέχει να ανοίξει. Έκπληκτη αντικρίζει έναν κύριο σε
    αναπηρικό καρότσι.
    -"Γεια σας", λέει ο κύριος. "Ήρθα για την αγγελία!!".
    Η κυρία μένει έκπληκτη αλλά προσπαθεί να φανεί ψύχραιμη.
    - "Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά υπήρχαν και κάποιες προϋποθέσεις".
    -"Το γνωρίζω"
    -"Ναι, αλλά χωρίς να θέλω να σας προσβάλω, εσείς δεν έχετε πόδια"
    -"Aρα δεν πρόκειται να φύγω ποτέ μακρυά σας"
    -"Ε, ναι....Ίσως έχετε δίκιο αλλά και πάλι χωρίς να θέλω να σας στενοχωρήσω
    εσείς δεν έχετε και χέρια..."
    -"Aρα δεν πρόκειται ποτέ να σας χτυπήσω!"
    -"Ίσώς έχετε και πάλι δίκιο αλλά δεν ξέρω αν προσέξατε ότι υπήρχε και τρίτη
    προϋπόθεση!"
    -"Το πρόσεξα, κυρία μου, αλλά αν προσέξατε κι εσείς κατάφερα και χτύπησα το
    κουδούνι της πόρτας."

1925

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Ignore User

Προεπιλογή

Σε μια δίκη όπου εκδικάζεται μια δολοφονία: - Λοιπόν, πώς πέθανε; - Κύριε Πρόεδρε, γλίστρησε πάνω σε μια μπανανόφλουδα και εντελώς τυχαία έπεσε πάνω στο μαχαίρι που κρατούσα εκείνη την ώρα στο χέρι μου. Το έκανε αυτό άλλες 38 φορές.

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Ignore User

Προεπιλογή

Σε ένα ψηλό βουνό, ένας από τους ορειβάτες ξεφεύγει σε έναν γκρεμό και πέφτει. Οι άλλοι του φωνάζουν: - Είσαι ζωντανός; - Ναι. - Είσαι καλά; - Ναι. - Τότε σκαρφάλωσε πάνω, προς εμάς. - Δεν μπορώ. - Γιατί; - Ακόμη πέφτωωωωωωωωωωωωωω.......

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Ignore User

Προεπιλογή

Έξω από το χειρουργείο ενός μεγάλου νοσοκομείου, φίλοι και συγγενείς του ασθενή περιμένουν τον γιατρό. Όταν επιτέλους αυτός βγαίνει έξω τον ρωτούν: - Τι έγινε γιατρέ; Πως πήγε η εγχείρηση; Κι αυτός: - Τι δεν ήταν νεκροψία;...

Περιοχή
    Βασίλειο των Ονείρων
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Ολυμπιακός - Βαλένθια σημειώσατε 1

1925

. Το avatar του χρήστη Red-Fuel

Περιοχή
    Στον κόσμο μου
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2 φορές σε 2 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Άρχισε το μπλακ χιούμορ...

Σελίδα 39 από 504 ΠρώτηΠρώτη ... 919293536373839404142434959697989139239339439 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές