-Σου έχει πει κανείς ποτέ πόσο όμορφη είσαι?
-Όχι, θα είσαι ο πρώτος.
-Όχι, δεν θα είμαι ...
Είναι faked το κομματάκι, σαν αυτά που κάνουμε εδώ μέσα, για να σπάσουμε πλάκα. Η σύνταξη είναι ΑΨΟΓΗ εκτός από ένα κόμμα που λείπει πριν το «αλλά» και θα έπρεπε να υπάρχει, διότι η δευτερεύουσα πρόταση περιέχει το ρήμα «δει» Ειδικά το κόμμα μετά τον «πίνακα», γιατί το ουσιαστικό είναι ουσιαστικά προσφόνηση, καταδεικνύει πως όποιος το έγραψε έσπαγε πλάκα.
Ξέρει κανείς ποιο μαγαζί είναι αυτό, το "Ταμπλέτες" να πάμε;;;
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
voskos_7 (21-03-15)
Έλεος....![]()
Κανένα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Όπως επίσης, μόνο στο Ελλάντα είναι διορισμένοι δεύτεροι και τρίτοι οι δύο συγκεκριμένοι...
pf7 (26-03-15)
Άξιζε να χάσει, αλλά βάζουν ένα κατεβατό με κλάψα για την υποτιθέμενη αδικία που συντελείται. ΠΩΣ ΓΚΕΝΕΝ ΑΥΤΟ;
Δυο αγωνες λιγοτεροι και δεν υπολογισαν και το -3. Και υπαρχουν τυποι που τους πιστευουν.
ποσο γαμημενα μαλακες ειναι αυτοι;βαζουν τη βαθμολογια που εχουμε 2 αγωνες λιγοτερους
και μετα απο 2 παιχνιδια με 2/2 ηττες για αυτους μιλανε για κλεψιμο.τους συμφερει βεβαια
να το γραψουν τωρα γιατι τωρα εγιναν οι ηττες.
γελοιοι οπως αλλωστε και ολοι οι βαζελοι.ειναι τσακωμενοι με την αληθεια,την ανωτεροτητα
και φυσικα με την πρωτη θεση
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
pf7 (25-03-15)
—John Lennon
λοιπον...οι μαλακες στο πρωτοσελιδο πρεπει να εχουν την βαθμολογια μετα τον εργοτελη
και πριν να παιξουμε εμεις την αλλη μερα με ξανθη...δηλαδη δεν περιμεναν ουτε το τελος
της αγωνιστικης για την βαθμολογια.την επιασαν απο εκει που τους βολευε...
την αλλη μερα λοιπον και μετα την νικη επι της ξανθης ημασταν ισοβαθμοι.μετα ηρθαν οι
δυο ψωλιες απο ατρομητο και βεροια και επεσαν δικαια στο -6.-9 με τους βαθμους.
σε ποιο λογικο συμπαν ρε καριοληδες γαμωσπιτοι αυτο δεν ειναι δικαιο;
γαμω το μουνι που σας πεταγε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (24-03-15), pf7 (25-03-15), Reds (24-03-15)
sk12072 (24-03-15)
Έλα πείτε ότι ζηλεύετε που δεν έχετε εσείς τέτοια να γελάτε..
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
—John Lennon
[YOUTUBE]50hEb40VGvs[/YOUTUBE]
—John Lennon
—John Lennon
Rena (26-03-15)
Αυτοι ειναι οπαδοι!!!
![]()
Red&White-Nick-7 (26-03-15)
Bookmarks