Ο Τατσόπουλος δεν είναι αυτός ο γαμιάς που πέρναγε την Κηφισίας κι έσπερνε, κακό μεγάλο, άφηνε σεξουαλικά ψυχολογικά συντρίμια, δε μπιτλς εφέκτ; Του έχω κάνει ινβάιτ στο κλουμπ...
There is a Dude in town
Για να μην βγήκε, πάντως, αν απευθύνθηκε στη σωστή μίση Αθήνα, δεν θα έμεινε και πολύ ευχαριστημένη η κοινωνία...
Μπορεί, βέβαια, να έχει δώσει άλλη διάσταση στον όρο "το γάμησες και ψόφησε"...
Καλά έκανες και τον κάλεσες, πάντως...
Το τελευταίο, μου κάνει κάπως, ένα... αυτό... Συμπαθητικός αρχίζει να μου φαίνεται....
Έχεις δοκιμάσει να αφήσεις την γιαγιά μπροστά στην τηλεόραση με το άκακο, που γκαρίζει; Αν επιβιώσει και δεν της πάει η πίεση στο 32 από την τρομάρα, θα αγοράζει ό,τι βιβλίο δείχνει, μήπως και σταματήσει...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ο Αδωνις τύπος παίζει να έχει την πιο εκνευριστικά εκνευριστική τσιρίδα. Δεν είναι φωνή αυτή τύπε, δεν είναι αντρικό πράμα αυτό. Οταν γαμείς, στη μούγγα της βγάζεις ή μιλάς και η τύπισσα είναι κουφή; Σε φαντάζομαι να λες προστυχόλογα τρελό αγόρι, να ρίχνεις μπατσάκια στην Ευγενία και να πέφτει η λιγδωμένη τσουλούφα σα Χίτλερ μπροστά και να ιδρώνεις, να ξειδρώνεις... θα σε έβαζα στο κλουμπ αλλά απορρίπτεσαι λόγω φωνής. Ο τύπος ο συνονώματος θέλει αγόρια με αντρουά φωνή.![]()
There is a Dude in town
dimace (27-01-15)
ΚΑΛΟ - ΚΑΚΟ - ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ
Καλό : η γυναίκα σου δεν σου μιλάει.
Aσχημο : θέλει διαζύγιο.
Το χειρότερο : είναι δικηγόρος.
Καλό : ο γιός σου μεγαλώνει.
Aσχημο : έχει δεσμό με μια γυναίκα σε προχωρημένη ηλικία.
Το χειρότερο : με την ίδια έχεις δεσμό κι εσύ.
Καλό : ο γιός σου περνάει πολύ χρόνο στο δωμάτιό του.
Aσχημο : έχεις βρει εκεί τσόντες.
Το χειρότερο : σε μερικές παίζεις κι εσύ.
Καλό : ο άνδρας σου επιτέλους συμφώνησε « όχι άλλα παιδιά ».
Aσχημο : δεν μπορείς να βρεις τα αντισυλληπτικά χάπια.
Το χειρότερο : τα έχει πάρει η κόρη σου.
Καλό : κάνεις συζήτηση με τη κόρη σου για την πρόληψη.
Aσχημο : συνέχεια σε διακόπτει.
Το χειρότερο : και σε διορθώνει.
Καλό : ο γιός σου έχει το πρώτο ραντεβού.
Aσχημο : με άνδρα.
Το χειρότερο : που είναι ο καλύτερος σου φίλος.
Καλό : ο άνδρας σου έχει γούστο στη μόδα.
Ασχημο : ανακαλύπτεις ότι κρυφά φοράει τα ρούχα σου.
Το χειρότερο : του πάνε περισσότερο απ'ότι σε σένα.
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (28-01-15)
Καζάκος![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
The Dude (27-01-15)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Η γυναίκα που ψάχνει Έλληνα άνδρα στο eBay, για να την αγοράσει
Μια Βρετανίδα στην προσπάθειά της να βρει τον Έλληνα "θεό" και εραστή αποφάσισε να βάλει τον εαυτό της στο eBay, προκειμένου κάποιος ενδιαφερόμενος να την αγοράσει (pics)
Μια μητέρα δύο παιδιών ψάχνοντας να βρει τον τέλειο Έλληνα άνδρα ή οποιοδήποτε Έλληνα άνδρα αποφάσισε να βγάλει τον εαυτό της προς πώληση, καταχωρώντας αγγελία στη γνωστή πλατφόρμα διαδικτυακών αγορών, ώστε όποιος ενδιαφέρεται να την αγοράσει.
Η τιμή για την αγορά της 49χρονης, που απελπισμένα προσπαθεί να βρει έναν Έλληνα σύζυγο για να την παντρευτεί, ξεκινά από τις 205 λίρες. Μέχρι στιγμής, φαίνεται πως η αγγελία δεν έχει τραβήξει ενδιαφέρον κάποιου, αφού κανένας Έλληνας δεν έχει προσφέρει το ποσό ώστε να αγοράσει στον εαυτό του μια σύζυγο, με αποτέλεσμα το "κυνήγι" του υποψήφιου θύματος να συνεχίζεται.
![]()
Μάλιστα, η γυναίκα αναφέρει πως είχε δύο προσφορές μία από την Αυστραλία και μια από το Πουέρτο Ρίκο, ωστόσο η ίδια απέρριψε τις προτάσεις, υποστηρίζοντας πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να αποκτήσει έναν Έλληνα σύζυγο και να ζήσει στην Ελλάδα.
Η Heath Lois Curtis, αναφέρει : "Έστειλα την αγγελία μου σε ένα φίλο μου που ζει στην Ελλάδα, τον Απόστολο, που ήταν και αυτός που μου είχε δώσει την ιδέα και μου υποσχέθηκε πως θα τη δημοσιεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να με βοηθήσει. Παρόλα αυτά κανένας δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου μέχρι στιγμής."
![]()
Ακόμη, στην αγγελία αναφέρονται και τα προσόντα της Lois που τονίζει πως εκτός από την καλή φυσική της κατάσταση, την αξιοπρεπή εμφάνιση και το χιούμορ, μπορεί να μαγειρεύει και να καθαρίζει. Η ίδια κατέβασε την αγγελία πριν από λίγο καιρό αλλά οι προσφορές συνεχίζουν, έτσι δηλώνει πως "την επόμενη φορά που θα αναρτήσω την αγγελία θα διευκρινίσω πως αναζητώ μόνο Έλληνα".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
iakov7 (30-01-15)
—John Lennon
celticfrost (30-01-15)
[YOUTUBE]sGWtBzQLxKQ[/YOUTUBE]
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (04-02-15), voskos_7 (03-02-15)
—John Lennon
[YOUTUBE]-FWe12regbk[/YOUTUBE]
—John Lennon
Bookmarks