Και κλασσικά μετά:Οταν ειδα τα θεματα φυσικης φετος..
ΘΕΜΑ Δ
Ομογενής ράβδος ντυμένη χιονάνθρωπος αναζητά ελεύθερο 30άρη , μελαχρινό , μήκος : 1.85 m και W : 85 kg
Δ1 _ Να βρείτε α)ποιος θα πάρει το παγκόσμιο κύπελλο το 2014 καθώς και β)το επόμενο cd single του SNIK
Δ2 _ Ποιος κέρδισε το πρώτο big brother της Ελλάδας? Δίνεται οτι f = 89.8 Hz , Δρόμος FM
Δ3 _ Τεράστιο παλαμάρι αγνωστου μηκους χτυπιέται πάνω στην σκεπή του σπιτιού σου με ταχύτητα u = 2105436832 m/s Ταυτόχρονα κομματάκια μάζας m μετεωρίτη απο τον ουρανό, πέφτουν στην σκεπή του σπιτιού του Bob Marley. η Σύγκρουση είναι ανελαστική
Να βρείτε :
α)Μισό κιλό σταφύλια β)τον κωδικό του θυσαυροφυλάκιου της Τράπεζας Πειραιώς
γ)τι εσώρουχο φοράει ο μπροστινός/η σας
Δίνεται οτι ο Μπροστινός/η ήταν νικητής/τρια της Eurovision 2014
Δ4 _ Το κινητό του γείτονα χτυπάει και τα ηχητικά κύματα που παράγει θυμίζει κάτι απο Ελλάδα Αφού βρείτε τον τραγουδιστή του τραγουδιού να υπολογίσετε α)πόση ώρα θα κάνει ενας γάιδαρος να πάει απο δω μεχρι την Τουρκία β)την απόδοση που έχει το Τιμπουκτού στο ερχόμενο παιχνίδι με την Παναχαϊκή γ) βλέπε β
Δίνονται 2 πακέτα μακαρόνια, 5 γάλατα υψηλής παστερίωσης και ένα κοτόπουλο
Δ5 _ Αόρατοι Εξωγήινοι εισέρχονται στον πλανήτη μας και συγκρούονται με την σκεπή του σπιτιού του Bob Marley και αμέσως μετά τα κομματάκια και μετά απο t χρόνο γυρνάνε πίσω επειδή ξέχασαν τον Home Alone να βρείτε
Τι σκέφτονται οι γυναίκες
(Μονάδες 90)
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ”
-"Πώς έγραψες παιδί μου";
-"Άριστα"...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
voskos_7 (17-06-14)
- Σου 'χω πει πόσο σε θέλω;
- Μην αγγίζετε το γύρο κύριε!
![]()
Τι γινεται αν αναμιξεις Cocacola με mentos
![]()
BrazHlias (17-06-14), consigliere (17-06-14), Rena (17-06-14)
Βρηκα κι αλλα
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
panahs7 (17-06-14)
καμμενο....
Πήγα να πετάξω τα σκουπίδια σε ένα μπλέ κάδο και μου πετάχτηκε μια γάτα.......οικολόγατα..
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Απο contra.grΤα καλύτερα tweets για τον καυγά Μανιάτη-Τζαβέλλα
Το φραστικό επεισόδιο Τζαβέλλα-Μανιάτη δημιούργησε αναταραχή στις τάξεις της Εθνικής ομάδας, σε σημείο που ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ήταν έτοιμος να τα βροντήξει και να φύγει για τη Βραζιλία. Επόμενο ήταν να σχολιαστεί από τον μαγικό κόσμο του... twitter. Διαβάστε τα καλύτερα.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
SanJordan (07-11-14)
ιδιατερη αισθηση του χιουμορ...αν ειναι αληθινο σιγουρα τους εκοψε μερικα χρονια ζωης...
[YOUTUBE]hHjGtBnSv50[/YOUTUBE]
—John Lennon
DaRkSaGa79 (23-06-14), Rena (23-06-14)
SanJordan (07-11-14)
Oυτε ενας δεν εκατσε να σκεφτει τι συμβαινει.Οπου φυγει φυγει. (Κι εγω το ιδιο θα εκανα).
SanJordan (07-11-14)
Παρε τρενακι του τρομου μαλακα.![]()
*****8.23*****
Ακομα πεφτει.Αυτος να αρχισει να παιζει ποδοσφαιρο.3 πεναλτυ σε καθε αγωνα θα παιρνει.
celticfrost (23-06-14), SanJordan (07-11-14)
Bookmarks