Πρόλαβε πάντως ο γρήγορος ο τύπος...![]()
There is a Dude in town
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
BrazHlias (30-05-14), captain-cook (29-05-14), consigliere (29-05-14), Du3lisT (30-05-14), metro (30-05-14), panahs7 (19-07-14), pf7 (30-05-14), Rena (29-05-14), sirkostas (29-05-14), The Dude (30-05-14), vasilis-thrylos7 (30-05-14), voskos_7 (30-05-14)
Πως λύνει τα προβλήματα της η κάθε χώρα.
![]()
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
vasilis-thrylos7 (30-05-14)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (31-05-14)
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Nομιζω εχουν και μπειζμπολ.Αντε να κανουν και μια ομαδα κερλινγκ να κερδιζουν συνεχεια.
sadi (31-05-14)
voskos_7 (31-05-14)
Τύπε λάγνε, στην αναβροχιά, πρέπει να δείχνεις φιλάνθρωπος... βοηθάει το πιοτί γιατί αλιώς δεν παλεύεται...
Βέβαια, υπάρχει κίνδυνος, να έχεις πιει πριν δεις τη νίτσα, να την περάσεις για το νεξτ τοπ μόντελ και να ξυπνήσεις δίπλα σε κινούμενο ζελέ...![]()
There is a Dude in town
voskos_7 (01-06-14)
Το "δίπλα", κάτι γίνεται... Από "κάτω", μην σε βρει η πρωία...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
- Λύστε τους!!
- Όλους αρχηγέ???
- Όχι ρε,μόνο όσους είναι γεννημένοι από 23/9 εως 22/10...
- Τους Ζυγούς λύσατε.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks