[YOUTUBE]PHJqLOsPQFY[/YOUTUBE]
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Το απορρυπαντικο πιατων γραφει πανω ΕΡΕΘΙΣΤΙΚΟ..
Παντως εγω δεν καυλωσα ποτε πλενοντας πιατα..
- Τι φάτσα είναι αυτή ρε συ;
- Με χτυπάνε τα παπούτσια.
- Που;Στη μούρη;
-Έχει τίποτα το ψυγείο;
-Δεν ξέρω.. ούτε εμένα μου μιλάει, από χθες είναι έτσι.
Μέγιστε, βάλε το άλλο, με την γρήγορη...![]()
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
8PYLOS (24-05-14), captain-cook (23-05-14), celticfrost (23-05-14), dtakis80 (24-05-14), Du3lisT (27-05-14), Kaine (24-05-14), panahs7 (24-05-14), Reds (23-05-14), sadi (23-05-14), VALVERDES_7 (24-05-14), voskos_7 (23-05-14)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Πρωτοφανής δημοσκόπηση εκλογών στη Λάρισα, με το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ να φτάνει το απίστευτο 99,5%!! Συγκεκριμένα, στην ερώτηση "τι θα κάνετε την Κυριακή των εκλογών" οι κάτοικοι της πόλης απάντησαν "θα πάμε για τσίπρα."
sk12072 (25-05-14)
sk12072 (25-05-14)
με μπερδέψατε ρε μπαγάσες.πέθανε ή ειναι fake?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Σάμπως εγώ δεν μπερδεύτηκα τώρα?
και γω που ρωτησα μου ειπαν οτι ειναι ψευτικο γιατι ξερω γω επρεπε να πεταχτει απο πανω και οχι να πεσει απο κατω..δεν ετρεχε πολυ ομως ο αλλος για να φυγει η αλλη απο πανω....που ξερω και γω...δε μου φανηκε και για πολυ ψευτικο οπως και να χει.
—John Lennon
Εϊναι ψεύτικο αλλά πέθανε...![]()
There is a Dude in town
BrazHlias (26-05-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (27-05-14), voskos_7 (26-05-14)
Ο σκηνοθέτας, ήτο τις ρελιστικιάς σχολής και αφού είδε ότι η καλλιτέχνιδα, δεν μπορούσε να αποδόσει τα μέγιστα για την τέχνη και επειδής πιστεύει ότι αυτά τα εφέ, είναι του διαβόλου, έβαλε αληθινό αυτοκίνητο να την πατήσει... Τώρα, βέβαια, το άλλο το ψώνιο, του θύμωσε και δεν του μιλάει και για την ακρίβεια δεν μιλάει και δεν κάνει τίποτα για κανέναν, δεν κουνιέται... Πολύ πείσμα, σου λέω...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Bookmarks