Θα το βάλω εδώ γιατί ταιριάζει.
![]()
-Σ'αρεσε η φώτο μου;
-Ναι
-Πολύ;
-Ναι
-Φτιάχτηκες άσχημα παιδαρα μου;
-Ναι
-Πες και τίποτα άλλο ξενέρωτε
-Με το ένα γράφω
Μαραθώνας 490 π.Χ...................... Νενικήκαμεν !!!!!!
..
.
Μαραθώνας 2014 μ.Χ....................... Νενικήκαμεν μώρη κουλή
Eγινε αγροτης.![]()
να και κατι ρετρο...30 λεπτα να λιωσεις
[YOUTUBE]jUYTq2DaNbE[/YOUTUBE]
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (20-05-14)
ο Βαλντεραμα με τα της συζηγου του!
ειμαι πολλη περιεργος να δω τα μαλλια των τεκνων τους!
sirkostas (20-05-14)
—John Lennon
dtakis80 (20-05-14)
BrazHlias (20-05-14)
—John Lennon
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (23-05-14), sirkostas (20-05-14), voskos_7 (21-05-14)
voskos_7 (21-05-14)
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
sadi (23-05-14)
Καθόταν ένας αράπης σε ένα bar ρατσιστών Οπότε έρχεται ένας από τους ρατσιστές δίπλα του και το ρωτάει.
- Ρε συ αράπη ξέρεις γιατί η πατούσες σου είναι άσπρες;
- Γιατί; λέει ο αράπης
- Γιατί όταν σε έβαφε ο θεός καθόσουνα όρθιος.
Τσαντισμένος ο αράπης λέει να μη δώσει σημασία του βλάκα.
Ξανάρχεται λοιπόν ο ρατσιστής και του λέει:
- Ρε συ αράπη ξέρεις γιατί η παλάμες σου είναι άσπρες;
- Όχι λέει ο αράπης.
- Γιατί όταν σε έβαφε ο θεός καθόσουν τιμωρία.
Γελούν όλοι στο bar. Ρόμπα ο αράπης. Οπότε πάει ο αράπης εκεί που καθόταν ο ρατσιστής και του λέει:
- Ρε συ άσπρε ξέρεις γιατί ο κ*λος σου είναι μέσα μαύρος;
- Γιατί; λέει ο ρατσιστής.
- Γιατί όταν σε γάμαγα ήμουν φρεσκοβαμμένος, απαντά ο αράπης!
Πάει το γκαρσόνι για παραγγελία και λέει ο πελάτης: - "Για να δούμε τι καλό έχετε σήμερα" και μυρίζει την γραβάτα του γκαρσονιού. - "Μμμμ... λέει ο πελάτης σήμερα έχετε μοσχαράκι κοκκινιστό. Φέρε μου μια μερίδα". Το γκαρσόνι απόρησε. Την άλλη μέρα ο πελάτης ξαναμυρίζει τη γραβάτα του γκαρσονιού και βλέπει πως μαγείρεψαν στιφάδο και παραγγέλνει μια μερίδα. Την επόμενη μέρα μύρισε τη γραβάτα και παρήγγειλε φασολάκια κλπ. Το γκαρσόνι τσαντίστηκε και την άλλη μέρα, πριν πάει στο μαγαζί λέει στη γυναίκα του τη Μαρία την ιστορία και αυτή βάζει τη γραβάτα του στο μ.... της και του τη δίνει να τη φορέσει. Το βράδυ ο πελάτης μυρίζει τη γραβάτα, την ξαναμυρίζει και λέει στο γκαρσόνι: - "Μα καλά τόσο καιρό γιατί δεν μου έλεγες πως είσαι ο άνδρας της Μαρίας;"
Bookmarks