Ψάρωσα, λέμε: Αυτουνού του κάθομαι κιόλας...
Κλαρινογαμπρός old school, κανονικός και ολόκληρος: Όχι Βλαχοδήμος και λοιπά αδερφιλίκια...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Αυτές δεν είναι δηλώσεις. Είναι μνημεία!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Αυτές, οι δηλώσεις, είναι μία πορ... ωδή, ήθελα να πω - γαμημένο auto correct, στην τοπική αυτόχειρ... αυτοδιοίκηση...
Τον σκληρό του Βύρωνα πάντως πρέπει να τον μελετάει ήδη ο Μπαρτζώκας.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
voskos_7 (18-05-14)
Εεεελεεος!!!
"Λιγες ημέρες έμειναν μέχρι τη σέντρα του Μουντιάλ της Βραζιλίας και ήδη οι περισσότερες εταιρείες ετοιμάζονται με σκοπό να προωθήσουν τα προϊόντα τους.Εταιρεία από την Βραζιλία κατασκεύασε το προφυλακτικό του Μουντιάλ. Μάλιστα οι φίλοι του ποδοσφαίρου μπορούν να διαλέξουν και αριθμό... "φανέλας"!
Μία από αυτές βρήκε ένα πανέξυπνο τρόπο για να πουλήσει το δικό της.
Ο λόγος για το προφυλακτικό του Μουντιάλ! Είναι στα χρώματα της Βραζιλίας και μάλιστα οι φίλοι μπορούν να διαλέξουν και... αριθμό."
Πηγη:[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Να δω ποτε θα αρχισουν οι ποδοσφαιριστες να διαφημιζουν και γυναικεια προιοντα.![]()
dimace (18-05-14)
Πλακα εχει το σημειο που ο αθλητης σπρωχνει τον χοντρουλη διαιτητη.
Kαι φυσικα μιλωντας για διαιτητες θυμηθηκα τον αγαπημενο μου διαιτητη οποτε θα ξανανεβασω βιδεακι του.
voskos_7 (18-05-14)
Rena (18-05-14)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ΠΟΤΣΟΣ ΡΕ ΜΟΝΙΑ!
BrazHlias (18-05-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (19-05-14), Kaine (19-05-14), Rena (18-05-14), sirkostas (18-05-14)
Απο τον νικο (nbgr)_ στο Facebook
![]()
στα βηματα του τζεφρι
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
DaRkSaGa79 (19-05-14)
-Πως θα λεγονταν η Λαρισα αν ηταν νησι?
-Βλαχονησιδα.![]()
BrazHlias (19-05-14), DaRkSaGa79 (19-05-14), sirkostas (20-05-14)
-Έχετε βιβλία για μαζοχισμό ...?
-Ναι..
-Μπορείτε να μου πετάξετε ένα στην μάπα...?
*****8.23*****
Bookmarks