Τετοια γραφετε και μετα μπαινουν οι μπαοκτζηδες στο φορουμ και κανουν σαν υστερικες........Α τωρα καταλαβα το γιατι.![]()
Εγώ καταλαβαίνω ένα πράμα. ΣΤον βωμό της ευρηματικότητας και του πρωτότυπου, γίνονται απίστευτες ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Οπως αυτή. Ελεος ρε τύποι. Η μπαλίσα παίζεται πρώτα απ'όλα με μυαλό. Πόντες ε πόντες....
There is a Dude in town
Επόμενο βήμα, φαντάζομαι, είναι να κρατάνε και έναν άλλον ξαπλωμένο κατά μήκος του τείχους, στην αγκαλιά τους - σαν τσιρλίντερς, ένα πράμα - και μόλις εκτελεί ο αντίπαλος, να τον πετάνε στον αέρα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voskos_7 : 08-05-14 στις 08:35
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (08-05-14), captain-cook (08-05-14), differance (09-05-14), Rena (08-05-14), sirkostas (08-05-14)
Αυτος ειναι σωστος πανηγυρισμος
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
sirkostas (09-05-14)
Σήκω χόρεψε μπουνίμα, να σε δω να σαι καλά!
Η αλήθεια για τις γυναίκες
![]()
iakov7 (18-05-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (09-05-14), voskos_7 (09-05-14)
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Έχει πονέσει η κοιλιά μου απ' το γέλιο!!
consigliere (10-05-14), sadi (10-05-14)
panahs7 (10-05-14)
consigliere (10-05-14), panahs7 (10-05-14)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αποβληθηκε ο ρουντι στο Μπαρτσελονα-Ρεαλ.Πλακα εχουν οι αντιδρασεις των οπαδων:αλλος κανει χειρονομιες,αλλος βγαζει φωτογραφιες...και ο αλλος στο βαθος κανει κερατακια.![]()
voskos_7 (11-05-14)
And the 12points go to Austria..
Λογικά όλη η Συγγρού, εχθές, ξέμεινε απο κάρτα...Τον άλλον, τον καλέσανε δεύτερη συνεχόμενη φορά, εφορευτική επιτροπή και γκρινιάζει: Αφού, οι υπόλοιποι είναι υποψηφίοι ρε φίλε!![]()
Phre thn koupa tou Voice h Vandi..Epitelous tha mpei spiti tou Demi mia koupa..![]()
Bookmarks