Πινακίδες αυτοκινήτων για όλα τα γούστα...
Είναι πινακίδες με χιούμορ και φαντασία... και μπορεί κανείς να τις δει σε αυτοκίνητα των Η.Π.Α
Στην Αμερική μπορεί ο κάτοχος κάποιου αυτοκινήτου να ζητήσει από τις αρχές οι πινακίδες κυκλοφορίας να έχουν την δική του υπογραφή γράφοντας ότι θες.
Πιο κάτω θα δείτε μια συλλογή με τις πιο αστείες
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Για τους μη μυημένους, οι ατάκες που του έχει γράψει ο τύπος που έστειλε το mail, προέρχονται από το πιο θεϊκό ελληνικό webcomic, τα [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]. Ρίξτε του μια ματιά, μιλάμε για καμμένο χιούμορ στα καλύτερά του:
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
BrazHlias (06-05-14), consigliere (28-04-14), o brian o clough (28-04-14), panahs7 (28-04-14), voskos_7 (28-04-14)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
- Έι Πίκατσου!
- Πίκα πίκα;
- Έι Πίκατσου!!
- Πίκα πίκα;!
- Έι Πίκατσου!!!
- Τι θες γαμώ το σπίτι σου;
- Πουστράκι, το 'ξερα ότι μιλάς!
-- -- -- --
- Μπαμπά γιατί με ονομάσατε Amstel;
- Γιατί έτσι μας αρέσει!
-- -- -- --
- Γιατρέ θυμάστε πέρσι που μου είχατε γράψει βιταμίνες επειδή ήμουν πολύ αδύναμος;
- Ναι το θυμάμαι.
- Δε μπορώ να ανοίξω το κουτί!
-- -- -- --
- Μαμά στο σχολείο με λένε ψυχάκια...
- Δεν πας σχολείο αγόρι μου!
BrazHlias (06-05-14), celticfrost (29-04-14), consigliere (28-04-14), metro (28-04-14), sirkostas (29-04-14), vasilis-thrylos7 (29-04-14)
dubudubuza σε μισώ και σε αγαπώ ταυτόχρονα
rip εγκεφαλικά κύτταρα
το κορμί μου το φιδίσιο το 'χω χτίσει με παστίτσιο
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Φιλιατρών στο άκουσμα της τραγικής είδησης περί κτηνοβασίας στην πόλη τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, το άκρως αποτροπιαστικό συμβάν καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και, μάλιστα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του φερόμενου ως δράστη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, γύρω στις 5.30 χθες τα ξημερώματα αλλοδαπός που κατοικεί μόνιμα και εργάζεται στην περιοχή των Φιλιατρών, άκουσε αλυχτίσματα σκύλου, επί πολλή ώρα, κι αυτό τον ανησύχησε. Σηκώθηκε από το κρεβάτι ου, βγήκε έξω από την οικία όπου διαμένει και κατευθυνόμενος προς το μέρος όπου ακούγονταν τα κλάματα του σκύλου, αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα, ένας ημεδαπός να προσπαθεί να ασελγήσει στο άτυχο ζώο.
Συγκλονισμένος φέρεται να έβαλε τις φωνές, αλλά ο φερόμενος ως δράστης συνέχιζε την αποτρόπαια πράξη του. Ο αλλοδαπός πήγε στο Α.Τ. Φιλιατρών, λίγα μέτρα από την πλατεία, και κατήγγειλε το συμβάν.
Σε βάρος του ημεδαπού, ο οποίος είναι ηλικιωμένος κάτοικος Φιλιατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί προστασίας ζώων, με σεξουαλική κακοποίηση, όπως και πρόκληση σκανδάλου από ακόλαστη πράξη σε δημόσιο χώρο.
πηγή: tharrosnews.gr
Θέλω να δηλώσω δημόσια πως δεν πέρασα από τα Φιλιατρά. Οποιαδήποτε ομοιότητα είναι τυχαία...[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
There is a Dude in town
—John Lennon
Τι να κανει κι αυτος, καλοκαιρακι ερχεται, καψες εχει
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τυπος σε μπαρ, αφου κοιταει μια γυναικα για πολλη ωρα, παει και της μιλαει.
-"Εισαι ασχημη".
-"Και εσυ εισαι μεθυσμενος"
-"Ναι αλλα εγω αυριο θα ειμαι καλα!"
Γενικά προσπαθώ να βγάζω μια εικόνα προς τα έξω, αλλά κάθε φορά με παίρνει χαμπάρι ο παπάς!
-- -- -- -- --
Εκεί που μετρούσα προβατάκια για να κοιμηθώ, ξαφνικά μπερδεύτηκαν και κάτι γίδια μαζί...
Μπήκαν τα γίδια στο my dream...
-- -- -- -- --
Περπατούσε ένας τύπος, κάνοντας μορφασμούς πόνου, κρατώντας τα κωλομέρια του.
- Τι έπαθες ρε Μιχάλη;
- Τι να πάθω ρε... εκεί που προχωρούσα σκασμένος, που με άφησε η Τζένη και με διώξανε κι απ' τη δουλειά, πέφτω πάνω σ' ένα λυχνάρι, πετάγεται το τζίνι και μου λέει "έχεις 1 επιθυμία" και του λέω "γ@μησε μας κι εσύ τώρα!"
-- -- -- -- --
Τυπάς σε ανθοπωλείο.
-Μια ανθοδέσμη θα ήθελα.
-Έχετε κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σας;
-Ναι, να γ@μήσω.
-- -- -- -- --
- Ο Τσακ Νόρις έκανε ομελέτα από αυγά Kinder.
- Ο Τσακ Νόρις προσπέρασε τον Χρυσό Οδηγό.
- Ο Τσακ Νόρις είναι ο μόνος που μπαίνει σε ζαχαροπλαστείο και αγοράζει όνειρα γλυκά.
- Ο Τσακ Νόρις έχει βάλει κουρτίνες στα Windows.
- Ο Τσακ Νόρις έχει προπονήσει ομάδα αίματος.
- Ο Τσακ Νόρις έχει παντρέψει τις κόρες των ματιών του.
- Ο Τσακ Νόρις κούναγε τη κούνια που τον κούναγε.
- Ο Τσακ Νόρις έχει πιει ίντερνετ καφέ.
- Ο Τσακ Νόρις έχει γ@μήσει το παρθένο ελαιόλαδο.
- Ο Τσακ Νόρις ήτανε πρόεδρος του 15μελούς στο κρυφό σχολειό.
- Ο Τσακ Νόρις έχει πηδήξει γοργόνα στα τέσσερα.
- Ο Τσακ Νόρις ξέρει πόσο κάνει εμμέσως πλην σαφώς και φτωχός πλην τίμιος.
- Ο Τσακ Νόρις έχει κάνει προσπέραση σε καρουζέλ.
8PYLOS (01-05-14), BrazHlias (06-05-14), celticfrost (01-05-14), IERO (05-05-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (30-04-14), metro (01-05-14), Rena (30-04-14), sirkostas (30-04-14), The Dude (04-05-14), voskos_7 (02-05-14)
Rena (01-05-14)
Στην ορίτζιναλ έκδοση ο λαγός απαντούσε "Δηλαδή έναν κόσμο γεμάτο μπάσταρδα!"
voskos_7 (01-05-14)
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
BrazHlias (06-05-14)
καμμενο επισης
-Καταρίσω τζάμια?
-Δε θέλω,φύγε.
-Τα με μπζηφίσει?Γκαντεβαίνει ντημοτικό σύμπουλο......
—John Lennon
—John Lennon
—John Lennon
sadi (06-05-14), sirkostas (03-05-14), VALVERDES_7 (03-05-14), vasilis-thrylos7 (03-05-14)
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Bookmarks