Βρηκα ανοιχτο wifi με ονομα ΑΡΗΣ ΣΟΥΠΕΡ-3-
-Και ;;
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
BrazHlias (17-03-14), Du3lisT (17-03-14), Rena (17-03-14), vasilis-thrylos7 (17-03-14), voskos_7 (17-03-14)
Και κάτι επίκαιρο....
![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
voskos_7 (17-03-14)
καφρικο ειναι, δεν λεω, αλλα εξυπνο:
Βρέθηκαν τρεις επιζώντες από το μπόινγκ!!
Ένας γερμανός, ένας Ιταλος κι ενας Ελληνας.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Το πρώτο τάμπλετ της ιστορίας ήταν χαλαρά το Καρέλια κασετίνα.Έγραφες από διευθύνσεις και τηλέφωνα έως και σχεδιάγραμμα οικοδομής!
![]()
celticfrost (18-03-14), consigliere (20-03-14), sirkostas (20-03-14)
Μαθητής στην προσπάθειά του να βγάλει μια selfie σε μουσείο, έσπασε ελληνορωμαϊκό άγαλμα
Απρόσεκτος ήταν ένας μαθητής κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε μουσείο καθώς έσπασε το πόδι ενός αγάλματος την ώρα που φωτογράφιζε τον εαυτό του
Υπάρχουν ορισμένοι βασικοί κανόνες για όσους επισκέπτονται μουσεία: Πρώτων μην αγγίζετε τα έργα και δεύτερο μη βγάζετε selfies ενώ αγγίζετε τα έργα.
Σε μουσείο του Μιλάνο ένας μαθητής έσπασε το αριστερό πόδι ενός αγάλματος που απεικόνιζε ελληνορωμαϊκό άγαλμα και το αντίγραφο κατασκευάστηκε το 19ο αιώνα, την ώρα που φωτογράφιζε τον εαυτό του.
Η αποκάλυψη έγινε την περασμένη Τρίτη από το προσωπικό της Ακαδημίας Καλών Τεχνών της Brera , ένα από τα πιο φημισμένα ακαδημαϊκά ιδρύματα της Ιταλίας.
Το άγαλμα απεικονίζει τον "Μεθυσμένο Σάτυρο". Ευτυχώς το άγαλμα είναι ένα αντίγραφο και βρίσκεται στο διάδρομο της ακαδημίας που οδηγεί σε ένα δωμάτιο γεμάτο από πιο πολύτιμα έργα συμπεριλαμβανομένων και του Antonio Canova
Πηγή: times
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
κουφια αγαλματα φτιαχνουν οι ιταλοι, ενω εμεις μασιφ. το παιρνεις και το κρατας μια ζωη...
Αντίγραφο ήταν, σύμφωνα με το άρθρο. Γι' αυτό ήταν κούφιο.
Οχι βέβαια πως αυτό κάνει τον μαθητή λιγότερο μαλάκα.
Αντίγραφο; Δηλαδή αντέγραψε ο μαθητής;![]()
There is a Dude in town
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Ωραίος ο Αρκάς δε λέω, αλλά 30 χρόνια ρε φίλε τα ίδια και τα ίδια. Πόση ανακύκλωση κι επανάληψη μπορεί να αντέξει το ρεπερτόριό του πια? Αλλά αφού πουλάει η συνταγή...
Το ημερολόγιο ενός ινδιάνου:
ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:
Είναι νύχτα, χάθηκε η κόρη του αρχηγού. Βρέθηκε δίπλα στο ποτάμι. Για τιμωρία τη βίασε όλο το χωριό.
ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΛΙΔΑ:
Είναι νύχτα, χάθηκε η κόρη του μάγου. Βρέθηκε στην κορυφή του λόφου. Για τιμωρία τη βίασε όλο το χωριό.
ΤΡΙΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:
Είναι νύχτα, χάθηκα, φοβάμαι!
Γενικώς, το έχουμε το "ομάδα που κερδίζει".
Τα σενάρια μας, στα περισσότερα αντικείμενα, είναι διαρκώς επαναλαμβανόμενα και ορισμένα μάλιστα είναι και επαίσχυντες αντιγραφές ή επαναλήψεις. Δεν μπαίνουν στον κόπο να κάνουν ούτε στοιχειώδεις διαφοροποιήσεις, για να δυσκολευτεί το μυαλό σου να κάνει αναγωγή στο πρωτότυπο.
Συμφωνώ... νομίζω. Αν και σε έχασα κάπου στην 8η αλλαγή προσώπου![]()
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (22-03-14), voskos_7 (23-03-14)
Άμα είσαι κοκοκοκοκομάντο...
![]()
captain-cook (24-03-14), differance (24-03-14), Du3lisT (25-03-14), panahs7 (27-03-14), Reds (25-03-14), Rena (24-03-14), VALVERDES_7 (25-03-14)
Eίσαι πολύ μαλάκας, μου έφυγε ο καφές από τη μύτη
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
voskos_7 (24-03-14)
κοφτε τα ληγμενα ρε δεν κανει....πρωτα απο ολα αυτος ο σαρρης προτιμησε την αεκ απο τον θρυλο του σιγουρου τσαμπιονς λιγκ της νεας περιοδου και του καλυτερου συμβολαιου κατα πασα πιθανοτητα συν τα υπολοιπα και το αποκορυφωμα....Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΜΕ ΜΟΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΤΟΝ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΑΓΡΙΑ.Αγριες πουτσες που σας χρειαζονται...
![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Bookmarks