Οχι ρε τύπε λάγνε κι έχω έτοιμα δύο δασκαλομωρά, ένα από τον Βόλο και ένα από Λαμία, για δάγκωμα...![]()
Θέλει και ρώτημα; Θα απαγόρευσουνε στους δασκάλους να κάνουν σεξ...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Οχι ρε τύπε λάγνε κι έχω έτοιμα δύο δασκαλομωρά, ένα από τον Βόλο και ένα από Λαμία, για δάγκωμα...![]()
There is a Dude in town
Εγώ, ανακοινώνω το πρόγραμμα ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και είμαι έτοιμος να επενδύσω σε τρία – πέντε χρόνια μέχρι 150 εκατομμύρια ευρώ, μόνο για την ανάπτυξη του ΠΑΟΚ και να δημιουργήσω χιλιάδες θέσεις εργασίας.
Ivan Savides
![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Μια φορά κι έναν καιρό γεννήθηκε ένα αυτί.
Ένα και μόνο αυτί.
Tίποτα άλλο.
Ενα αυτί χωρίς το άλλο αυτί.
Ενα αυτί χωρίς κεφάλι.
Ενα αυτί χωρίς σώμα.
Απλά ένα αυτί.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
dimace (15-03-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (13-03-14), Kaine (16-03-14)
Το αριστερό μπορεί να συγκριθεί στιχουργικά μόνο με το μυθικό "τακατακατακατακατα"!
Τι να κλάσει ο Μέρκιουρι μπροστά σε τέτοια ποίηση?
dimace (15-03-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (13-03-14)
Το μουστάκι του Μασάντο, θα έπρεπε να φτάνει για την σύγκριση, ώστε να χάσει οριακά...
Γιατί συγκρίνουν την Μάρτα με τον Μασάντο;![]()
There is a Dude in town
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Oύτε εδώ ούτε στο θρεντ της θρησκείας. Μόνο στο σάιτ της Χρυσής Αυγής και της ΚΚΚ θα έπρεπε να προβάλλεται αυτό το σίχαμα ο Αλέφας.
Μια μέρα μια κυρία μπαίνει σε ένα ταξί με τον παπαγάλο της στον ώμο, θέλοντας να πάει σε ένα γάμο. Λέει την διεύθυνση στον οδηγό και τον παρακαλεί να μην βρίζει γιατί ο παπαγάλος της επαναλάμβανε τις βρισιές που άκουγε. Συμφωνεί ο ταξιτζής, αλλά δεν μπορούσε να κρατηθεί. Έτσι λοιπόν σε ένα φανάρι σταματά πίσω από ένα φορτηγό που είχε να περάσει από ΚΤΕΟ , όπως εξάλλου συνηθίζεται από τον καιρό του Νώε. Εκνευρισμένος ο ταξιτζής ανοίγει το παράθυρο και φωνάζει:
-Σιγά ρε μα**κα, μας ντουμάνιασες εδώ πίσω.
Το ακούει ο παπαγάλος αλλά παραμένει ψύχραιμος. Παρακάτω, στο επόμενο φανάρι σταματά δίπλα από μια Mercentes την ώρα που ο οδηγός της διάβαζε εφημερίδα. Ανοίγει πάλι το παράθυρο ο ταξιτζής και τον ρωτά:
-Τσόντα, τσόντα; Να δω και γω;
Το ακούει και αυτό ο παπαγάλος αλλά δεν αντιδρά. Σε λίγη ώρα βγαίνουν από την πόλη, και ο δρόμος είναι μπλοκαρισμένος από το πτώμα μιας αγελάδας. Κατεβαίνει λοιπόν ο ταξιτζής και αρχίζει να φωνάζει:
-Γρήγορα, φέρτε μια ντουζίνα Αλβανούς να τη σηκώσουν την πουτάνα για να συνεχίσουμε.
Και τώρα τίποτα ο παπαγάλος. Κύριος.
Φτάνουν τελικά στο γάμο, μπαίνουν μέσα στην εκκλησία και αρχίζει το μυστήριο. Εμφανίζεται ο παπάς και αρχίζει να θυμιατίζει. Το μυρίζει ο παπαγάλος και του φωνάζει:
-Σιγά ρε μαλάκα, μας ντουμάνιασες εδώ πίσω.
Το ακούει ο παπάς και παραλίγο να τον χάσουνε. Μετά, διαβάζει ένα απόκομμα από το Ευαγγέλιο, και τότε φωνάζει ο παπαγάλος:
-Τσόντα, τσόντα; Να δω και γω;
Το ακούει ο παπάς και λιποθυμάει, το βλέπει ο παπαγάλος και φωνάζει:
-Γρήγορα, φέρτε μια ντουζίνα Αλβανούς να τη σηκώσουν την πουτάνα για να συνεχίσουμε.![]()
vasilis-thrylos7 (16-03-14)
Σε εφιάλτη κατέληξε η "πικάντικη" βραδιά, που είχε στο μυαλό του ένας ηλικιωμένος Ιταλός.
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε έναν 70χρονο Ιταλό συνταξιούχο, ο οποίος ήθελε να κάνει πιο ενδιαφέρον το βράδυ του.
Ο ηλικιωμένος, που κατοικεί στο Τρεβίζο, είχε κλείσει ραντεβού με συνοδό πολυτελείας, η οποία όπως αποδείχθηκε ήταν η μέλλουσα γυναίκα του... γιου του!
Η 40χρονη Λατινοαμερικάνα, είχε πει στην οικογένεια ότι εργάζεται ως σερβιτόρα. Όταν άνοιξε η πόρτα και μπήκε στο δωμάτιο, ο 70χρονος έπαθε σοκ και φυσικά το ραντεβού τελείωσε πριν αρχίσει.
Μετά τις "πικάντικες" αποκαλύψεις, ο δεσμός του ζευγαριού τελείωσε απότομα. Δεν είναι γνωστό, αν ο ηλικιωμένος έκλεισε άλλη συνοδό ή αν μετά το πάθημα αποφάσισε να κάτσει ήσυχος.
Ακριβώς σαν να συγκρίνεις εμένα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο ποδόσφαιρο, για να μην πω το μυρμήγκι με τον ελέφαντα, αλλά είναι και τα δύο ζώα, ενώ η πρώτη κυρία δεν είναι καλλιτέχνης αλλά ΧΧΧΧΧΧ....
(τώρα που πέθανε ο Τζάκσον, άμα κάνει πως μας αποχαιρετά και κανένας Έλτον, (ο Κόλινς δεν γράφει πλέον, δεν καταδέχεται βασικά...) μείναμε και ΧΩΡΙΣ μουσικούς σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ επίπεδο, με εξαίρεση την Μέλοντυ, που κάνει βέβαια πιο «ειδική» μουσική. ΚΑΤΑΝΤΙΑ, για την οποία ΕΜΕΙΣ* είμαστε υπεύθυνοι, αφού με τα δικά μας λεφτά, ξεκωλιάρες (και ξεκωλιάρηδες) έγιναν ντίβες και εκ. Άρε Έιμι... Καλά που πέθανες νέα για να μη σε δούμε και σένα με κανά χειρογλύκανο στο γυαλί)
*Το εμείς δεν περιλαμβάνει εμάς εδώ μέσα, που απ' ότι έχω δει στο θρεντ μουσική, (δόξα τω Θεώ) δεν είμαστε μουσικά ανάπηροι.
*Η μορφή του «πράγματος» δίπλα σε αυτή του Μέρκιουρι είναι ιεροσυλία, βλαστήμια και αισθητική ύβρη. Σαν μια κουράδα στο μέτωπο του Ερμή του Πραξιτέλους.
BrazHlias (16-03-14)
Οπως επισης και αυτη:
![]()
Μερικοί κανόνες για το επερχόμενο μουντιάλ....για τις συζήγους.(στα αγγλικά)
Rules for the World Cup:
1) If i catch you saying Cristiano Ronaldo is hot, you will automaticaly get a smack on the chin.
2) During the World Cup the television is mine. At all times without any exceptions.
3) I will most likely have a bet on. So if you see me upset because one of my teams is losing, Don't dare say:
It's only a game
Get over it
They will win next time.
This will only result in a break up or a divorce.
4) Most importantly, making love is out of the question during the entire month. Except from in between matches. If i fall asleep and miss a match.. this will lead to again a divorce or a break up.
5) The replays of the goals are very important. I don't care if I have seen them already. I want to see them again.
6) Make sure you are taking note.
7) Tell your friends NOT to have any parties or gatherings that will require my attendance.
a) I will cuss at you.
b) You will sleep on the sofa.
c) I just will not go
However, if a friend of mine invites us to his house on a Saturday to watch a game, we will be there in a flash.
9) The World Cup is not a cheesy excuse for us to spend time together. You are welcome to watch one game with me, only one game and you must keep silent during it. except from half time and during commercials
10) Men are immune to the words "Thank god the world cup is only every 4 years"
After The World Cup comes the:
Champions league
Euro 2016 qualifying
and all the domestic leagues.
11) During The World Cup you can have the remote between 12am and 6am.
12) The Referee is always a wanker.
13) If you here me scream your name be ready to:
Grab me a drink.
Grab me a snack.
Get me new batteries for the remote.
You will not be needed for anything else.
14) During the game I will not be able to hear or see you.
Your job is to make sure there is some beer in the fridge.
15) Don't ask what the offside rule is. This will result in anther smack on the chin and also another for not being in the room keeping the bed warm
Bookmarks