Mάλλον έπρεπε να τραυματιστεί σοβαρά για να ασχοληθούμε! Αλλιώς είναι προβοκάτσια κατά του πύρινου! Ασε που παίζει κι η πιθανότητα να πέταξε το αναψυκτικό ο Νταμπίζας.
Εγώ στην πρώτη φωτο, "χαρούμενο" τον κόβω...![]()
There is a Dude in town
Mάλλον έπρεπε να τραυματιστεί σοβαρά για να ασχοληθούμε! Αλλιώς είναι προβοκάτσια κατά του πύρινου! Ασε που παίζει κι η πιθανότητα να πέταξε το αναψυκτικό ο Νταμπίζας.
Σερ τύπε, επειδή σε κόβω να αγκομαχάς να βρεις το φως στο τούνελ της γνώσης, θα σου το πω. ΜΟΝΟΣ του το έριξε. Του δίνει μια στον ουρανό το χαϊβάνι και κοιτάει να δει αν έφτασε στρατόσφαιρα, τσαπ στη μάπα το ίδιο ποτό. Μετά χτυπιόταν ο τύπος. Εγώ ρίχνω κοκακόλα να μου φτιάξει ο θεός ουισκάκι κόλα με δύο παγάκια και μου το στέλνει ξερό;
Τώρα που έμαθες την Αλήθεια, πήγαινε ως πρόβατο ανάμεσα στους λύκους να τη διαδώσεις.
Αμήν.
There is a Dude in town
Rena (06-03-14)
Σαν το αστειο με τον τυπο που φτυνει πανω απο το κεφαλι του περιμενοντας τη ροχαλα να του ερθει στη μουρη για να μη ματιαστει.
"Φτου σου λεβεντη μου.Παρε και μια κοκα κολα."![]()
[YOUTUBE]T9rdQdz7WRA&feature[/YOUTUBE]
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Ήταν ένας παπάς σε μία εκκλησία και ήθελε κάποιον να ζωγραφίσει τον Μυστικό Δείπνο. Έψαχνε λοιπόν για αγιογράφο, αλλά ο μόνος που βρήκε που ήταν φτηνός ήταν και μπεκρής. Ωστόσο, επειδή τα λεφτά ήταν λίγα, αποφασίζει να τον φωνάξει.
Αρχίζει να ζωγραφίζει ο τύπος, αρχίζει και πίνει, γίνεται ντίρλα και κάνει τον Ιησού να ρίχνει ζεμπεκιές, τον Ιούδα να χτυπάει παλαμάκια, τον Ματθαίο να σπάει πιάτα, κτλ…
Πηγαίνει την άλλη μέρα ο παπάς, τα βλέπει και αρχίζει να φωνάζει:
- «Πω πω ρε αθεόφοβε!!!! Τι είναι αυτά που έκανες εκεί;;; Δεν ντρέπεσαι αλήτη;;;»
Και ο τύπος:
- «Τι να σου πω, ρε πάτερ… Εγώ όταν τους άφησα, τρώγανε ακόμα…»
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (09-03-14)
Γκολκίπερ με ομπρέλα σε ελληνικό γήπεδο!
![]()
Μία απίστευτη φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Σε ματς της Κύμης με τον Ταμυναϊκό που τραβήχτηκε πριν από 33 χρόνια ο γκολκίπερ για να προφυλαχθεί από την καταρρακτώδη βροχή έβγαλε ομπρέλα!ην φωτογραφία-ντοκουμέντο τράβηξε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τάσος Βέκιος. Πρόκειται για τοπικό ντέρμπι στην Κύμη ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Ταμυναϊκό που διεξήχθη το 1981.
Ο αγωνιστικός χώρος λόγω της έντονης βροχόπτωσης μετατράπηκε σε βούρκο. Ο γκολκίπερ των γηπεδούχων ωστόσο προχώρησε σε μία πρωτοποριακή κίνηση προκειμένου να μη γίνει μούσκεμα.
Έβγαλε από το πίσω μέρος της εστίας του μία ομπρέλα, αφαίρεσε τα γάντια του και παρέμεινε στεγνός! Μία επική στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ένα καλά κρυμμένο μυστικό που αποκαλύφθηκε 33 χρόνια αργότερα.
—John Lennon
Στο "Ποδοσφαιρικός Πλανήτης" νομίζω θα ταίριαζε καλύτερα.
Aπλά ακούστε αυτή τη γυναίκα να γελάει.
DaRkSaGa79 (09-03-14)
dimace (09-03-14)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
sirkostas (09-03-14)
voskos_7 (10-03-14)
Μπέρδεψε τα βίντεο και οι μαθητές της, την είδαν να κάνει σεξ
Μια καθηγήτρια έδειξε κατά λάθος στους μαθητές της ερασιτεχνικό βίντεο με τις σεξουαλικές περιπτύξεις κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος.
Το πιπεράτο περιστατικό συνέβη στο σχολείο Forest Heights Middle School σε μια τάξη 12χρονών μαθητών.
Η καθηγήτρια, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, μπέρδεψε τα βίντεο και αντί να βάλει αυτό του μαθήματος, έβαλε ένα ερωτικό βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστούσε.
Ο Nicholas Tolerson, του οποίου ο γιος ήταν στην τάξη όταν προβλήθηκε το βίντεο κατανοεί το λάθος που συνέβη από την καθηγήτρια και όλοι εμείς μαζί του.
![]()
Ωστόσο υπήρξαν και γονείς, οι οποίοι είχαν εξαγριωθεί με το λάθος της καθηγήτριας με αποτέλεσμα να διαμαρτυρηθούν έξω από τη σχολική περιφέρεια του Little Rock στο Arkansas
Η σχολική περιφέρεια αναμένεται να συνεδριάσει για να αποφασίσει εάν θα ληφθούν πειθαρχικά μέτρα εναντίον της καθηγήτριας, καθώς και τι θα μπορεί να γίνει για να αποτρέψουν να ξανασυμβεί αυτό ξανά στο μέλλον.
(Πηγή:[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ])
—John Lennon
Bookmarks