BrazHlias (18-02-14)
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (18-02-14)
Κλασσική περίπτωση βλάβης...
Ο πατέρας, έχει δίδυμο αδερφό...
![]()
8PYLOS (19-02-14), captain-cook (18-02-14), Rena (18-02-14)
Και να το ανακάλυπτα τύπε λάγνε, θα έκανα τον Αλέκο...![]()
There is a Dude in town
Στα λόγια μου, σίγουρα και στις πράξεις της, πιθανώς, έρχεσαι...
Και έτσι είναι ρε φίλε. Δεν είμαστε κουτσομπόληδες ή αδιάκριτοι: Πρέπει να λογοτήσουμε και για αυτό;
Και άντε και το μάθαμε - να χωρίζουμε δίδυμα αδέρφια, κάνει;;;
Δεν βλέπει καλό ο άνθρωπος στην κοινωνία σήμερον, τον μπελά του βρίσκει, ό,τι και να κάνει.
The Dude (19-02-14)
Ενώ έχει έρθει πριν απ' όλους, τελικά δεν εξυπηρετείται καν! Ψάχνει συνέχεια να βρει ποια σειρά θα τελειώσει πιο γρήγορα για να πάει εκεί, αλλά τελικά μένει κάγκελο! Μ' αρέσει! Αν καθόταν σε μια από τις δυο σειρές, χωρίς να την ψάχνει και τόσο πολύ, θα είχε τελειώσει!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Προφανώς, είναι μία άλλη έκφανση της περίπτωσης ενός γαϊδάρου που ψόφησε ανάμεσα από δύο θυμωνιές...
Ή επιπλέον, μάλλον δείχνει και την διαφορά της εξυπνάδας από την πονηριά...
(Γουστάρω, το μπάσιμο που κάνει ο πρώτος της δεξιάς ουράς στην αριστερή, όταν σηκώνεται ο υπάλληλος που τους εξυπηρετεί)
kwtsios (23-02-14)
voskos_7 (23-02-14)
Είναι απλώς ο ελληνάρας αρκούδος τύπος που το παίζει μονίμως εξυπνάκιας και μένει στο τέλος με την ψωλή στο χέρι και αναρωτιέται γιατί...
There is a Dude in town
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Rena (24-02-14)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Το πρώτο σχόλιο που το υπογράφει οπαδός του Παναθηναϊκού με το νικ "Καλημέρα Ελλαδιστάν" είναι εξαιρετική απάντηση και δείχνει πως η πλειοψηφία των πράσινων οπαδών δεν μασάει από Βαϊμάκηδες/Πράσινες/Νικολογιάννηδες/Κριτές και λοιπούς γυμνοσάλιαγκες.
Εχει κι άλλα πολύ εύστοχα σχόλια πιο κάτω, αλλά τεσπα, δεν θα ασχοληθώ. Εδώ είναι θρεντ για γέλιο κι όχι για παναθηναϊκή συζήτηση.
sirkostas (24-02-14)
—John Lennon
έχω γραφτεί γυμναστήριο δυο εβδομάδες τώρα και δεν είδα καμιά διαφορά,
έχε γούστο να πρέπει να πηγαίνω κιόλας....
Οχι ρε τύπε, πας καλά τώρα; Κάτσε εκεί που είσαι και θα τη δεις τη διαφορά. Μην αγχώνεσαι μόνο...![]()
There is a Dude in town
Bookmarks